Δευτέρα, Ιανουαρίου 29

Με μεγάλη επιτυχία και βραβεύσεις πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της πίτας του Κ.Ο.Α.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις τένις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης με μεγάλη την παρουσία αθλητών, προπονητών γονέων και φίλων του Ομίλου.
Λόγω ασθένειας του προέδρου Γ. Βινιέρη χαιρετισμό και σύντομο απολογισμό των δράσεων του ΚΌ.Α. απηύθυναν η κ. Ελένη Ανδρεόλα, ο κ. Δ. Γιαννόπουλος και ο κ. Τ. Σιαμάνης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο αντιδήμαρχος τουρισμού – πολιτισμού κ. Ε. Κεκκάτος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Α. Κωνσταντάκης και ο Δ.Σ. κ. Γ. Κουρούκλης, οι οποίοι είπαν και δυο λόγια κυρίως για την επιτυχή δραστηριότητα του Κ.Ο.Α., ενώ ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ ανέφερε ότι ο Δήμος έχει έρθει σε συμφωνία με τα ΤΕΙ προκειμένου να παραχωρηθεί ο χώρος πίσω από τα γήπεδα τένις για την κατασκευή ενός ακόμη που θα καλύψει τις ανάγκες των Συλλόγων που κάνουν χρήση.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η από κοινού κοπή της πίτας από Α. Κωνσταντάκη - Ε. Ανδρεόλα και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους.
Υπήρχαν και αρκετά δώρα για τους τυχερούς των εφτά φλουριών.
Τέλος έγινε και η βράβευση των αδελφών Ευθύμη και Λευτέρη Καμπανού, καθώς και του προπονητή τους Βύρωνα Αντωνάτου για τις πρόσφατες επιτυχίες τους.
Εμείς να ευχηθούμε σε όλους Καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες στον Κ.Ο.Α.
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από την κοπή
























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου