Δευτέρα, Μαρτίου 19

Μεγάλη γκέλα για τον Πυλαριακό και εντός έδρας ήττα 1-3 από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο Καραβόμυλου διεξήχθη ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, ανάμεσα στον Πυλαριακό και τον Π.Α.Ο. Κεφαλλονιάς.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη με 1-3 υποχρεώνοντας παράλληλα τον Πυλαριακό στην πρώτη εντός έδρας ήττα του. Το παιχνίδι από την αρχή είχε πολύ καλό ρυθμό, με τον Πυλαριακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και αρκετές ευκαιρίες που όμως σταματούσαν στον πολύ καλό σήμερα, Κατερέλο.
Αντίθετα η ομάδα του Π.Α.Ο. πολύ καλά στημένη στο γήπεδο, προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις στην κόντρα επίθεση, κάτι που κατάφερε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου πέτυχε τρία γκολ και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Μακρίδη που πέτυχε τα δυο από τρία.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 1´ ο Πάπα θα κάνει ένα ωραίο συρτό σουτ με τον τερματοφύλακα Κατερέλο όμως να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.
Στο 16’ είναι σειρά του Π.Α.Ο. να χάσει καλή ευκαιρία, όταν μετά από δυνατό σουτ του Μακρίδη, ο Κουγιανός θα αποκρούσει απομακρύνοντας τον κίνδυνο.
Στο 18´ μεγάλη ευκαιρία για τον Πυλαριακό με τον Νικολοβιέννη ο οποίος θα βρεθεί μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα, όμως ο Κατερέλος θα αποκρούσει με τα πόδια.
Στο 25´ νέα καλή στιγμή για τον Πυλαριακό με τον Πάπα ο οποίος θα πραγματοποιήσει σουτ, η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει ελάχιστα έξω απ το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 30´ σειρά του Π.Α.Ο. να απειλήσει, με τον Βοροκλινιώτη να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα Κουγιανό να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 43’ θα έχουμε την τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου με τον Ποταμιάνο να κάνει ένα μακρινό σουτ και την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι «πράσινοι» θα αιφνιδιάσουν τον Πυλαριακό και θα ανοίξουν το σκορ.
Συγκεκριμένα στο 46’ θα γίνει μια σέντρα από δεξιά και στην μικρή περιοχή θα βρεθεί ανενόχλητος ο Βοροκλινιώτης που με ψύχραιμο πλασέ θα πετύχει το 0-1 «παγώνοντας» το γήπεδο.
Στο 49’ ο Νικολοβιέννης θα κάνει σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Κατερέλο να μπλοκάρει σταθερά.
58’ νέο σουτ του Νικολοβιέννη με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική μεριά των διχτυών.
Στο 63’ θα έχουμε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.
Ο Μακρίδης θα κλέψει την μπάλα από τους αμυντικούς των γηπεδούχων και με καταπληκτική ενέργεια από πλαγιά αριστερά και όμορφο πλασέ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
 Στο 77’ ο Πυλαριακός θα μειώσει σε 1-2 το σκορ με τον Καππάτο να πραγματοποιεί συρτό σουτ λίγο έξω απ την μεγάλη περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει στον Φάντη, θα αλλάξει πορεία και θα καταλήξει στα δίχτυα, βάζοντας ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.
Στο 88’ μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους, με τον Γιαννάτο να κάνει το σουτ και τον Κατερέλο να αποκρούει εντυπωσιακά. Ο Πυλαριακός συνεχίζει να πιέζει και στο 90+1´ ο Σταμούλης Π. θα κάνει την σέντρα από δεξιά, τον Παπαδάτο να πιάνει το πλασέ και τον Κατερέλο να λέει και πάλι «όχι».
Στο 89’ ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων Μακρίδης, θα φύγει στην κόντρα και με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ θα γράψει το τελικό 1-3.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Καλαφάτη και Αγγ. Βουτσινά (φίλαθλος).
Συνθέσεις:
Πυλαριακός:(Βιτωράτος), Κουγιανός, Τουλάτος (73’ Σολδάτος), Καππάτος, Ποταμιάνος, Σπαθής, Νικολοβιέννης, Φάντης, Γιαννάτος, Σταμούλης Π., Σταμούλης Ν. (75’ Γασπαρής), Πάπα (80’ Παπαδάτος).
ΠΑΟ Κεφαλλονιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Κατσούρης, Μπεσάι, Καλογηράτος (75’ Κλωνής), Μαρινάκης, Κράλης (80’ Πίρρα), Σπαθής, Βοροκλινιώτης, Μακρίδης, Κώστογλου (81’ Βανδώρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου