Τετάρτη, Μαρτίου 28

Η «μάχη» των playoffs…… Και τώρα οι «4» για την κούπα του πρωταθλητή (Δηλώσεις)

Σε όλη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, Διλινάτα – Πρόννοι – Εικοσιμία και Φωκάτα, ήταν οι καλύτερες ομάδες και δικαίως κατά την άποψη μας, βρίσκονται στην τελική 4αδα, όπου θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή!
Α.Ο. Διλινάτα 1ος στην κανονική περίοδο
Ένας τίτλος που παράλληλα δίνει και την άνοδο στα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την ομάδα που θα τον κατακτήσει να παίρνει τη θέση του φετινού εκπροσώπου   μας     του  Παλληξουριακού, ο οποίος επιστρέφει στο τοπικό.
Ας πάρουμε μία – μία τις ομάδες, να δούμε τι έκαναν σε ένα μίνι και δυστυχώς διόλου ποιοτικό πρωτάθλημα, 14 μόλις αγωνιστικών.
Ενός  πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, σε συμμετοχή ομάδων και αγώνες, μικρότερο όλων των Ενώσεων της χώρας!!
Σίγουρα οι αρμόδιοι και όχι μόνο, πρέπει να κάνουν πολλά για να αλλάξει κάτι. Σίγουρα δεν είναι της ώρας, κάποια στιγμή θα ανοίξει και ο φάκελος του τοπικού ποδοσφαίρου, σε μια προσπάθεια που πιστεύουμε να βοηθήσει την χαώδη διαφορά των ομάδων μας από τις υπόλοιπες των άλλων Νομών.
Τέλος να τονίσουμε ότι τόσο οι Πρόννοι, όσο και τα Φωκάτα συμμετέχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε αγώνες μπαράζ της Α' κατηγορίας!
     
Α.Ο. Διλινάτα
Α.Ο. Διλινάτα
Η ομάδα του «μεγάλου χωριού» με μια σταθερή πορεία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε αρκετά σοβαρή και η τελική της κατάταξη στην πρώτη θέση το δικαιολογεί απόλυτα. Απλά, βάσει της εικόνας της, την άξιζε και την πήρε.
Ξεκίνησε με προπονητή στην άκρη του πάγκου της τον Θόδωρο Βουκελάτο που για τους γνωστούς-άγνωστους λόγους, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της ομάδας του, στον ημιτελικό του κυπέλλου με τους Πρόννους στα Τζαννάτα, αποχώρησε για τους δικούς του λόγους. Λόγους που κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε γιατί ο Θόδωρος αποτελεί σοβαρό κεφάλαιο για το τοπικό μας ποδόσφαιρο και σίγουρα πρέπει να ακουστεί και η δική του άποψη.
Έτσι στη συνέχεια και μετά από αυτό το παιχνίδι το «τιμόνι» των Διλινάτων ανέλαβαν οι δυο «παλιοί», εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, ο Χρ. Τζωρτζάτος με τον Σάκη Αναλυτή. Δυο παιδιά κόσμημα για το ποδόσφαιρο μας.
Τα Διλινάτα ολοκλήρωσαν το φετινό πρωτάθλημα, όπως προαναφέραμε στην 1η θέση, ενώ έφτασαν ένα βήμα πριν τον τελικό του κυπέλλου, μιας και αποκλείστηκαν από τους Πρόννους με ήττα και σκορ 1-2 στα Τζαννάτα.
Στην πορεία τους στο πρωτάθλημα πέτυχαν 10 νίκες 3 Ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα. Συγκέντρωσαν 33 βαθμούς,  πέτυχαν 38 τέρματα (καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος), ενώ δέχθηκαν 10 και πηγαίνουν στα playoffs με το απόλυτο πλεονέκτημα που τους δίνει η θέση και με +4 βαθμούς.
Έτσι έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους τους, όμως σε αυτή τη σειρά που παίζονται όλα, θεωρούμε ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν, αφού το άγχος και η πίεση για την κατάκτηση της κούπας πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα.
Χρ. Τζωρτζάτος (παίκτης - προπονητής)
«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και τώρα είναι η ώρα που οι ομάδες πρέπει να εμφανίσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Θεωρώ ότι και οι τέσσερις έχουν ίσες πιθανότητες.
Παρότι εμείς έχουμε ένα μικρό βαθμολογικό αβαντάζ, που ίσως και να γίνεται ένα μικρό βάρος και το οποίο πρέπει να διαχειριστούμε σωστά, μιας και στο παρελθόν βρεθήκαμε στη σειρά με +4 βαθμούς και δεν κατακτήσαμε ούτε μια νίκη!
Η ομάδα έχει γερές βάσεις, καθώς έχει δουλέψει σωστά με τον κόουτς Βουκελάτο, κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι  θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από ποτέ.
Υπάρχει όρεξη από τα παιδιά και τη διοίκηση για διάκριση.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Ας προσπαθήσουμε ο καθένας από την πλευρά του να προσφέρουμε θέαμα και ποιότητα στο φίλαθλο κόσμο του νησιού μας, τον οποίο αναμένουμε να παρακολουθήσει τους αγώνες».
Γιαν. Βουκελάτος Ποδοσφαιριστής (Α.Ο. Διλινάτων)
«Μπαίνουμε σε μια σειρά αγώνων με όλες τις ομάδες να είναι ισάξιες και όλες να έχουμε τις ίδιες πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Εμείς σαν Διλινάτα έχουμε ένα μαξιλαράκι ότι μπαίνουμε σε αυτή τη σειρά των αγώνων με +4 βαθμούς. Όμως δεν πιστεύω πως λέει κάτι αυτό το να ξεκινάς με τέσσερις βαθμούς ή με μηδέν, γιατί αμέσως με ένα κακό αποτέλεσμα μπορεί να ανατραπούν τα πάντα.
Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και ξεκινάμε με έναν δύσκολο αντίπαλο που έχει στη διάθεση του ποδοσφαιριστές έμπειρους που ξέρουν από τέτοια παιχνίδια.
Εμείς σε αυτή τη σειρά των αγώνων θα μπούμε σαν είμαστε όλοι στο "μηδέν".
Όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες, το δείξανε άλλωστε και στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Εύχομαι κι ελπίζω να έρθει κόσμος στο γήπεδο και να γίνουν ωραία παιχνίδια, πάντα μέσα αθλητικά πλαίσια με πρωταγωνιστές μόνο τους ποδοσφαιριστές».
     
Α.Ο. Πρόννοι
Α.Ο. Πρόννοι
Η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, η οποία ήρθε από το πουθενά και την Β’ κατηγορία και έφτασε να διεκδικεί το κύπελλο, αλλά και τώρα το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Μια ομάδα που με σοβαρή δουλειά, οικογενειακό κλίμα και προετοιμασία για αυτό, αφού τίποτε δεν είναι τυχαίο στο ποδόσφαιρο, τα τελευταία δυο-τρία χρόνια βάζοντας σωστές βάσεις, έφτασε εδώ που έφτασε και κανείς δεν γνωρίζει ακόμη που θα το τερματίσει.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε έγιναν σοβαρές κινήσεις στην ομάδα, τόσο από τη Διοίκηση όσο και τον προπονητή Δημ. Κουρκουμέλη που παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας για να συνεχίσει το έργο που είχε ξεκινήσει πριν δυόμισι χρόνια. 
Ήρθαν παιδιά που δεν θα άλλαζαν τις ισορροπίες της και το κλίμα και έβαλαν στόχους. Συγκεκριμένα τίποτε παραπάνω από το ….. Πάμε όλοι μαζί η «παλιοπαρέα» και όπου φτάσουμε.
Έτσι, οι επιτυχίες ήρθαν νωρίς. Στον τελικό 5’ τους χώριζαν από την έκπληξη που μέχρι εκείνη τη στιγμή προδιαγραφόταν. Στο τέλος δεν τα κατάφεραν, ηττήθηκαν 2-1 από τον Παλληξουριακό της Γ’ Εθνικής και πλέον ορκισμένοι θα πάνε για το μεγάλο όνειρο. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο χρόνος θα δείξει, αν τα καταφέρουν στον δεύτερο φετινό τους στόχο!
Τερμάτισαν την κανονική περίοδο στην 2η θέση της τελικής κατάταξης παρουσιάζοντας ένα καλό, έμπειρο και ποιοτικό σύνολο και βάζουν τον πήχη ακόμη ψηλότερα.
Στους 14 αγώνες που έδωσαν φέτος για το πρωτάθλημα, πέτυχαν 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα. Συγκέντρωσαν 31 βαθμούς,  πέτυχαν 28 τέρματα, ενώ δέχθηκαν 10 και πηγαίνουν στα playoffs με ένα καλό πλεονέκτημα που τους δίνει η 2η θέση και με +2 βαθμούς.
Δημ. Κουρκουμέλης (προπονητής)
«Μετά από ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα για την ομάδα μας, ήρθε η ώρα των μπαράζ.
Είναι μεγάλη επιτυχία η συμμέτοχη μας σε αυτά, με την επάνοδο μας μάλιστα στην Α’ κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου.
Κοιτάζοντας τους αντιπάλους μας νομίζω πως δίκαια αυτές οι τέσσερις ομάδες, είναι εκείνες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.
Είναι όλες έμπειρες και πολύ δυνατές και θεωρώ ότι θα είναι αμφίρροποι όλοι οι αγώνες.
Ελπίζω πως θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κατακτήσουμε την πρωτιά και το Πρωτάθλημα, ωστόσο θα ήταν απαραίτητο να πω πως δεν υπάρχει καμία πίεση, καθότι η ομάδα έχει πετύχει και με το παραπάνω τους στόχους που είχαν τεθεί εξ’ αρχής».
Σπ. Κουρκουμέλης (αρχηγός Πρόννων) 
«Το κρισιμότερο σημείο της σεζόν έφτασε πλέον. Οι αγώνες μπαράζ ξεκινούν με τη συμμετοχή των τεσσάρων ισχυρότερων ομάδων του φετινού πρωταθλήματος.
Για μας και τα Φωκάτα είναι η «παρθενική» μας συμμετοχή στα μπαράζ, ενώ όλοι γνωρίζουν τη δυναμική των Διλινάτων καθώς και της Εικοσιμίας, δυο ομάδων που έχουν σταθερή πορεία σε βάθος χρόνου και συνεχή παρουσία στους αγώνες μπαράζ.
Η φετινή χρονιά, είναι μια χρονιά που η ομάδα μας συλλέγει εμπειρίες και προσπαθούμε να καθιερωθούμε ως μια από τις δυνατές ομάδες της Κεφαλονιάς.
Το καλοκαίρι στόχος μας ήταν μια αξιοπρεπής πορεία στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αυτό το πετύχαμε και με το παραπάνω, με τη συμμετοχή μας στον τελικό του Κυπέλλου, και την είσοδο μας στα μπαράζ του Πρωταθλήματος, όποτε πορευόμαστε χωρίς άγχος από δω και πέρα για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο για μας.
Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».
     
Α.Ο. Εικοσιμίας
Α.Ο. Εικοσιμίας
Η 3η της…. παρέας, γνωστή και μη εξαιρετέα, ομάδα της Εικοσιμίας, μπορεί φέτος να μην ήταν η ομάδα που χρόνια τώρα όλοι θαυμάζαμε, για το όμορφο και ποιοτικό της παιχνίδι, μπορεί να της έλειπε το πάθος των προηγούμενων ετών για διάκριση, όμως η ομάδα από τη Λειβαθώ παραμένει ένα σύνολο με πολύ έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, με πολλά χρόνια ο ένας δίπλα στον άλλον. Για αυτό κανείς μη την πετάει.
Είναι μια ομάδα κτισμένη για τα όμορφα, τα απλά, αλλά και τα δύσκολα και όποιος το αγνόησε το πλήρωσε.
Ο Δημ. Ζησιμάτος, παρά την μέτρια φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, πιστεύει και στηρίζει πολύ αυτή την ομάδα, όσο και τις επιλογές του και προσωπικά πιστεύουμε καλά κάνει.
Έχει την εμπειρία και μπορεί να την έχει έτοιμη στα δύσκολα, εκεί που το «τόπι» πραγματικά «καίει»!
Μπορεί να πηγαίνει με το ελάχιστο πλεονέκτημα στη σειρά, μπορεί να μην έπεισε στους φετινούς της αγώνες, όμως τα playoffs, είναι άλλο πράγμα.
Εδώ, θα μιλήσει η εμπειρία, τα θέλω των ποδοσφαιριστών, το καθαρό μυαλό και η εμπειρία. Και οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς, τα έχουν όλα αυτά.
Σίγουρα δύσκολο το έργο τους, απέναντι σε ακόμη τρεις πολύ καλές ομάδες που θέλουν κούπα και άνοδο.
Στα 14 παιχνίδια που έδωσαν φέτος για το πρωτάθλημα πέτυχαν 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες. Συγκέντρωσαν 24 βαθμούς,  πέτυχαν 20 τέρματα, ενώ δέχθηκαν 9 (καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος) και πηγαίνουν στα playoffs με το μικρότερο πλεονέκτημα που δίνει η 3η θέση και με +1 βαθμούς.
Δημ. Ζησιμάτος (προπονητής)
«Παρά τις δύσκολες φετινές συνθήκες και πάλι θα είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας στην τετράδα, όπως κάθε χρονιά από το 2010 και μετά.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει ομάδα στο νησί με αυτή την επίδοση και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους.
Θέλω πριν την έναρξη των playoffs να πω στους παίκτες μου ότι για μένα είναι νικητές γιατί το… καράβι της ομάδας το κυβέρνησαν σχεδόν μόνοι τους.
Για την διαδικασία πιστεύω ότι δίκαια οι ομάδες κατέκτησαν τις αντίστοιχες θέσεις στην κανονική περίοδο.
Nα ευχηθώ να κυλήσουν τα παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς για τα παιδιά που αγωνίζονται σε άσχημες συνθήκες και να καλέσω τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει τις προσπάθειες τους. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κορσιάνο για το λειτούργημα που κάνει αφιερώνοντας το χρόνο του για να μας ενημερώνει. Ξέρουμε όλοι ότι αν δεν ήταν αυτός δεν θα ασχολούνταν κανείς με τον τοπικό αθλητισμό σε αυτόν τον τομέα».
Σπ. Αποστολάτος (αρχηγός Εικοσιμίας)
«Ξεκινάμε την Κυριακή τα playoff με μοναδικό στόχο την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Μπορεί να τερματίσαμε στην τρίτη θέση της τελικής κατάταξης στην κανονική περίοδο, κυρίως λόγω κάποιων άσχημων συγκυριών, ωστόσο πιστεύουμε ότι διαθέτουμε την ποιότητα και την εμπειρία να διαχειριστούμε την κατάσταση και να τερματίσουμε πρώτοι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.
Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και ελπίζω να έρθει ο κόσμος στηρίξει τις προσπάθειες όλων».
     
Α.Ο. Φωκάτα
Α.Ο. Φωκάτα 
Τέλος, η άλλη..... «σταχτοπούτα» της σειράς, η ομάδα του Α.Ο. Φωκάτων, πέτυχε τον στόχο της και με το παραπάνω. Κατέκτησε την 4η θέση της τελικής κατάταξης και το όνειρο της συμμετοχής, για πρώτη φορά στην ιστορία της στα playoffs της Α’ κατηγορίας, πήρε «σάρκα και οστά». Άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψαν το μεγάλο τους όνειρο. Θυμάμαι την ομιλία τους προέδρου της ομάδας Ν. Φωκά στην προετοιμασία που είχε πει… «Φέτος πάμε για το κάτι παραπάνω…. Ούτε η δεύτερη ούτε η τρίτη θέση μας ικανοποιεί… Το πρωτάθλημα θα διεκδικήσουμε..»!
Λόγια που πίστεψε, ακόμη και όταν είχαν έρθει κάποια συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και αυτό μετέδωσε και στους ποδοσφαιριστές του. Τους έκανε να πιστέψουν ότι μπορούν και το κατάφεραν. Ξέρει πολύ καλά ο Νικόλας ότι, η πίστη και η συνεχής προσπάθεια στο ποδόσφαιρο είναι ο βασικός κανόνας για να έρθουν οι επιτυχίες.
Φέτος, μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας του Μιχ. Αθηναίου, υπήρξε αλλαγή στον πάγκο της ομάδας.
Αυτός που ανέλαβε να υλοποιήσει τους παραπάνω στόχους, ήταν ο Διον. Γαρμπής που ανέλαβε τις τύχες της.
Ήρθαν κάποια νέα παιδιά που γρήγορα έδεσαν με τους παλιούς και έτσι δημιούργησε ένα καλό σύνολο που κατάφερε να μπει στην τελική 4αδα.
Φυσικά, ποτέ δεν έλειψε από δίπλα του ο Μιχάλης, αφού ο παλιός είναι αλλιώς και με τις συμβουλές του, όπως και με την παρουσία του έδινε λύσεις, όταν και όπου υπήρχαν!
Ο κόσμος της περιοχής έχει γίνει ένα με την ομάδα και όλοι περιμένουν τη μεγάλη στιγμή που θα τη δουν, κατ’ αρχήν στα playoffs και στη συνέχεια για το μεγάλο όνειρο!
Ίσως και να έχει το πιο δύσκολο έργο από όλους…. Ίσως να είναι και ο ρυθμιστής των playoffs… ίσως… ίσως …ίσως…. Με τα Φωκάτα ποτέ δεν μπορείς να είσαι ήσυχος!!
Η 4η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος τους φέρνει στη σειρά με μειονέκτημα, έναντι και των άλλων τριών, αφού πηγαίνουν χωρίς βαθμό!
Τα Φωκάτα, στη φετινή τους παρουσία στο πρωτάθλημα και μετά από τους 14 αγώνες που έδωσαν, πέτυχαν 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες. Συγκέντρωσαν 22 βαθμούς,  πέτυχαν 20 τέρματα, ενώ δέχθηκαν 11.
Πηγαίνουν στα playoffs, όπως προαναφέραμε, με μειονέκτημα και «0» βαθμούς, μιας και η 4η θέση δεν δίνει κάτι.
Ν. Φωκάς πρόεδρος
«Με την είσοδο μας στα μπαράζ της Α’ κατηγορίας επετεύχθη ο στόχος της ομάδας μας για την φετινή σεζόν.
Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας και στο τεχνικό team της ομάδας μας. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Η διοίκηση και το τεχνικό team πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών μας οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα μας πολύ ψηλότερα με την δέουσα σοβαρότητα.
Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα μεταξύ των καλύτερων τεσσάρων ομάδων των νησιών μας και ο καλύτερος να το κατακτήσει.
Πάνω από όλα όμως, εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές».
Μιχάλης Αθηναίος (τεχνικός σύμβουλος)
«Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι για την παρθενική μας συμμετοχή στη διαδικασία των μπαράζ για την ανάδειξή του πρωταθλητή απέναντι σε πολύ έμπειρες και καλές ομάδες όπως είναι τα Διλινάτα η Εικοσιμία και η πολύ ισχυρή ομάδα που παρουσιάστηκε την φετινή χρονιά οι Πρόννοι, στους οποίους αξίζουν πολλά μπράβο για την σταθερή τους απόδοση σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και την συμμετοχή τους στον τελικό στον θεσμό του κυπέλλου.

Είναι παράδειγμα για πολλούς ότι μόνο με σωστή οργάνωση και συνέπεια μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Εμείς σαν Φωκάτα πετύχαμε των αρχικό μας στόχο και πιστεύω πώς θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και σε αυτά τα παιχνίδια που όλες οι ομάδες πρέπει να αποδείξουν ότι δικαίως βρίσκονται στα μπαράζ ανόδου.
Εύχομαι να γίνει μια ωραία σειρά αγώνων και ο καλύτερος να μας αντιπροσωπεύσει στην μεγαλύτερη κατηγορία την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.
Επίσης οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν σπουδαία παιχνίδια.
Καλή τύχη σε όλους και υγεία πάνω από όλα στους συμμετέχοντες».
Μπόνι Ντουκάι (αρχηγός Φωκάτων)
Κατ’ αρχήν θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και πάνω από όλα τον πρόεδρο μας κ. Ν. Φωκά που μας στηρίζει και είναι πάντα κοντά μας στις χαρές αλλά και τις λύπες.
Όσον αφορά τα μπαράζ, για εμάς ήταν ένας από τους στόχους από την αρχή της χρονιάς, το πετύχαμε και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι και πανέτοιμοι να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει σε αυτή την πρόκληση για την ομάδα μας, στη πρώτη συμμετοχή της στα μπαράζ.
Σίγουρα γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί, αλλά στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι δεν βρεθήκαμε τυχαία σε αυτά.
Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα πέρα από το κακό μας εαυτό.
Ελπίζω να κερδίσει το ποδόσφαιρο και το θέαμα να είναι υψηλό. Το έχουμε άλλωστε όλοι ανάγκη αυτό.
Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να έρθει στο γήπεδο, υποσχόμενοι να απολαύσει σπουδαίο ποδόσφαιρο από τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Καλή επιτυχία σε όλους».
     
Η τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας
α/α
Ομάδα
ΑΓ
Ν
Ι
Η
Γκολ
Β
1.
Α.Ο. Διλινάτα
14
10
3
1
38 - 10
33
2.
Α.Ο. Πρόννοι
14
9
4
1
28 - 10
31
3.
Α.Ο. Εικοσιμίας
14
6
6
2
20 - 09
24
4.
Α.Ο. Φωκάτα
14
7
1
6
20 - 11
22
5.
Α.Ο. Σάμης
14
4
4
6
18 - 18
16
6.
Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς
14
4
3
7
23 - 24
15
7.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
14
3
4
7
07 - 17
13
8.
Α.Σ. Ομαλά
14
0
1
13
06 - 61
01
            
Πως είναι η βαθμολογία των ομάδων ενόψει playoffs ανόδου
α/α
Ομάδα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. Διλινάτα
4
2.
Α.Ο. Πρόννοι
2
3.
Α.Ο. Εικοσιμίας
1
4.
Α.Ο. Φωκάτα
0
            
 Playoffs ανόδου
1η αγωνιστική
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Εικοσιμίας – Α.Ο. Πρόννοι
2.
Α.Ο. Φωκάτα – Α.Ο. Διλινάτα
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου