Κυριακή, Ιανουαρίου 21

Με 5αρα και το αήττητο συνέχισε η Εύγερος... 5-1 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Έχοντας τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, η Εύγερος σήμερα το απόγευμα στα Φαρακλάτα, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να περάσει το εμπόδιο του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, τον οποίο τελικά νίκησε με σκορ 5-1!
Η ομάδα του Χρ. Παπαναστασάτου, έδειξε και πάλι πολύ καλά στοιχεία, διατήρησε το αήττητο και παράλληλα συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας, ισόβαθμη του Πυλαριακού.
Αντίθετα η ήττα αυτή, ήταν η 4η συνεχόμενη για τους «πράσινους», με αποτέλεσμα να χάσουν πολλές από τις πιθανότητες τους για την τελική 4αδα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής και πάλι ο Θ. Τσάκος, ο οποίος πέτυχε χαττρικ!
Φάσεις και γκολ
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ επιθετικά και είχαν δυο καλά σουτ στο 9’ και 11’ με τους Κατσιγιώργη – Τσάκο αντίστοιχα να καταλήγουν έξω.
Ωραία ενέργεια από τον Τσάκο στο 17’, όμως το σουτ που επιχειρεί καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Κατερέλου.
Νέο δυνατό σουτ, αυτή την φορά από τον Στρακάτο στο 20’, που στέλνει την μπάλα άουτ.
Σειρά του Τσάκου να σουτάρει στο επόμενο λεπτό αλλά και πάλι όμως η μπάλα θα περάσει άουτ, από το αριστερό δοκάρι των «πράσινων».
Το 1-0 για τους γηπεδούχους θα πετύχει ο Τσάκος στο 22’ με ωραίο σουτ, από μέσα από την περιοχή και δεξιά,στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία του Κατερέλου.
Οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν στο 34’ με ένα σουτ του Απέργη να φεύγει έξω.
Νέα ευκαιρία για τον Π.Α.Ο. στο 38’, όταν ο Μακρίδης εκτελεί το φάουλ, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο έξω από την εστία του Πετεινάτου.
Στο 40’ ο Κ. Παπαναστασάτος εκτελεί το φάουλ στέλνοντας την μπάλα στην περιοχή, εκεί ο Ν. Παπαναστασάτος θα πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει άουτ, πάνω από την εστία.
Με την συμπλήρωση 45’ οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν 2-0 και πάλι με τον Τσάκο που θα κερδίσει τις κόντρες, μετά την πάσα του Δήμου και με ωραίο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 47’ οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν με μια σέντρα – σουτ του Μακρίδη να στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω.
Ο Δήμου στο 53’ θα χάσει το κοντρόλ και την ευκαιρία να πετύχει το 3-0 από πλεονεκτική θέση.
Ο Τσάκος στο 58’ θα πετύχει το 3-0 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά το βολέ του Πετεινάτου.
Ο Κατερέλος στο 63’ θα σώσει στο σουτ του Κανάκη, μετά την πάσα του Δήμου.
Στο 68’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ν. Παπαναστασάτος θα κερδίσει τις κόντρες και με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.
Μάλιστα οι γηπεδούχοι στο 76’ θα πετύχουν το 5-0 με τον Γ. Κανάκη, ύστερα από την πάσα του νεαρού Πολλάκη.

Ο νεαρός στο 79’ θα κάνει το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι, αφού σταματάει στο δοκάρι του Κατερέλου.
Οι «πράσινοι» τελικά θα μειώσουν στο 81’ με τον Σπαθή να εκμεταλλεύεται την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Πετεινάτο, μειώνοντας στο τελικό 5-1.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καλογηρά.
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Χ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Παπαναστασάτος Χ. (69’ Ποιμενίδης), Στρακάτος, Παπαναστασάτος Κ., Παπαναστασάτος Νικ., Ψάλτης, Κατσιγιώργης, Δήμου (73’ Πολλάκης), Τσάκος, Παπαναστασάτος Ε., Παππάς (60’ Κανάκης).
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ Φωής), Κατερέλος, Πίρρα, Κλωνής (67’ Παγουλάτος), Απέργης, Μαρινάκης, Κράλλης, Μπεσάι, Γκούβας, Βανδώρος (61’ Καλογηράτος), Μακρίδης, Κώστογλου (57’ Σπαθής).
Φώτο








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου