Σάββατο, Μαρτίου 31

Νίκη 1-0 των "κιτρινόμαυρων"...... 2ος ο Οδυσσέας - 3ος ο Πυλαριακός


Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, σήμερα στην Ιθάκη και στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Οδυσσέας επικράτησε του Πυλαριακού με σκορ 1-0 και πηγαίνει στα playoffs σαν 2ος με +2 βαθμούς.
Αντίθετα ο αντίπαλος του σαν 3ος και με τον 1 βαθμό που δίνει η συγκεκριμένη θέση.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και με δύναμη πάθος και πολλές μονομαχίες έμοιαζε από την αρχή μέχρι το τέλος σαν ντέρμπι.
Φάσεις και γκολ
Στο 15’ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν την πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Φάντη να μην βρίσκει την μπάλα στο γύρισμα από αριστερά του Γιαννάτου.
Στο 20’ σε μια αλλαγή ρόλων, ο Φάντης γυρίζει από δεξιά στον Γιαννάτο, το σουτ του οποίου κοντράρει στα σώματα και έτσι η μπάλα καταλήγει κόρνερ.
Στο 26’ ο Π. Κουτσουβέλης θα πιάσει το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά και θα στείλει την μπάλα άουτ.
Στο 33’ ο Προσαλέντης θα σώσει την ομάδα του από το 0-1, όταν αποκρούει την μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος του με το κεφάλι στο φάουλ του Πάπα.
Αυτές ήταν οι καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο και οι ομάδες οδηγούνται στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Πυλαριακός θα χάσει καλή ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Καππάτος θα βγάλει στην πλάτη της άμυνας τον Νικολοβιένη, αυτός θα παίξει παράλληλα στην μικρή περιοχή, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποιος συμπαίκτης του να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα!
Ο Π. Κουτσουβέλης στο 65’, μετά από μια βαθιά μπαλιά, θα εκμεταλλευτεί την αμυντική αδράνεια, όμως απέναντι από τον Καλιβωκά πλασάρει άουτ σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία για το προβάδισμα.
Στο 75’ οι φιλοξενούμενοι θα βρεθούν με τον Γρηγοράτο απέναντι από τον Ζ. Κουτσουβέλη, όμως ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πυλαριακού χάνει το κοντρόλ και προλαβαίνει να απομακρύνει ο τερματοφύλακας του Οδυσσέα, η μπάλα φτάνει στον Νικολοβιένη που πλασάρει σε σχεδόν κενή εστία άουτ.
Νέα αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων στο 77’ με τον Π. Κουτσουβέλη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας να πλασάρει στην κίνηση, όμως η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι, αφού θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 85’ θα ακυρωθεί σαν οφσάιντ ένα γκολ των φιλοξενούμενων που θα πετύχει ο Γιαννάτος. Γεγονός που έφερε κάποιες διαμαρτυρίες.
Σειρά των γηπεδούχων να διαμαρτυρηθούν στο 87’ για πέναλτι, όταν ο Π. Σταμούλης φαίνεται να ανατρέπει τον Π. Κουτσουβέλη στην περιοχή, όμως ο διαιτητής πολύ κοντά στη φάση έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
Και ενώ όλα έδειχναν «Χ», στο 90+5’ ο συνήθης ύποπτος Π. Κουτσουβέλης, μετά το δυνατό βολέ του τερματοφύλακα του, θα βάλει «φωτιά» στο Βαθύ, αφού θα πετύχει το 1-0 για την ομάδα του με ωραίο πλασέ ύστερα από αμυντική αδράνεια.
Ένα γκολ που δεν έφερε κάτι διαφορετικό από την 2η θέση μιας και λίγες ώρες αργότερα η Εύγερος έπαιρνε τη νίκη στις Κεραμειές από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Το μόνο διαφορετικό θα είναι το ότι ο επιθετικός του Οδυσσέα περνάει στην κορυφή των σκόρερ της Β' κατηγορίας και στη συνέχεια θα ισοβαθμήσει με τον Θ. Τσάκο της Ευγέρου στα 16 τέρματα.
Έτσι ο Πυλαριακός θα πάει στα playoffs σαν 3ος και μόλις με +1 βαθμό.
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ι. Καλογηρά.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Ζ. Κουτσουβέλης, Λεκατσάς, Βλησμάς, Προσαλέντης Γ., Φατούρος, Κώτσης (63’ Ρενάτο), Κοσμάς (57’ Βλασσόπουλος), Κουτσουβέλης, Προσαλέντης Ν., Σέλα, Λαμπρόπουλος.
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκάς, Γασπαρής (53’ Σπαθής), Καππάτος, Ποταμιάνος, Νικολοβιένης, Γιαννάτος, Γρηγοράτος, Σταμούλης Π., Φάντης (55’ Καβαλλιεράτος), Σολδάτος, Πάπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου