Κυριακή, Μαρτίου 25

Νίκη με καλή εμφάνιση για το αντρικό του ΚΑΟ...... Συνεχίζονται οι εμπειρίες για το μίνι


Η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κερδίζοντας τον Α.Σ. Σείριο Παραλίας με σκορ 67-56 παίρνοντας την άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. 
Στο μεγαλύτερο μέρος  του αγώνα οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο, με πολλές εναλλαγές στο σκορ.
Στο 4ο 10λεπτο οι παίκτες του coach Αντωνάτου ανέβασαν κατακόρυφα την αμυντική τους απόδοση και κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ φτάνοντας στη νίκη. 
KAO (Αντωνάτος): Κουγιανός 10(1), Κρητικός 2, Κουμαριώτης 25 (4), Μανέντης, Μπλέτσος 1, Ρεμούντος 8 (2), Βασιλάκης 1, Μεγάλος, Βαγγελάτος 6, Δαμκαλής 11, Μινέτος 3, Δεληκωστόπουλος.
Α.Σ. Σείριος Παραλίας (Κρίθης): Γκόβας, Καρκατσίνας, Φατούρος 5(1), Μπέρτσος 11(2), Λυκούδης 10(1), Σινεγαλιάς 4, Φώτου, Λαυτσίδης 13, Παπανικολάου 11, Αλεξανδράτος 2
Δεκάλεπτα: 17-15, 22-22, 13-15, 15-4.
Τελικό: 67-56.
Διαιτητές: Μαρινάκης - Κατσέλη
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αετό Πατρών.
Εικόνες








Συνεχίζονται οι εμπειρίες για το μίνι

Το Σάββατο 24/3 το αγωνιστικό τμήμα μίνι του ΚΑΟ αντιμετώπισε στον Πύργο την ομάδα το αντίστοιχο τμήμα του ΓΕΠ Πανηλειακού. 
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, που για την ιστορία η ομάδα μας έχασε 21-39, παραμένουμε πιστοί στους στόχους μας δίνοντας αγωνιστικές εμπειρίες στους μικρούς μας αθλητές που αποτελούν το μέλλον του ΚΑΟ. 
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το αρτοποιείο "ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ"  στα Τραυλιάτα για την ευγενική χορηγία του στους μικρούς μας αθλητές.
Εικόνες











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου