Σάββατο, Μαρτίου 31

Νίκη πρωτιάς για την Εύγερο 4-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στις Κεραμειές


Με το παιχνίδι Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Ευγέρου σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές και τη νίκη των φιλοξενούμενων με σκορ 4-0, προέκυψε και η τελική κατάταξη της 4αδας, με την ομάδα των Φαρακλάτων να τερματίζει 1η στην κανονική διάρκεια.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο, τους φιλοξενούμενους καλύτερους στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και σίγουρα πιο ουσιαστικούς.
Π.Α.Ο. Εύγερος η 1η ομάδα στην κανονική διάρκεια
Ένα παιχνίδι που ναι μεν είχε τέσσερα γκολ, όμως χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και διάρκεια στο αγωνιστικό κομμάτι των δυο ομάδων.
Οι γηπεδούχοι που ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι, με πολλά νέα παιδιά στην ενδεκάδα και στη συνέχεια σαν αλλαγές, προσπάθησαν για το καλύτερο, όμως κάτι τους έλειπε, κυρίως  στην οργάνωση, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούν ευκαιρίες απέναντι από την εστία του Πετεινάτου.
Έτσι μπορούμε να πούμε ότι η νίκη των «πορτοκαλί» όπως και η πρωτιά κρίνονται δίκαια.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 10’, οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-1 με ωραίο σουτ του Παππά, μέσα από την περιοχή στην κλειστή γωνία του Κατερέλου, μετά από την πάσα από δεξιά του Δήμου.
Η επόμενη φάση στο 33’, ξανά για τους φιλοξενούμενους θα φέρει και το 0-2.
Ο Δήμου από δεξιά θα πασάρει παράλληλα στην περιοχή, ο Τσάκος δεν πιάνει καλά το σουτ, η μπάλα θα φτάσει στον Κανάκη, που θα κάνει το δυνατό σουτ και παρά την προσπάθεια του Κατερέλου, η μπάλα θα καταλήξει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του.
Πολύ ουσιαστική η Εύγερος στο σημερινό παιχνίδι, αφού στη συνέχεια και στην τρίτη ευκαιρία της στο παιχνίδι θα πετύχει το 0-3.
Ο Ε. Παπαναστασάτος από αριστερά θα βρει στην περιοχή τον Τσάκο και αυτός με ωραίο σουτ εντός περιοχής, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κατερέλου. Με αυτό το γκολ ο επιθετικός της Ευγέρου πιάνει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ τον Παν. Κουτσουβέλη (έχουν από 16 τέρματα) και φυσιολογικά θα μοιραστούν τον φετινό τίτλο στην Β΄ κατηγορία
Με 3Χ3 λοιπόν οι φιλοξενούμενοι θα πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο αφού μέχρι το 45’ δεν είχαμε κάτι αξιόλογο από τις δυο ομάδες.
Στην επανάληψη το θέαμα, κυρίως λόγω των πολλών αλλαγών έπεσε ακόμη περισσότερο και χωρίς ρυθμό, άπαντες περίμεναν τη λήξη του αγώνα.
Να και μια περίπου ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν στο 58’ ο Κατσούρης από αριστερά θα βρει στην περιοχή τον Πίρρα, αυτός πιεζόμενος από το ύψος περίπου του πέναλτι θα κάνει ένα όχι ιδιαίτερα δυνατό σουτ που θα μπλοκάρει εύκολα ο Πετεινάτος.
Στο 69’ οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν το φάουλ έξω από την περιοχή και αριστερά, οι Κατσιγώρης – Παπαναστασάτος Κ. θα αλλάξουν ωραία την μπάλα και ο τελευταίος θα την γυρίσει έξυπνα στο πρώτο δοκάρι, εκεί ο Δήμου θα πεταχτεί και με το σώμα θα την στείλει στα δίχτυα για το 0-4 της ομάδας του.
Από το 77’ οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Τσάκος στο ίδιο χρονικό σημείο θα δει δυο φορές την κίτρινη κάρτα του διαιτητή κ. Σπ. Χρηστάτου και θα αποβληθεί.
Στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού δε θα δούμε κάποια καλή φάση και αυτό το 0-4 θα παραμείνει ως το τέλος!
Έτσι οριστικά και μαθηματικά η ομάδα του Χρ. Παπαναστασάτου οδηγείται στα playoffs ανόδου με το σημαντικό πλεονέκτημα των +4 βαθμών!
Αντίθετα οι «πράσινοι» του Τάκη Φωή, δεν έχασαν κάτι από το σημερινό παιχνίδι, αφού έτσι κι αλλιώς είχαν ήδη καταταγεί στην 4η θέση που δεν δίνει βαθμό για τη σειρά.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και Σπ. Μαγουλά.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφ/νιας:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Κατσούρης, Μπεσάι, Απέργης, Μαρινάκης, Κράλης (65’ Πάπα), Σπαθής, Πίρα (74’ Γουόλκεμπ), Φωής, Γεωργόπουλος (69’ Γκούβας), Τζωρτζάτος.
Εύγερος:(Χρ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Παπαναστασάτος Χρ. (65’ Ποιμενίδης), Στρακάτος (75’ Κόκκινος), Παπαναστασάτος Κ., Παπαναστασάτος Ν., Ψάλτης, Δήμου (74’ Πολλάκης), Παππάς, Κανάκης (62’ Κατσιγιώργης), Παπαναστασάτος Ε., Τσάκος.
Σε λίγο θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από το παραπάνω παιχνίδι
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου