Τρίτη, Μαρτίου 20

Παίδες ΑΣΚ: Μια παρέα με ταλέντο και οικογενειακό κλίμα! Ο αγώνας, η έξοδος και η έκπληξη του κόουτς Ματιάτου


Όμορφες στιγμές για τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά που ολοκληρώνουν τις εφετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με την συμμετοχή τους στο Final 6 της ΕΣΚΑ-Η.
Το κλίμα για μία ακόμη φορά οικογενειακό!  O κόουτς  Πάνος Ματιάτος, ο οποίος πάντα βρίσκεται κοντά στα νέα παιδιά και με διαφορετικό και όμορφο τρόπο προσέγγισης, έβγαλε έξω τους αθλητές του, πηγαίνοντας τους για φαγητό στην «Λαδόκολλα» και έδωσε πιστοποιητικά προόδου, για κάθε έναν αθλητή που ολοκλήρωσε την θητεία του στο παιδικό και μεταπηδά στο Εφηβικό. Τους ευχήθηκε καλή συνέχεια την επόμενη σεζόν και στην ζωή τους γενικότερα.
Μάλιστα, έδωσε και δωράκι στον πιο επιμελή αθλητή που δεν έχασε προπόνηση!     
Ακολούθως ο Γενικός Διευθυντής του ΑΣΚ Θανάσης Μουίκης πήγε τα παιδιά για παγωτό στο «Premier», ολοκληρώνοντας έτσι μία πολύ όμορφη βραδιά!
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα,
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ  Ε.Σ.Κ.Α.-Η.  2017-18

Στο 9ο  παιχνίδι τους (και προτελευταίο), για την τελική  φάση (final 6)  του  Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ-Η  για την περίοδο 2017-18, οι παίδες του Α.Σ.Κ. επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και νίκησαν εντός έδρας  την αντίστοιχη  του Έσπερου Α.Ο.Π.Α. με 55-50.
Το ματς διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του Αργοστολίου την Κυριακή 18 Μαρτίου.
Έγινε ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι, όπου η ομάδα του Α.Σ.Κ.  ήταν την περισσότερη ώρα μπροστά στο σκορ κι έτσι  παίζοντας  καλύτερα, κέρδισε δίκαια το ματς και το 3ο ροζ φύλλο αγώνα στην δύσκολη αυτή τελική φάση των παίδων.
Να αναφερθεί ότι το παιχνίδι και την χαρά αυτής της νίκης επισκίασε ο τραυματισμός στο πόδι, του παίκτη του Α.Σ.Κ.  Λύσανδρου Καββαδία στην αρχή του αγώνα (μόλις στο 3ο λεπτό), ο οποίος αποχώρησε εκτός γηπέδου για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.
Του ευχόμαστε όλοι περαστικά και κυρίως οι συμπαίκτες του, οι οποίοι του αφιερώνουν αυτή την νίκη!
Επόμενο παιχνίδι και τελευταίο για τους παίδες του Α.Σ.Κ. την ερχόμενη Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, εναντίον της Προοδευτικής στην Πάτρα.
Α.Σ.Κ.  -  ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014  55 - 50
Περίοδοι : 11-10, 25-25, 42-36, 55-50
Διαιτητές: Γεράνιος – Λαμπίρης
Α.Σ.Κ.  (ΜΑΤΙΑΤΟΣ ΠΑΝΟΣ): Ρουχωτάς 3π (1 τρ), Κουράκος 11π (2τρ), Βουργίδης Β., Σταθάτος 3π (1 τρ), Αναγνωστάκης, Βουργίδης Δ. Καββαδίας Λ., Γκαβός 18π, Βεζυργιαννόπουλος, Φραγκισκάτος 2π, Μανίκας 14π (1τρ), Χριστοφοράτος 4π.
Βοηθός Προπονητή: Γιάννης Βουργίδης
Έφορος: Γιώργος Γιαννάτος
Γραμματεία:Π. Καππάτος, Κ. Γιαννάτος, Γ. Κουράκος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου