Σάββατο, Μαρτίου 24

Ήττα για τον Παλληξουριακό στην Τρίπολη 5-0 από τον Παναρκαδικό.


Δεν τα κατάφερε ο Παλληξουριακός στην τελευταία φετινή του έξοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αφού γνώρισε την ήττα, στην Τρίπολη από τον Παναρκαδικό με σκορ 5-0!
Η ομάδα μας προσπάθησε για το καλύτερο πάλεψε όσο μπορούσε, όμως η ανωτερότητα των αντιπάλων της, σε συνδυασμό με την κούραση από την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης στον τελικό, δεν μπόρεσε να κρατηθεί το ματς με την απόδοση της όπως σε προηγούμενα επίπεδα.
Οι γηπεδούχοι, με πάρα πολύ καλό ρόστερ, ενισχυμένοι με παίκτες από τον Αστέρα Τρίπολης, με την εμπειρία τους επέβαλαν τον ρυθμό τους, ήταν καλύτεροι και τελικά πέτυχαν μια εύυκολη νίκη που «σφράγισε» και τυπικά την παραμονή τους στην κατηγορία, παράλληλα με την ικανοποίηση στον κόσμο τους, που πλέον θα τους παρακολουθήσει και πάλι την επόμενη σεζόν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, παρά το εκνευριστικό ψιλόβροχο, αποφασισμένοι στην τελευταία παράσταση τους, απέναντι στον κόσμο τους, να προσφέρουν θέαμα και γκολ.
Πράγμα που κατάφεραν μιας και ήταν καλύτεροι των «ερυθρολεύκων», είχαν την υπεροχή και πήραν τελικά μια εύκολη σχετικά νίκη.
Φάσεις και γκολ
Στο 11’ ο Σκαμαντζούρας χωρίς πρόβλημα μπλοκάρει την  μπάλα στο σουτ του Καδδά από τα όρια της περιοχής.
Ο Γιουκούδης στο 19’ θα βγάλει την πάσα από δεξιά στη μικρή περιοχή, εκεί που ο Λυμπερόπουλος δεν μπορεί να πλασάρει προ του Σκαμαντζούρα.
Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, που σε αυτό το σημείο πίεζαν για το γκολ στο 19’, όταν στην παράλληλη πάσα από δεξιά του Νάτση ο Γιουκούδης θα πιάσει την κεφαλιά και ο Σκαμαντζούρας θα απομακρύνει εντυπωσιακά.
Οι γηπεδούχοι στο 22’ θα πάρουν το προβάδισμα 1-0 με ωραία κεφαλιά του Ν. Λυμπερόπουλου, μετά την σέντρα από αριστερά του Καδδά.
Στο 25’ ο Λυμπερόπουλος απέναντι από τον Σκαμαντζούρα πλασάρει ψηλοκρεμαστά, αλλά η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Παλληξουριακού και θα καταλήξει άουτ.
Διπλή εντυπωσιακή απόκρουση και πάλι από τον Σκαμαντζούρα στο 29’ στα διαδοχικά σουτ των Άσεν και Μπούτα.
Ο Χ. Νάτσης με ωραίο πλασέ στην έξοδο του Σκαμαντζούρα στο 33’, μετά την πάσα του Γιουκούδη, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0 για την ομάδα του.
Ένα φάουλ εκτελεσμένο ψηλοκρεμαστά στο 42’ από τον Λυκούδη, θα φέρει την μπάλα στην περιοχή του Χότζιτς, όμως ο Πολυδωράτος δεν προλαβαίνει στην προβολή και τελικά καταλήγει άουτ.
Έτσι αυτό το 2-0 για τους γηπεδούχους, θα είναι και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.
Στην επανάληψη πιο αποφασιστικοί οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να πετύχουν το 3-0 στο 52’.
Ο Άσεν από δεξιά θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή, εκεί ο Σκαμαντζούρας αποκρούει προσωρινά μια κεφαλιά και ο Ευαγγέλου στην επαναφορά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Μετά από 5’ ο Χ. Νάτσης με μια καταπληκτική κάθετη πάσα θα βγάλει τον Ν. Λυμπερόπουλο απέναντι από τον Σκαμαντζούρα, τον οποίο θα αποφύγει και εύκολα με πλασέ θα πετύχει το 4-0.
Στο 68’ σε μια από τις λίγες επισκέψεις του Παλληξουριακού στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Αγγ. Βαλεντής θα μπει από αριστερά στην περιοχή, όμως θα ανοίξει περισσότερο από όσο θα ήθελε την μπάλα με αποτέλεσμα ο Χότζιτς να πέσει στα πόδια του και να μπλοκάρει την μπάλα.
Καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 74’ με τον Συρεγγέλα απέναντι από τον Σκαμαντζούρα να πλασάρει στέλνοντας την μπάλα άουτ, πάνω από την εστία.
Εντυπωσιακή απόκρουση από τον Γ. Σκαμαντζούρα στο 78’ που διώχνει δύσκολα την μπάλα στο μακρινό δυνατό σουτ του Τσιώλη.
Στο 90+1’ ο Παναρκαδικός θα πετύχει το τελικό 5-0, όταν στην παράλληλη συρτή σέντρα του Λουγκόντζια από αριστερά ο Συρεγγέλας από το ύψος της μικρής περιοχής με πλασέ θα νικήσει τον πολύ καλό και σήμερα Σκαμαντζούρα και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του.
Έτσι ο Παναρκαδικός θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ στον Παλληξουριακό όλοι περιμένουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά την επόμενη αγωνιστική στον Άγιο Αντώνη με αντίπαλο τον Διαγόρα Βραχνείκων.
Διαιτητής ο κ. Νικ. Χρονάς με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Σιδηρόπουλο και Μ. Ανδριανό, από την Αχαία.
Οι συνθέσεις
Παναρκαδικός:(Γ. Αντωνόπουλος), Χότζις, Άσσεν, Μπούτας, Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος (72’ Συρεγγέλας), Νάτσης, Λυμπερόπουλος Ν. (61’ Τσιώλης), Γιουκούδης (79’ Λουγκόντζια), Καδδάς (68’ Καπετανάκης), Ευαγγέλου.
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Καππάτος (72’ Γαλανός), Πολυδωράτος (61’ Αντωνάτος Ε.), Ζερβός, Λυκούδης, Κόμητας, Βαλεντής Στ., Πολλάκης (Βαλεντής Αγγ.), Μπράτι, Μπαλάσκας (46’ Αντωνάτος Ηλ.), Αραβαντινός.
Οι φώτο είναι από το παιχνίδι του α' γύρου.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου