Κυριακή, Ιανουαρίου 28

Στους "4" οι Πρόννοι που ντουμπλάρισαν τις νίκες του επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά σήμερα στα Τζαννάτα, αφού το μεγάλο και αδιαφιλονίκητο φαβορί, η ομάδα του Α.Ο. Πρόννων, ντουμπλάρισε τις νίκες της απέναντι στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, παίρνοντας παράλληλα και το τελευταίο εισιτήριο για τον επόμενο γύρο και τα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι είχαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και οι οποίοι δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα στον αγώνα, μιας και η πρόκριση είχε κριθεί από αυτό το 0-4 των Κεραμειών. Έτσι πήραν μια νέα εύκολη νίκη με σκορ 5-1.
Οι «πράσινοι» από την άλλη δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί, εκτός το τελευταίο 20λεπτο, που ανέβασαν κάπως την απόδοση τους, απέναντι σε μια πολύ πιο ποιοτική ομάδα, την πρωτοπόρο της Α’ κατηγορίας και η ήττα ήρθε φυσιολογικά, αποχαιρετώντας παράλληλα τον θεσμό με ψηλά το κεφάλι!
Φάσεις και γκολ
Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 14’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα, με κοντινή κεφαλιά του Ζαρνακούπη, στο φάουλ του Μοντεσάντου από δεξιά, εκμεταλλευόμενος και την αμυντική αδράνεια για το 1-0.
Στο 23’ ο Κατσιλίδης θα βγάλει την σέντρα στην μικρή περιοχή του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, εκεί ο Περαματζής θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στον Ζαρνακούπη, ο οποίος με μια δεύτερη θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Κατερέλου.
Ο Κατερέλος θα σώσει στο 25’, αποκρούοντας την μπάλα με τα πόδια σε κόρνερ στο διαγώνιο σουτ του Ρώσση, μετά την έξυπνη πάσα του Κατσιλίδη.
Χωρίς κάτι το εξαιρετικό θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα και την ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη μπροστά στο σκορ 1-0.
Στην επανάληψη και στο 49’ οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι, όταν ο Γασπαρινάτος ανατρέπει στην περιοχή και αριστερά τον Κ. Στάβερη.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος που ευστοχεί για το 2-0 της ομάδας του.
Ωραία συνεργασία στο 57’ από Μοντεσάντο – Στάβερη – Περαματζή και τον τελευταίο με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κατερέλου για το 3-0.
Η απάντηση των Πρόννων που είχαν ανέβει σε αυτό το διάστημα, θα έρθει στο 66’ όταν το δυνατό φάουλ από αριστερά του Πίρρα, αναγκάζει τον Παπαβασιλείου σε μια καλή απόκρουση πετώντας την μπάλα κόρνερ.
Μάλιστα μετά από 2’ θα πετύχουν και την μείωση στο σκορ, με ένα εντυπωσιακό "ψαλίδι" από την μικρή περιοχή του Πίρρα για το 3-1. Ηταν ένα εντυπωσιακό γκολ από τον ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Στο 84’ ο Ρώσσης θα φύγει από αριστερά στην αντεπίθεση, θα μπει στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ στην κλειστή γωνία του Κατερέλου θα πετύχει το 4-1.
Στο 86’ ο Μπάμπης, λίγο έξω από την περιοχή, με ένα δυνατό σουτ αιφνιδιάζει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, που δεν κάνει καλό υπολογισμό της φάσης και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του για το τελικό 5-1.
Έτσι οι Πρόννοι με δυο νίκες επί των «πρασίνων» συνεχίζουν στον επόμενο γύρο και στη φάση των «4» του τοπικού κυπέλλου, αντίθετα με τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς που πλέον πρέπει να ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν προκειμένου να βρεθούν και φέτος στην τελική 4αδα!
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Απ. Καραίσκο.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Σπαθής (65' Αλεξίου), Κουρκουμέλης Χρ, Μπεσλίκας (75' Γουλιμής), Κατσιλίδης, Ρώσσης, Περαματζής (78' Ζαπάντης Σπ.), Ζαρνακούπης, Μοντεσάντος (50' Λαλάι), Στάβερης, Μπάμπης.
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ Φωής), Κατερέλος, Μπεσάι, Κλωνής (73' Κατσούλης), Καλογηράτος, Γασπαρινάτος, Κράλης (57' Παγουλάτος) Πίρρα, Γκούβας, Λαβός (67' Βανδώρος), Κατσούρης, Σπαθής.
Εικόνες







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου