Δευτέρα, Ιανουαρίου 22

Τέλος η συνεργασία Κ. Πίππου – Γ. Βλασσόπουλου με τον Α.Ο. Σάμης


Ο πρώην πλέον προπονητής των «κυανόλευκων» έλυσε τη συνεργασία του, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Σάμης, λόγω του οικονομικού προβλήματος που αντιμετώπιζε η ομάδα για τις μετακινήσεις του προπονητή.
Παράλληλα σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση παρελθόν αποτελεί και ο νεαρός Ιθακήσιος ποδοσφαιριστής Γιάννης Βλασσόπουλος για τον ίδιο λόγο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας το τιμόνι της Σάμης αναλαμβάνει, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και πραγματικά «στρατιώτης» της, Β. Μιχαλάτος με το εν ενεργεία αρχηγό της Α. Αμούργη.
Ας δούμε αναλυτικά τι λέει η ανακοίνωση του Α.Ο.Σ.:
«Ο Αθλητικός Όμιλος Σάμης βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την διακοπή συνεργασίας του με τον προπονητή Κων/νο Πίππο.
Δυστυχώς παρόλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν και από τις δύο πλευρές προκειμένου να εξαλειφθεί το πρόβλημα του περάσματος από το ένα νησί στο άλλο, τελικά κατέστη αδύνατο.
Είτε λόγω καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται το προπονητικό πρόγραμμα, είτε λόγω οικονομικών συνθηκών (παρότι είχαμε αρκετά μειωμένη τιμή από τη Ζαχαράτος cruises) φθάσαμε στο αδιέξοδο!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή Κωσταντίνο Πίππο για την άριστη συνεργασία, που είχαμε ως τώρα καθώς και για την άψογη διεκπεραίωση των καθηκόντων του.
Επίσης για τους ίδιους λόγους που προαναφέραμε θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Ιωάννη Βλασσόπουλο ο οποίος υπήρξε πρότυπο παίκτη καθόλη τη συνεργασία μας!
Θα θέλαμε να γνωρίζουν ότι θεωρούνται πλέον μέλη της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας γιατί ιδιαίτερα με το ήθος που επέδειξαν άφησαν το στίγμα τους !!
Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι κάνουν και καλή τύχη»!!! 
Πρόεδρος  
Ρασσιάς  Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου