Παρασκευή, Μαρτίου 25

Η Pre game της 2ης αγωνιστικής των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας


Με τους φιλοξενούμενους Εθνικό και Πρόννους να φεύγουν με το διπλό από Τζανάτα και Κεραμειές αντίστοιχα, άνοιξε η αυλαία των playoffs στην «μικρή» κατηγορία με τις δυο ομάδες αν παίρνουν δικαιωματικά τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση της κούπας και της ανόδου της ενός εκ των δυο στην Α’ κατηγορία.
Ο πρωτοπόρος Εθνικός Κεφαλονιάς
Ο πρωταθλητής της κανονικής περιόδου Εθνικός Κεφαλονιάς πέρασε ένα δύσκολο εμπόδιο, όπως είναι ο Ηρακλής Πρόννων στα Τζανάτα και απέδρασε με μια σημαντική για τη συνέχεια νίκη και σκορ 1-0.
Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν αρκετά, αλλά στο τέλος τα προβλήματα και η κούραση ήταν η σημαντικότερη αιτία που δεν άντεξαν τουλάχιστον να κρατήσουν το «Χ».
Πάντως η δουλειά που γίνεται φέτος στον Ηρακλή είναι πολύ καλή και αυτό είναι κάτι που αφήνει υποσχέσεις ότι την επόμενη περίοδο μας περιμένουν εκπλήξεις!
Στο άλλο παιχνίδι της σειρά στις Κεραμειές, με αντίπαλο τα Ομαλά, οι ανανεωμένοι Πρόννοι έφυγαν με το τρίποντο της νίκης. Ένα τρίποντο που τους δίνει το δικαίωμα να θεωρτούνται ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Σίγουρα οι τελευταίες προσθήκες ανέβασαν σε άλλο επίπεδο τους Σκαλισιάνους και στη συνέχεια αναμένουμε μεγάλη «μάχη» απέναντι κυρίως στον Εθνικό.
Τα Ομαλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα με αποτέλεσμα να υποστούν μια ήττα που σίγουρα κοστίζει, αφού πλέον βρίσκονται -5 βαθμούς από τον πρωτοπόρο ομάδα του Ληξουριού!
Σε γενικές γραμμές η 1η αγωνιστική ανέδειξε τις δυο αυτές ομάδες (Εθνικό-Πρόννους) σαν φαβορί για τη συνέχεια, χωρίς να αποκλείεται και μια παρουσία των Ομαλών!
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  26-3-2016 ώρα:  16:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Σ. Ομαλά – Ηρακλής Πρόννων
Θανάσης 
Ευστάθιος
Μενεγάτος Ε.
Μασταγκά Μ.

2.

Σάββατο 26-3-2016 ώρα:  16:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. Πρόννοι – Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς

Κομητόπουλος
Παναγής

Μαγουλάς Σπ. 

Χρηστάτος Σπ.
                         
 Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
                                                             
Μεγάλο παιχνίδι στα Τζανάτα..... Το αποτέλεσμα του κρίνει πολλά για τη συνέχεια
Όπως και στην «μεγάλη», έτσι και στη «μικρή» κατηγορία το ενδιαφέρον παραμένει πολύ μεγάλο και ιδιαίτερα στην 2η αγωνιστική των playoffs, ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι των Τζανάτων με τους γηπεδούχους Πρόννους, στις 4 το απόγευμα της Κυριακής να φιλοξενούν τον πρωταθλητή της κανονικής περιόδου και πρωτοπόρο στη σειρά Εθνικό Κεφαλονιάς.
Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι το οποίο μπορεί να κρίνει τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και την ομάδα την οποία θα το κατακτήσει.
Και οι δυο προέρχονται από πολύ σημαντικές εκτός έδρας νίκες στην πρεμιέρα. Οι Πρόννοι στις Κεραμειές τα δυνατά Ομαλά και ο Εθνικός στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο τον Ηρακλή Πρόννων.
Οι γηπεδούχοι τρεις βαθμούς πίσω από τον αντίπαλο τους δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο απώλειας βαθμών, αφού η διαφορά στη συνέχεια δύσκολα θα καλυφθεί.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη θέλουν νίκη, που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα τους κάνει, εκτός απροόπτου, αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο. Αλλά και η ισοπαλία δεν θα τους έπεφτε και άσχημη.
Αναμένουμε ένα πολύ δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι που αναμένεται να κριθεί κυρίως στο πάθος και τα θέλω των ποδοσφαιριστών, αφού και ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο των Τζανάτων δεν προσφέρεται για ποιότητα!
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος:
Μια νίκη για κάθε ομάδα. Οι γηπεδούχοι 1-0 στο ίδιο γήπεδο και οι φιλοξενούμενοι εύκολα στον Άγιο Αντώνη με σκορ 4-0.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλο με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Σπ. Χρηστάτο.
                         
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
                                                                          
Θέλουν νίκη για να διατηρήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το άλλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την ίδια ώρα στις Κεραμειές, με τα Ομαλά να φιλοξενούν τον Ηρακλή Πρόννων σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες θέλουν το «2», μιας και προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα και μάλιστα εντός έδρας.
Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στο ίδιο γήπεδο από τους Πρόννους με σκορ 1-0, αλλά και ο Ηρακλής με το ίδιο σκορ στα Τζανάτα από τον πρωτοπόρο Εθνικό, με αποτέλεσμα να χάσουν πολλές από τις αρχικές τους πιθανότητες για τον τίτλο.
Για την ομάδα του Γ. Μεσολωρά, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στον συγκεκριμένο αγώνα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, ώστε με ένα καλό "μαντάτο" από το άλλο παιχνίδι, να ξαναβρεθούν σε τροχιά διεκδίκησης του φετινού τίτλου. Με διαφορετικό αποτέλεσμα σίγουρα η κατάσταση για τη συνέχεια θα γίνει πολύ δύσκολη.
Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και για αυτή του Γ. Γιαννάκη που έχει μείνει εφτά βαθμούς πίσω με αποτέλεσμα να φαίνεται όνειρο ότι έχει να κάνει με την διεκδίκηση της πρωτιάς.
Πάντως όπως και να έχει, θέλουν να συνεχίσουν το φετινό τους «ταξίδι» και να το ολοκληρώσουν με τον πιο ιδανικό τρόπο. Για αυτό θα παλέψουν και θα χτυπήσουν όσα παιχνίδια έχουν απομείνει.
Αναμένουμε ένα δυνατό ματσ και τους γηπεδούχους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να φύγουν από τις Κεραμειές με το αποτέλεσμα που επιθυμούν!
Από τα Ομαλά θα απουσιάσει ο τιμωρημένος ZeQo Kl.
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος:
Δυο νίκες για τους γηπεδούχους στο ίδιο γήπεδο 4-1 και στα Τζανάτα 2-0.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Μ. Μασταγκά.
                         
Η  βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
1
1 - 0
7
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
1
1 - 0
4
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
1
0 - 1
2
4.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
1
0 - 1
0
                         
Η επόμενη αγωνιστική 
(3η playoffs 3/4)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο.ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου