Τετάρτη, Μαρτίου 28

Ούτε αυτή την φορά τα κατάφερε η μικτή Rengions…. Ηττήθηκε 2-0 από την Εύβοια


Παρά την πολύ καλή της παρουσία στο Δημοτικό της Χαλκίδας, δεν κατάφερε να επιστρέψει με την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση του Rengionscup, η μικτή μας ομάδα, αφού σήμερα το πρωί ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Ευβοίας με σκορ 2-0 και πλέον θα περιμένει σύμφωνα με πληροφορίες μας τον ηττημένο του αγώνα Ε.Π.Σ. Λάρισας - Ε.Π.Σ. Ηπείρου για το επόμενο εισιτήριο και τη συνέχεια στον θεσμό.
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τους παίκτες του Σπ. Παπαδάτου να δέχονται ένα γκολ πολύ νωρίς και στη συνέχεια ακόμη ένα στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα και ενώ προσπαθούσαν για την ισοφάριση, να δεχθούν και το 2-0 ύστερα από εκτέλεση πέναλτι των γηπεδούχων (στο πέναλτι υπέπεσε ο τερματοφύλακας μας Κ. Μωραίτης ανατρέποντας τον επιθετικό της Ευβοίας).
Φάσεις και γκολ
Στο 8’ ο Καλοχωρίδης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Καλή ευκαιρία για τη μικτή μας στο 25’ με τον Μπράτι να ξεφεύγει από αριστερά και να πιάνει ένα δυνατό σουτ, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από την εστία.
Στο 36’ ο Κ. Μωραίτης θα βγει έγκαιρα και θα μπλοκάρει την μπάλα προ του Τόρα στην κάθετη του Κούρτη.
Στο 40’ ο Κ. Μωραίτης αποκρούει προσωρινά, η μπάλα καταλήγει στον Καλοχωρίδη με το σουτ του τελευταίου να στέλνει την μπάλα πάνω από την εστία μας.
Αυτό το 1-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53’ Μήτρου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κ. Μωραίτη.
Την εκτέλεση ανέλαβε Τόρα που θα ευστοχήσει και διαμορφώσει το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Ο Λυκούδης στο 62’ εκτελεί απ’ ευθείας το φάουλ, όμως η μπάλα περνάει άουτ.
Τέλος στο 78’ μετά την εξαιρετική ατομική ενέργεια του Καραχάλιου και την πάσα του στον Τόρα το σουτ του τελευταίου θα βρει στα σώματα των αμυντικών και θα απομακρυνθεί στη συνέχεια.
Διαιτητής ήταν ο κ. Καλογερόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Αραβίδη και Κοκαρίδα από την Αθήνα.
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ. Ευβοίας:Ντουμάνης, Τζαβράς, Πιλάτης, Βελαέτης, Καράμπας, Καλοχωρίδης, Κούρτης (45’ Καραχάλιος Μ.), Αναστασίου (86’ Θαλασσινός), Τόρα (79’ Mecanaj), Ντούρμας, Μήτρου (89’ Καππίτσης).
Ε.Π.Σ.Κ.Ι:Μωραίτης Κυρ., Αραβαντινός, Χασάι, Περιβολάρης, Ζερβός, Λυκούδης (82’ Κουρκουμέλης Σπ.), Κόμητας, Μωραίτης Ν. (66’ Ντεντλάλα), Αρμάντο (33’ Βαλεντής), Μπράτι, Πολλάκης (71’ Αντωνάτος Ηλ.).
Εικόνες







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου