Σάββατο, Μαρτίου 24

Νίκησε 2-0 την Έρυσσο και πέρασε στην 2η θέση ο Οδυσσέας Ιθάκης (Εικόνες)


Σήμερα το πρωί στο Δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου διεξήχθη ο εξ’ αναβολής αγώνας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, ανάμεσα στην ομάδα της Ερύσσου και τον Οδυσσέα Ιθάκης, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με 0-2.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπήρξε πεντάλεπτη καθυστέρηση καθώς δεν υπήρχαν βοηθοί, όπως και ο ορισμένος διαιτητής και έτσι έπειτα από συμφωνία των δυο ομάδων, χρέη ανέλαβαν ως διαιτητής ο α' βοηθός κ. Απ. Καραίσκος και οι φίλαθλοι κ.κ. Βιτωράτος Κώστας και Καββαδίας Μάκης.
Το παιχνίδι θα λέγαμε ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφριά υυπεροχή, προσπαθώντας να γίνουν απειλητικοί και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα. 
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Οδυσσέα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, πετυχαίνοντας τελικά δυο γκολ.
Έτσι η ομάδα της Βορείου Ιθάκης έφυγε από τον Καραβόμυλο έχοντας στις.... αποσκευές της, ένα σημαντικό «διπλό» που την φέρνει μόνη 2η στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ η ομάδα της Ερύσσου θα αποχαιρετήσει την φετινή χρονιά, καθώς τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.
Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή στιγμή του αγώνα για τον Οδυσσέα στο 4’ όταν μετά το σουτ του Κουτσουβελη, ο τερματοφύλακας της Ερύσσου Ντερβισάι μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.
Στο 9’ είναι σειρά της Ερύσσου να απειλήσει με τον Μπάλλα, το σουτ του οποίου θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μουράγι.
Στο 23’ ο Οδυσσέας θα χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Σέλα, ο Κουτσουβέλης θα προσπαθήσει να κρεμάσει τον Ντερβισάι, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 27’ ο Παπαλεξάτος θα κάνει ωραίο γυριστό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω απ το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 34’ και πάλι η Έρυσσος θα βγει μπροστά με τον Πετρόπουλο να κάνει το σουτ. Όμως η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου στο 38’ με τον Σέλα να κάνει ένα μακρινό σουτ και η μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
Αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο 50’ ο Σέλα θα κάνει πολύ ωραίο σουτ, με τον τερματοφύλακα της Ερύσσου να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 54’ ωραίο διαγώνιο σουτ του Μπάμπη, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω απ το αριστερό δοκάρι.
Στο 57’ η Έρυσσος θα εκτελέσει φάουλ από αριστερά, με τον Καββαδία να πιάνει την κεφαλιά και τον τερματοφύλακα του Οδυσσέα Μουράγι να αποκρούει με τα πόδια.
Στο 70’ θα έχουμε το 0-1.
Συγκεκριμένα, έπειτα από σέντρα από δεξιά, ο Μπάμπης δεν θα απομακρύνει σωστά, η μπάλα θα φτάσει στο Σέλα και αυτός με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ θα ανοίξει το σκορ.
Στο 78’ ωραία καρφωτή κεφαλιά του Φατούρου, με τον Ντερβισάι και πάλι να αποκρούει και στην συνέχεια η μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.
Στο 80’ νέα μεγάλη στιγμή για τον Οδυσσέα, με τον Προσαλέντη να κάνει εξ’ επαφής την κεφαλιά και η μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 83’ θα έχουμε και το 0-2.
Ο Σέλα θα κερδίσει πέναλτι, σε ανατροπή μέσα στην μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Π. Κουτσουβέλης ο οποίος θα ευστοχήσει διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.
Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα στο 88’, όταν όπου ο Βλησμάς θα κάνει ένα πολύ μακρινό σουτ και ο τερματοφύλακας της Ερύσσου θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς τους φιλάθλους κ.κ. Κ. Βιτωράτο και Γερ. Καββαδία.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Γκ. Ρέτσι), Ντερβισάι, Ρεπούσης, Στεφάνι Ν., Πατρίκιος, Παπαδημητράτος, Καββαδίας, Πετρόπουλος, Παπαλεξάτος, Μπάλλας (Καραβέλας), Δρόσος, Μπάμπης.
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Μουράγι, Λεκατσάς, Βλησμάς, Προσαλέντης Γ. (Μετσάνι Α), Φατούρος, Κοσμάς (Ρενάτο), Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης Ν., Σέλα, Λαμπρόπουλος, Βλασσόπουλος.
Εικόνες









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου