Τρίτη, Ιανουαρίου 30

Μια επιστροφή και μια νέα μεταγραφή για τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Με μια νέα μεταγραφή, αλλά και μια επιστροφή μπήκε σήμερα και ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στο τοπικό μεταγραφικό παζάρι με στόχο την ενίσχυση του, προκειμένου να κερδίσει το ήδη χαμένο έδαφος και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα playoffs του πρωταθλήματος Β΄κατηγορίας και την διεκδίκηση της ανόδου στην Α’.
Ο Μάκης Γασπαρινάτος, μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην Εύγερο, επιστρέφει στην ομάδα που έπαιζε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, με στόχο να συνδυάσει τη συμμετοχή του, με την είσοδο της ομάδας του, στις «4» καλύτερες της κατηγορίας.
Ο Γασπαρινάτος που αγωνίζεται στην άμυνα, είναι 39 ετών και μπορεί να βοηθήσει τους «πράσινους με τη μεγάλη του εμπειρία. Για αυτό άλλωστε ο Τ. Φωής ήθελε πάρα πολύ αυτή την εξέλιξη.
Εκτός της Ευγέρου και της νέας του ομάδας, έχει αγωνιστεί ακόμη  σε Παγκεφαλληνιακό και Α.Ε. Κεφαλονιάς.
Η δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς είναι ένας πολύ καλός και έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει παραστάσεις σε ομάδες που στο παρελθόν πρωταγωνιστούσαν η αγωνίζονταν στην τότε Δ’ Εθνική κατηγορία.
Πρόκειται για τον 37χρονο Φίλιππο Γεωργόπουλο, ένα πολύ καλό μέσο, ο οποίος αναμένεται να δώσει δύναμη, σε έναν νευραλγικό χώρο και έχουν ανάγκη οι «πράσινοι».
Ο Γεωργόπουλος πέρυσι έπαιξε με την ομάδα των Ομαλών και είχε συμβάλει στην άνοδο της στην Α’ τοπική κατηγορία.
Παλαιότερα, εκτός από τα Ομαλά είχε φορέσει τη φανέλα των Ολυμπιακού Κεφαλονιάς, Α.Ο. Λειβαθούς, Παγκεφαλληνιακού και Εικοσιμίας στην τότε Δ’ Εθνική!
Σίγουρα δυο πολύ σημαντικές προσθήκες στην ομάδα του Τάκη Φωή που την ενισχύουν και αναμένεται να βοηθήσουν τους στόχους της στο αμέσως προσεχές μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου