Δευτέρα, Ιανουαρίου 22

"Σεφτέ" στις νίκες για τον Ηρακλή 3-1 τον Εθνοφρουρό


Σε ένα μέτριο παιχνίδι σήμερα το πρωί στις Κεραμειές και στο ντέρμπι των ουραγών, ο Ηρακλής Πρόννων, αν και μέχρι κάποιο σημείο ζορίστηκε, τελικά έκαμψε την αντίσταση του Εθνοφρουρού και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 3-1.
Οι γηπεδούχοι για ένα ακόμη παιχνίδι παρατάχθηκαν με «εννιά», λόγω έλλειψης μικρών, πάλεψαν αρκετά, κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά στη συνέχεια η έλλειψη δυνάμεων τους ανάγκασε στην 6η σερί ήττα τους στο πρωτάθλημα.
Φάσεις και γκολ
Στο 7’ ένα μακρινό φάουλ του Βασσάλα θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γιαννάκη.
Οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο και τον Ν. Στάβερη να στέλνει την μπάλα ψηλά από την εστία του Παρασκευόπουλου άουτ.
Στο 31’ όμως ο ίδιος ποδοσφαιριστής με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, έξω από την περιοχή και αριστερά, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παρασκευόπουλου, ο οποίος αποκρούει προσωρινά και στη συνέχεια η μπάλα αφού βρει στο δοκάρι καταλήγει στα δίχτυα του για το 0-1.
Στο 37’ ο τερματοφύλακας του Εθνοφρουρού θα σώσει στο σουτ του Τότολου, από τη μεγάλη περιοχή.
Ο Βασάλας στο 39’ εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, Γιαννάκης – Τότολος δεν συννενούνται, κάτοχος της μπάλας γίνεται ο Γασπαρινάτος που δεν κάνει το γυριστό σουτ δεχόμενος την πίεση των αμυντικών. Στη φάση αυτή υπήρξαν διαμαρτυρίες.
Με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του αγώνα και συγκεκριμένα στο 45’ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν ο Σακελαρίου θα βγει στην κόντρα απέναντι από τον Παρασκευόπουλο, όπου θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Στην επανάληψη, η κούραση θα προδώσει τις προσπάθειες των παικτών των γηπεδούχων με αποτέλεσμα, παρά την ισοφάριση στη συνέχεια να δεχθούν δυο ακόμη τέρματα.
Στο 47’ ο Γασπαρινάτος με ένα καταπληκτικό γκολ έξω από την περιοχή και αριστερά θα στείλει την μπάλα στο απέναντι «Γ» του Γιαννάκη για το 1-1.
Στο 56’ ο Ε. Δημητράτος εκτελεί το φάουλ και στέλνει την μπάλα στην περιοχή του Παρασκευόπουλου, εκεί μετά από μια φάση διαρκείας ο Διαμαντάτος απλά θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
Στο 61’ ο Γιαννάκης θα προλάβει και θα απομακρύνει την μπάλα με τα πόδια πριν φτάσει στον Κόκκινο στην κάθετη του Γασπαρινάτου.
Το 1-3 για τους φιλοξενούμενους θα πετύχει στο 82’ ο Σπαθής με κοντινό πλασέ ύστερα από την προσωρινή απόκρουση του Παρασκευόπουλου στο σουτ του Δημητράτου.
Παραλίγο στο 87’ να έρθει και το 1-4 για τον Ηρακλή. Ο Θεοδωράτος θα βγάλει την σέντρα από δεξιά στην περιοχή, και ο Δημητράτος αναγκάζει σε πολύ καλή απόκρουση τον Παρασκευόπουλο, ενώ στη συνέχεια η μπάλα βρίσκει το δοκάρι και απομακρύνεται.
Τέλος στο 89’ ο Κόκκινος θα μπει στην περιοχή και δεξιά, θα κάνει το διαγώνιο σουτ, όμως η μπάλα θα φύγει λίγο έξω, από το αριστερό «Γ» του Γιαννάκη και θα καταλήξει άουτ.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Ν. Αντωνιάδη.
Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός:Παρασκευόπουλος, Βασάλας, Ζαπάντης, Γιώργο, Τόκος (69’ λ.τ. Λαδάς), Χασαμπέλι, Γασπαρινάτος, Κόκκινος, Τζωρτζάτος Κ.,.
Ηρακλής Προν.:(Κ. Βανδώρος),Γιαννάκης, Θεοδωράτος, Μηλιαρέσης (88’ Πετράτος Ι.), Στάβερης Ν., Ρασσιάς Γ., Σπαθής, Διαμαντάτος Μ., Τότολος (86’ Καμπίτσης), Σακελαρίου (83’ Λαμπρόπουλος), Δημητράτος, Πετράτος Θ. (62’ Καχρίλας).
Σε λίγο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου