Παρασκευή, Μαρτίου 25

Η Pre game της 2ης αγωνιστικής των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας


Με το δεξί ξεκίνησαν την προσπάθεια τους στα playoffs, Παλληξουριακός και Α.Ε. Κεφαλονιάς και δείχνουν να είναι τα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας.
Η Εικοσιμία έχασε το πλεονέκτημα και η διαφορά των +2 από την ομάδα του Ληξουριού, έφτασε πια στους -1, ενώ την έπιασε στην δεύτερη θέση η Α.Ε.Κ..
Ο Παγκέ πάλεψε απέναντι στην "κιτρινόμαυρους" αλλά έχασε. Άλλωστε η ομάδα του Θ. Βουκελάτου δεν ήταν το φαβορί και δεν αλλάζει κάτι στα πλάνα της ομάδας!
Με το "καλημέρα οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν στην κορυφή
Με το καλημέρα στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α' τοπικής κατηγορίας, πήραμε μια "γεύση"  για το τι μας επιφυλάσσει η σειρά.
Ο Παλληξουριακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος, μετά την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη του 1-0 επί της πρωταθλήτριας της κανονικής περιόδου Εικοσιμίας. Μια νίκη που τον κάνει ένα από τα δυνατά φαβορί για την κούπα!
Οι "κυανόλευκοι" της Λειβαθούς από την άλλη σε ένα κακό και νευρικό αγωνιστικό ξεκίνημα, όχι μόνο έχασαν το πλεονέκτημα, αλλά κινδυνεύουν από φαβορί να βγουν πολύ νωρίς εκτός. Το παιχνίδι της Κυριακής στα Φαρακλάτα θα μας δείξει τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς.
Με "μέταλλο" πρωταθλήτριας, η Α.Ε. Κεφαλονμιάς επικράτησε στα Φαρακλάτα 3-0 του δυνατού Παγκεφαλληνιακού και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τα playoffs στην προσπάθεια της για την 4η συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του μεγάλου στόχο της που είναι το φετινό νταμπλ!
Ο Πάγκε το πάλεψε αρκετά, αλλά δεν άντεξε με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι και παράλληλα τις περισσότερες από τις πιθανότητες που είχε να διεκδικήσει κάτι καλό, μιας και η διαφορά έγινε πλέον 5 βαθμούς και θα είναι δύσκολο να ανατρέψει αυτή την εξέλιξη στη συνέχεια.
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους

α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή  27-3-2016 ώρα:  16:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ε. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Εικοσιμίας
Μενεγάτος
Ελευθέριος
Κώτσης Ι.
Σούλα Ε.

2.

Κυριακή  27-3-2016 ώρα:  16:00
Δημοτικό Κεραμειών
Παγκεφαλληνιακός - Α.Ο. Παλληξουριακός

Μαγουλάς
Σπύρος

Κομητόπουλος Π.
Τούρλος Π.

Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - A.O. EIKOΣΙΜΙΑΣ
                          
Σημαντικό παιχνίδι και για τους δυο
Με στόχο να συνεχίσει τις νίκες, η Α.Ε. Κεφαλονιάς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας φιλοξενεί στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων την Εικοσιμία σε ένα πολύ σημαντικό για την πορεία των δυο ομάδων στη σειρά παιχνίδι.
Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους προκειμένου να μπουν για τα καλά στην υπόθεση του τίτλου για 4η συνεχόμενη φορά, περιμένοντας παράλληλα τα καλά νέα από τις Κεραμειές.
Έδειξαν και στον αγώνα με τον Παγκεφαλληνιακό και τη νίκη τους 3-0 ότι παραμένουν φρέσκοι και πολύ ποιοτικοί, με το μέταλλο του πρωταθλητή στο «πετσί» τους. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι με μια νίκη θα έχουν πετύχει δυο στόχους, την κατάκτηση των 3 βαθμών αλλά και ένα σημαντικό «κτύπημα» στη μία από τις βασικές τους αντιπάλους στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Από την άλλη οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς, μετά την γκέλα και την εντός έδρας ήττα της 1ης αγωνιστικής από τον Παλληξουριακό 1-0, δεν έχουν περιθώρια άλλης βαθμολογικής απώλειας, αφού αν συμβεί αυτό θα χάσουν πολλές από τις πιθανότητες που έχουν για την κούπα.
Έτσι πάνε στα Φαρακλάτα με μοναδικό στόχο να μη χάσουν και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουν ακόμη και το «χρυσό» τρίποντο που θα τους βάλει πολύ δυνατά στο κόλπο, ιδιαίτερα αν ο Παγκεφαλληνιακός πάρει κάτι από τον Παλληξουριακό.
Θεωρούμε ότι είναι ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται, έτσι κι αλλιώς ντέρμπι και τις δυο ομάδες για τους λόγους που προαναφέραμε να θέλουν μόνο νίκη!
Τα προβλήματα του Γ. Τόγια, εκτός των γνωστών με Τσιαουσντέλιο, Λογκόνη εκτός πλάνων για τη συνέχεια, Παπαδημητρόπουλο, συνεχίζει τραυματίας και γίνεται αγώνας δρόμου να προλάβει τον δεύτερο γύρο, δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Δρόσο, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Χρ. Μαλισόβα λόγω προβλήματος με την συγκοινωνία.
Για τον Δημ. Ζησιμάτο και πάλι είναι πολλά και σημαντικά, αφού θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Κουμαριώτης και Μινέτος Χρ.. Επανέρχεται όμως ο Αρ. Μπούσι.
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος:
Μια νίκη σχετικά εύκολη και σκορ 3-0 για τους γηπεδούχους στον δεύτερο γύρο στα Φαρακλάτα και μια ισοπαλία 1-1 στις Κεραμειές στον πρώτο.
Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν και στον τελικό του τοπικού κυπέλλου με την ομάδα του Γ. Τόγια να κερδίζει την κούπα στα πέναλτι 3-2, αφού κ.α. και παράταση ολοκληρώθηκαν χωρίς σκορ.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Κώτσης και Ε. Σούλα.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
                              
Νίκη το ζητούμενο και για τους δυο
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές, σε ένα επίσης ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Παγκεφαλληνιακός φιλοξενεί τον πρωτοπόρο των playoffs Παλληξουριακό και θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει αναλλοίωτες τις πιθανότητες που έχει για τη συνέχεια, κάνοντας παράλληλα, ακόμη πιο ενδιαφέρουσα τη σειρά.
Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα από την Α.Ε. Κεφαλονιάς 3-0 στα Φαρακλάτα, έχουν μείνει αρκετά πίσω και συγκεκριμένα -5 βαθμούς από τον αντίπαλο τους. Έτσι το συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνεται κομβικό για αυτούς, αφού μια ήττα τους θέτει οριστικά νοκ–άουτ από την διεκδίκηση.
Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» του Ληξουριού επιστρέφουν στο ίδιο γήπεδο που πριν μια εβδομάδα περίπου έκαναν ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στην σειρά με την μεγάλη νίκη τους επί της Εικοσιμίας 1-0. 
Μια νίκη που τους έθεσε επικεφαλής στην ειδική βαθμολογία του «μίνι» αυτού πρωταθλήματος και τους έχρισε σαν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από  12 χρόνια (2004).
Θέλουν όσο ποτέ άλλοτε ένα τρίποντο, ρίχνοντας παράλληλα «κρυφές» ματιές και στα Φαρακλάτα, μπας και έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα τους δώσει μεγαλύτερο βαθμολογικό «αέρα» για την συνέχεια και πριν το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την κυπελλούχο Α.Ε.Κ. στον Άγιο Αντώνη.
Θεωρούμε ότι και εδώ θα έχουμε ένα δυνατό και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και τις ομάδες να παλεύουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τη νίκη, που για μεν τους γηπεδούχους θα είναι μια μικρή….. Ανάσταση για δε τους φιλοξενούμενους εφαλτήριο τίτλου!
Προβλήματα για την ομάδα του Θ. Βουκελάτου η πολύ πιθανή απουσία του τραυματία Θ. Τούρλα αλλά και του Δ. Κοψίνη που βρίσκεται εκτός νησιού. Αντίθετα ο Γ. Θωμάς θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος:
Δυο νίκες για τους "ερυθρόλευκους στον Άγιο Αντώνη και Κεραμειές  με το ίδιο σκορ 1-0, για το πρωτάθλημα.
Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν και στα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου με τον Πάγκε να παίρνει την πρόκριση μετά το 0-0 στον Άγιο Αντώνη και το υπέρ του 4-1 στις Κεραμειές!
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλος και Π. Τούρλος.
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
1
1 - 0
5
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
1
3 - 0
4
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
1
0 - 1
4
4.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
1
0 - 3
0
Η επόμενη αγωνιστική 
(3η  playoffs 2/4)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
2.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου