Κυριακή, Μαρτίου 27

Απόλυτη οργανωτική επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών ο 6ος Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία αλλά και ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε σήμερα ο μεγάλος αγώνας δρόμου 10 Km με την επωνυμία «6ος Βαλλιάνειος». Ούτε η βροχή δεν στάθηκε ικανή να χαλάσει τα σχέδια διοργανωτών και αθλουμένων.
Της έναρξη του αγώνα προηγήθηκαν αγώνες παιδιών με μεγάλη συμμετοχή με την παρουσία και τις χορογραφίες των μαζορετών της σχολής Art and style Dance Studio.
Λίγο πριν δοθεί η εκκίνηση έγιναν οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής καθώς και κάποιες ειδικές βραβεύσεις όπως:
Στον Γεράσιμο Γρίβα, Γεράσιμο Λαμπίρη και το Κangoo Club.
Στην συνέχεια δόθηκε η εκκίνηση στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου Βαλλιάνειου αγώνα δρόμου.
Οι αθλητές αφού έτρεξαν μαι απόσταση 10 Km, στη συνέχεια τερμάτισαν στον ίδιο χώρο.
Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 310 αθλητές.
Πρώτος στους άνδρες αναδείχθηκε ο Ληξουριώτης, Γεράσιμος Γρίβας χρόνο 34 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, δεύτερος ο Μάριος Δημητρέλλος και τρίτος ο Βαν Μέτελεν.
Στις γυναίκες 1η η Ανδριάννα Βασιλάτου σε χρόνο 45 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα, 2η η Χριστίνα Μαραγιάννη και 3η η Αγγελική Κρεμύδα
H πρώτη γυναίκα που έκοψε το νήμα του τερματισμού ήταν η Ανδριάννα Βασιλάτου σε χρόνο 45 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα και ακολούθησαν η Χριστίνα Μαραγιάννη και η Αγγελική Κεραμύδα.
Ωστόσο στον χώρο, τις εκδηλώσεις οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει και άλλες εκπλήξεις με χορευτικά προγράμματα Ζumba Kids από την Βαρβάρα Γνεσούλη, χορευτικό της σχολής Art and style Dance Studio, Χορευτικό πρόγραμμα Ζumba Kids Κεφαλονιά από την Χριστίνα Μαρούλη.
Και ενώ τερμάτιζαν πλέον οι αθλητές διεξήχθη αγώνας STRONGMAN με την υποστήριξη του καθηγητή Φυσικής Αγωγής Διονύση Μεταξά, όπως και επίδειξη παιδικού  Ζίου –Ζίτσου από το γυμναστήριο Rio Grappling και τους Μαχητές του Άρη Μπατιστάτου.
Τέλος έγιναν οι απονομές σε όλες τις κατηγορίες, ενώ δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους τους συμμετέχοντες
Να αναφέρουμε ότι χρώμα στην εκδήλωση έδωσε η παρουσία της μασκώτ του αγώνα του Αργό, ο οποίος έτρεξε με τους υπόλοιπους αθλητές ενώ και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους στην πλατεία. Πραγματικά ήταν απολαυστικός και εντυπωσιακός.
Επίσης οι διοργανωτές βράβευσαν την ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές που ήταν όπως προαναφέραμε το Κangoo Club ως η πολυπληθέστερη ομάδα του αγώνα.
Την παρουσίαση του αγώνα επιμελήθηκαν οι δημοσιογράφοι Σάκης Βούτος και Γ. Χαλαβατζής.
Στον αγώνα παρέστη και κάλυψε μεγάλη ομάδα από Εθελοντές Σαμαρείτες.
Εμείς να συγχαρούμε τους διοργανωτές (Δ. Φωκά, Κ. Φωκά και Β. Σαμόλη) που με κόπο και πολύ μεράκι διοργάνωσαν έναν μεγάλο αγώνα από όλες τις απόψεις. Μπράβο σε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά και το 7ο Βαλλιάνειο αγώνα!
Αργότερα θα ακολουθήσει πολύ μεγάλο φωτορεπορτάζ από την διαδρομή και τον τερματισμό, αλλά και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου