Σάββατο, Μαρτίου 31

Φινάλε για τον Παλληξουριακό στη Γ’ Εθνική.... Υποχρέωση όλων μας το χειροκρότημα σε αυτά τα παιδιά


Φινάλε, αύριο Κυριακή 1/4, στις 4 το απόγευμα για τον Παλληξουριακό, όπου ολοκληρώνεται το φετινό όμορφο ταξίδι του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, φιλοξενώντας στον Άγιο Αντώνη τον Διαγόρα Βραχνείκων.
Οι φετινοί κυπελλούχοι της Κεφαλονιάς/Ιθάκης και σε αυτό το παιχνίδι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, αλλά αγωνιστικά θα μπουν στο γήπεδο με στόχο το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που "καίγεται" για τη νίκη, ώστε να ευχαριστήσουν το κοινό τους, στην τελευταία φετινή τους..... παράσταση στο πρωτάθλημα, τον 5ο όμιλο και στην έδρα τους.
Ο παραπάνω αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής κατηγορίας και τον 5ο όμιλο.
    
Αναλυτικά πρόγραμμα και διαιτητές
1.
Κυριακή 1-4-2018  ώρα:  16:00
Τσικλητήρας - Παναρκαδικός
Λιάρος
Καφετζόπουλος
Ισακόβ (Λακωνίας)
2.
Κυριακή 1-4-2018  ώρα:  16:00
Πανηλειακός - Π.Α.Ο. Βάρδας
Γιαννόπουλος
(Μεσσηνίας)
Καραμέρος
Λιάπης (Ηλείας)
3.
Κυριακή 1-4-2018   ώρα:  16:00
Παλληξουριακός – Διαγόρας Βρ.
Ματσούκας
Κακατσίδης
Βασιλόπουλος (Ατωλ/νίας)
4.
Κυριακή 1-4-2018   ώρα:  16:00
Αχαϊκή - Αστέρας Βλαχ.
Κακριδής
Κωνσταντόπουλος
Τριαντάφυλλος (Κορίνθου)
5.
Κυριακή 1-4-2018    ώρα:  16:00
Ζάκυνθος - Αστέρας Αμαλ.
Βεργέτης
(Αρκαδίας)
Μεσσήνης
Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
6.
Κυριακή 1-4-2018    ώρα:  16:00
Α.Σ. Λεωνιδίου - Καλαμάτα
Ρούσσος
Αντωνόπουλος
Κλεπετσάνης (Κορίνθου)
    
Φινάλε λοιπόν για τον εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και επιστροφή στα τοπικά δεδομένα από την ερχόμενη περίοδο.
Πολλά θα μπορούσαν να γραφούν για τη φετινή πορεία της ομάδας με τα "ερυθρόλευκα". Ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι, ότι την Κυριακή στις 4 το απόγευμα θα πρέπει όλοι να παραβρεθούμε στον Άγιο Αντώνη και να χειροκροτήσουμε αυτή την ωραία παρέα, μετά από ένα όμορφο ταξίδι σε μια κατηγορία που... παίζεται ποδόσφαιρο.
Θεωρώ ότι το αξίζουν αυτά τα παιδιά και με το παραπάνω. Η παρουσία τους σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν θετική, πάλεψαν τα Κεφαλονιτόπουλα, απέναντι σε ομάδες ιστορικές με μεγάλα μπάτζετ, εμπειρία και ποιότητα.
Δεν φοβήθηκαν τις πάλεψαν στα ίσα και ίσως αυτό να είναι κάτι πολύ πιο πολύτιμο από ένα αποτέλεσμα, μια νίκη παραπάνω.
Το πάθος και η δύναμη της ομάδας του Σπ. Παπαδάτου, αναγνωρίστηκε από όλους, εντός και εκτός νησιού, κερδίζοντας παράλληλα τον σεβασμό τους. Ίσως, αυτό να είναι μια μεγάλη επιτυχία, για το δικό μας ποδόσφαιρο και την ανυποληψία που το συνοδεύει χρόνια τώρα.
Ο Παλληξουριακός εν τέλει, με την παρουσία του τίμησε την ιστορία του του και τα νησιά μας και μπράβο σε όλους, στη διοίκηση, αυτούς τους αγνούς και ρομαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου μας, τον προπονητή, τα 20 - 25 Κεφαλονιτόπουλα, τους χορηγούς, αλλά πολύ περισσότερο τους Ληξουριώτες φιλάθλους που στήριξαν και στηρίζουν την ομάδα τους.

Μάλιστα, ως ένδειξη αναγνώρισης της στήριξης του κόσμου καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν η Διοίκηση της ομάδας αποφάσισε στο παιχνίδι με τον Διαγόρα να χαρίσει ένα συλλεκτικό t-shirt για την προ ημερών κατάκτηση του τοπικού Κυπέλλου με την αγορά ενός εισιτηρίου!
Σίγουρα η ομάδα του Ληξουριού κέρδισε πολλά και σε βάθος χρόνου αυτό θα φανεί, κέρδισε αυτά τα δεκαπεντάχρονα που πήραν το "βάφτισμα του πυρός" σε μια σχεδόν επαγγελματική κατηγορία και γέμισαν από εμπειρίες!
Έτσι, την Κυριακή απέναντι σε μια ομάδα που "καίγεται" για τους βαθμούς, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, τον Διαγόρα Βραχνείκων,  θα κατέβει με το ίδιο πάθος για τη νίκη ώστε να αποχαιρετήσει την κατηγορία με το κεφάλι ψηλά!
Το ζεστό χειροκρότημα μας στο φινάλε, ανεξάρτητα από αποτέλεσμα, θα έχει μεγάλη σημασία για αυτά τα παιδιά. Να μην λείψει κανείς!
Η ομάδα του Ανδρέα Ζήκου, στα 21 μέχρι σήμερα παιχνίδια που έχει δώσει, βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής, ισόβαθμος του Π.Α.Ο. Βάρδας με 30 βαθμούς.
Συγκεκριμένα έχει 9 νίκες, 3 ισοπαλίες, 9 ήττες και 29-30 γκολ.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο Ληξούρι θα ταξιδέψουν και αρκετοί φίλοι της ομάδας του Διαγόρα προκειμένου να την στηρίξουν σε ένα δύσκολο παιχνίδι που θέλει νίκη παραμονής.
Tο απουσιολόγιο αυτή την αγωνιστική είναι "λευκό" για τον Σπ. Παπαδάτο, αφού εκτός των μόνιμων πλέον τραυματιών, τερματοφύλακα Σπ. Κουστουμπάρδη και κεντρικού αμυντικού Γ. Λούλουδα, που έχασαν από νωρίς τη χρονιά, δεν θα απουσιάσουν κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές του.
Αποτέλεσμα αγώνα πρώτου γύρου:Το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί με νίκη των φιλοξενούμενων στα Βραχνέϊκα και σκορ 1-0.
Διαιτητής είναι κ. Μιχ. Ματσούκας με βοηθούς τους κ.κ. Γρ. Κακατσίδη και Π. Βασιλόπουλο, από την Αιτωλοακαρνανία.
    
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Γκολ
Βαθ
1.
Αστέρας Αμαλιάδας
21
45 - 14
47
2.
Αστέρας Βλαχιώτη
21
40 - 13
45
3.
Πανηλειακός
21
30 - 14
39
4.
Παναρκαδικός
21
29 - 17
33
5.
Καλαμάτα
21
23 - 14
33
6.
Διαγόρας Βραχνέικων
21
29 - 30
30
7.
ΠΑΟ Βάρδας
21
22 -23
30
8.
Αχαϊκή
21
17 - 18
28
9.
Ζάκυνθος
21
25 - 30
25
10.
Τσικλητήρας Πύλου
21
15 - 23
21
11.
Α.Ο. Παλληξουριακός
21
14 - 50
13
12.
Λεωνίδιο
21
07 - 50
02
    
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου