Σάββατο, Ιανουαρίου 27

Αγώνες στίβου και κοπή πίτας της Γ.Ε.Κ. σήμερα το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Πολύ ζεστή και όμορφη αθλητική ατμόσφαιρα σήμερα το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στους εσωτερικούς αγώνες στίβου που διοργάνωσε η Γ. Ε. Κεφαλληνίας, παράλληλα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.
Ένας Σύλλογος πραγματική αθλητική κυψέλη για τον τοπικό στίβο και όχι μόνο, με την «υπογραφή» τριών εξαίρετων δασκάλων, των αδελφών Μεταξά, του Διονύση, του Νίκου και του Βασίλη.
Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό και τα παιδιά έδειξαν το σπουδαίο ταλέντο τους, αλλά και την δουλειά που γίνεται στην Γ.Ε.Κ.. 
Άλλωστε σε ένδειξη ανταπόδοσης, καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και τους πολυάριθμους φίλους του στίβου στην κερκίδα.
Μετά την αγωνιστική δράση, σειρά πήρε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μέσα στο γήπεδο (υπήρχαν δυο προσφοράς του φούρνου Βλαχάτων "Καλούρης".
Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους με τυχερούς της ημέρας τον Δημ. Αντωνάτο και την Πετρίνα Τάτα των οποίων τα κομμάτια είχαν τα φλουριά.
Μάλιστα το δώρο που αντιστοιχούσε ήταν ένας φάκελος με μια δωροεπιταγή για τον καθένα αξίας 30 ευρώ, προσφορά του καταστήματος XL. 
Παράλληλα δόθηκαν και μετάλλια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες.
Πραγματικά ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Γ.Ε.Κ.. Ιδιαίτερα τα τρία αδέλφια Μεταξά που αφιερώνουν πολλές ώρες στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές επιτυχίες στους αθλητές!
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από την γιορτή της Γ.Ε. Κεφαλληνίας





















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου