Κυριακή, Μαρτίου 13

Με μεγάλη επιτυχία κέφι χορό και γλέντι ο Αποκριάτικος χορός των Φωκάτων


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθές, Σάββατο 12-3-16, στο Κέντρο «Κούτουπας» στις Άμμες ο Αποκριάτικος χορός του Α.Ο. Φωκάτων. Η διοργάνωση από το Δ. Σ. αλλά και τον πρόεδρο Νίκο Φωκά ήταν άψογη και ο κόσμος (η αίθουσα αποδείχθηκε μικρή) όχι απλά το ευχαριστήθηκε, αλλά έζησε μια φανταστική Αποκριάτικη βραδιά γεμάτη χαρά, γλέντι και χορό. 
Θα ήταν περιττό να πούμε πόσο το χάρηκαν όλοι. Τα τμήματα του χορευτικού συγκροτήματος των Φωκάτων έκλεψαν για ακόμη μια φορά την παράσταση με το θέαμα που παρουσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν.
Είχαμε όπως πάντα βέβαια και τις ανάλογες βραβεύσεις.
Το Δ.Σ., ο πρόεδρος και όλοι οι ποδοσφαιριστές σε μια συγκινητική στιγμή πρόσφεραν μια φανέλα του Α.Ο., Φωκάτων με τις υπογραφές τους, στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Φραντζή, ο οποίος αναχωρεί για την Αγγλία, όπου θα συνεχίσει τις σπουδές του και το μεταπτυχιακό του. Την φανέλα παρέδωσε εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών ο προπονητής Μ. Αθηναίος.
Στη συνέχεια βραβεύθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Χρίστο Σωτήρης για τη συνεχή παρουσία του στις δραστηριότητες της ομάδας. Την απονομή έκανε ο Μπόνι Ντουκάι.
Βραβεύτηκε η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων, κα Ευρώπη Μοσχονά-Μαραγκάκη, για την προσφορά της στον πολιτισμό. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε η γραμματέας και υπεύθυνη του πολιτιστικού τμήματος του Συλλόγου κα Μαρία Λιπιάτου-Φωκά.
Επίσης βραβεύτηκε ο προπονητής των Φωκάτων Μιχάλης Αθηναίος, για την πολύτιμη και συνεχή προσφορά του στον Σύλλογο. Το έπαθλο παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Β. Μαζαράκης.
Τέλος βραβεύθηκε και η δευτεραθλήτρια ομάδα του φετινού πρωταθλήματος παίδων του Α.Ο. Φωκάτων. Την απονομή μεταλλίων έκαναν ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής και ο φίλος-χορηγός της ομάδας κ. Γερ. Δεστούνης.
Τίμησαν με την παρουσία τους το χορό, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κεφαλονιάς κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο πρόεδρος της Δ.Ε. Λακήθρας κ. Γ. Κωνσταντάτος.
Υπήρξε μάλιστα και λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου με πολλά πλούσια δώρα.
Συγχαρητήρια στο Σύλλογο της Λακήθρας και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του Ν. Φωκά. Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου