Δευτέρα, Ιανουαρίου 29

Ενισχύεται σε κέντρο και επίθεση η Εύγερος


Σε μια νέα και αρκετά σημαντική μεταγραφή προέβη σήμερα η εκ των πρωτοπόρων του τοπικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, Εύγερος.
Η ομάδα των Φαρακλάτων πριν από λίγο, έδωσε τα χέρια με έναν πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή.
Πρόκειται για τον Ορέστη Κόκκινο, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Εθνοφρουρό και είναι μια προσωπική επιλογή του coach Χρήστου Παπαναστασάτου, ο οποίος πιστεύει πολύ στην αξία και το ταλέντο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή και ποντάρει πολλά για την επιτυχία των στόχων της «πορτοκαλί» ομάδας.
Το γεγονός ότι είναι νέος σε ηλικία, μόλις 19 ετών και στόχος της ομάδας είναι να κατέβει πολύ ο μ.ο. ηλικίας της, ήταν ένας ακόμη λόγος που αποκτήθηκε.
Ο Κόκκινος είναι ένας καλός τεχνίτης ποδοσφαιριστής και διακρίνεται για την μαχητικότητα του, ενώ με την ίδια ευχέρεια μπορεί να αγωνιστεί ως ακραίος μέσος ή επιθετικός.
Πριν από τον Εθνοφρουρό ο Κόκκινος έπαιζε στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας και συγκεκριμένα στον Α.Ο. Παπαφλέσσα, ομάδα Α’ τοπικής κατηγορίας!
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι φοιτητής στο τοπικό ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Μια καλή προσθήκη λοιπόν για τους Φαρακλάδες που ενισχύει την προσπάθεια τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας τους στην Α’ τοπική κατηγορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου