Παρασκευή, Μαρτίου 30

Η pregame της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2017-2018


Με τρία παιχνίδια και την τελευταία 14η αγωνιστική του, συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο 31/3 και 1/4 το πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας. Μια αγωνιστική στην οποία ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Ιθάκης, που ανάλογα του αποτελέσματος του, ίσως δώσει και ενδιαφέρον στις Κεραμειές και σε αυτό ανάμεσα σε Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Εύγερο..
Η πρωτοπόρος Εύγερος
Το Σάββατο θα διεξαχθούν τα δυο σε Βαθύ Ιθάκης - Κεραμειές και την Κυριακή το τελευταίο και συγκεκριμένα στα Τζαννάτα.
Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στο Βαθύ της Ιθάκης, όπου ο γηπεδούχος Οδυσσέας σε ένα σημαντικό παιχνίδι, στο τελευταίο ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος, φιλοξενεί τον Πυλαριακό και τις δυο ομάδες, ιδιαίτερα τον Πυλαριακό να θέλουν νίκη για τους λόγους που θα εξηγήσουμε παρακάτω στο ρεπορτάζ. 
Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει την δεύτερη για να μην πούμε και τις τρεις πρώτες θέσεις της τελικής κατάταξης.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας και συγκεκριμένα στις 4 στις Κεραμειές, η πρωτοπόρος της Β' κατηγορίας Εύγερος, φιλοξενείται από τον 4ο του βαθμολογικού πίνακα Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, σε ένα παιχνίδι που το βαθμολογικό του ενδιαφέρον εξαρτάται κυρίως από αυτό της Ιθάκης.
Τέλος την Κυριακή το απόγευμα στις 4 στα Τζαννάτα σε ένα εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι Ηρακλής Πρόννων - Εθνοφρουρός "μάχονται" για μια νίκη γοήτρου και μόνο!
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  31-3-2018   ώρα: 12:00
Δημοτικό Ιθάκης
Π.Α.Ο. Οδυσσέας - Πυλαριακός
Αντωνιάδης
Νικόλαος
Κομητόπουλος Π.
Καλογηράς Ι.
2.
Σάββατο  31-3-2018   ώρα: 16:00
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς - Π.Α.Ο. Εύγερος
Χρηστάτος
Σπύρος
Χατζηγεωργίου Ν.
Μαγουλάς Σπ.
3.
Κυριακή     1-4-2018  ώρα: 16:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Ηρακλής Πρ. - Εθνοφρουρός
Καραίσκος
Αποστόλης
Μενεγάτος Ε.
Κομητόπουλος Π.
            
Σάββατο 31/3
Τελευταία στροφή και όλα αναμένεται να κριθούν, σχετικά με την τελική κατάταξη των ομάδων στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, αύριο στις 12 το μεσημέρι στο Βαθύ της Ιθάκης στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του τοπικού Οδυσσέα και του Πυλαριακού.
Ένα μεγάλο παιχνίδι που λογικά θα δώσει 2η ή 3η θέση στις παραπάνω ομάδες. Φυσικά μαθηματικά ο Οδυσσέας έχει ελπίδες ακόμη και για πρωτιά, αν πάρει παράλληλα τη νίκη και ο αδιάφορος βαθμολογικά Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, μετά από 4 ώρες στις Κεραμειές κάνει την έκπληξη, απέναντι στην πρωτοπόρο Εύγερο.
Οι γηπεδούχοι ακόμη και με ισοπαλία καπαρώνουν την δεύτερη θέση και πηγαίνουν στα playoffs με +2 βαθμούς.
Ο Πυλαριακός μετά τη μεγάλη γκέλα στην έδρα του στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, πηγαίνει με την πλάτη στον τοίχο και θέλει μόνο νίκη, για να αποφύγει την 3η θέση δεύτερος.
Ένα μεγάλο λοιπόν παιχνίδι ανάμεσα σε δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από όλες τις πλευρές.
Αποτέλεσμα εικόνας για πυλαριακος 2018Οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθάκης με μια πολύ καλή παρουσία μέχρι σήμερα και στα 11 παιχνίδια που έχουν δώσει βρίσκονται στη 2η θέση με 27 βαθμούς. Έχουν 9 νίκες, καμία ισοπαλία και 2 ήττες.
Από την άλλη, οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου με ένα πολύ καλό σύνολο, δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν στη συνέχεια μια θέση στην Α’ κατηγορία, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα.
Με τα ίδια παιχνίδια μέχρι τώρα βρίσκονται στην 3η θέση, αφού έχουν 8 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες.
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει της ομάδας από τη Βόρεια Ιθάκη με ανατροπή και σκορ 4-3. 
            
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 το απόγευμα στις Κεραμειές, θα διεηαχθει το δεύτεροπαιχνίδι της ημέρας ανάμεσα σε Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και την πρωτοπόρο Εύγερο, στο οποιο ανάλογα την εξέλιξη εκείνου της Ιθάκης, μπορεί να έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, μπορεί όμως να γίνει και εντελώς αδιάφορο.
Και για να γίνουμε πιο σαφείς, αν το παιχνίδι της Ιθάκης ολοκληρωθεί ισόπαλο ή ηττηθούν οι γηπεδούχοι τότε η πρωτοπόροι ακόμη και με ήττα καταλαμβάνουν την πρώτη θέση.
Έτσι, μόνο σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων θα χρειάζονται τη νίκη και το τρίποντο για να πετύχουν το στόχο τους και να πάνε οδηγοί στα playoffs και το απόλυτο πλεονέκτημα των +4 βαθμών.
Οι πρωτοπόροι μέχρι σήμερα παρουσιάζονται αρκετοί σοβαροί και ποιοτικοί και με την επάνοδο τους στο τοπικό ποδόσφαιρο θέλουν τίτλο.
Οι φιλοξενούμενοι που την προηγούμενη αγωνιστική στον Καραβόμυλο και τη μεγάλη τους νίκη επί του Πυλαριακού έβαλαν «φωτιά» στο πρωτάθλημα και έδωσαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο φινάλε, παρουσιάζουν ένα πολύ καλό σύνολο ικανό να κάνει τη «ζημιά».
Για αυτό και οι «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων θα χρειαστούν σοβαρότητα, επιμονή και καθαρό μυαλό, ώστε να μην είναι το νέο θύμα των «πράσινων».
Περιμένουμε όπως και να έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ένα καλό παιχνίδι το Σάββατο το απόγευμα στις Κεραμειές.
Οι γηπεδούχοι, μετά από 11 μέχρι τώρα παιχνίδια βρίσκονται στην 4η θέση με 18 βαθμούς. Μια θέση που δεν πρόκειται να αλλάξει όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα, έχουν 6 νίκες ενεργητικό, καμία ισοπαλία, αλλά και 5 ήττες παθητικό.
Οι φιλοξενούμενοι με τα ίδια παιχνίδια βρίσκονται στην κορυφή με 28 βαθμούς. Έχουν 9 νίκες, 1 ισοπαλία στο ενεργητικό τους και μόλις μια ήττα παθητικό!
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Άνετη νίκη της Ευγέρου με σκορ 5-1 στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων!
            
Κυριακή 1/4
Τα φινάλε και η φετινή παρουσία των ομάδων στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ολοκληρώνεται πλέον την Κυριακή στις 4 το απόγευμα στα Τζαννάτα, όπου σε ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι, ουσιαστικά αγγαρείας, Ηρακλής – Εθνοφρουρός θέλουν να κλείσουν μια διόλου πετυχημένη χρονιά, με όσο το δυνατό καλύτερο τρόπο.
Και οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ιδιαίτερα οι φιλοξενούμενοι που μετρούν μόνο αρνητικά αποτελέσματα.
Ο Ηρακλής, με μια παρουσία τέτοια που δεν του επέτρεψε την είσοδο του στην τελική 4αδα, θέλει τη νίκη που θα τριτώσει το καλό στη φετινή του συγκομιδή νικών, έτσι ώστε να «γλυκάνει» αυτή του την αποτυχία.
Ο εθνοφρουρός στην πρώτη παρουσία της ιστορίας του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού δεν τα πήγε καθόλου καλά μια και μετράει συνολικά 11 ήττες σε 11 παιχνίδια, ενώ τον ακολουθεί για τον επόμενο χρόνο και ένας μηδενισμός με -3 βαθμούς.
Έτσι πολύ θα ήθελε να… διαγράψει αυτό το -3 και του χρόνου να ξεκινήσει «λευκός» και με νέους στόχους.
Περιμένουμε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τους γηπεδούχους φαβορί για την 3η φετινή τους επιτυχία στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι, μετά από 11 αγώνες βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς. Μια θέση που μπορεί να αλλάξει κατά μία παραπάνω, αν το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα είναι νικηφόρο, αφού τότε θα ισοβαθμήσουν στους 10 με την Έρυσσο και με καλύτερο συντελεστή καταλαμβάνουν τελικά την 5η! Έχουν 2 νίκες ενεργητικό, μία ισοπαλία, αλλά και 8 ήττες παθητικό!!
Αντίθετα όπως προαναφέραμε οι φιλοξενούμενοι με τους ίδιους αγώνες έχουν ισάριθμες ήττες!
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Το παιχνίδι των Κεραμειών είχε ολοκληρωθεί με νικητή, τον Ηρακλή και σκορ 3-1!
            
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών.
Ν.
Ι.
Η.
Γκολ
Βαθμ.
1.
Π.Α.Ο. Εύγερος
11
9
1
1
40 - 07
28
2.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
11
9
0
2
37 - 11
27
3.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
11
8
1
2
47 - 15
25
4.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
11
6
0
5
22 - 23
18
5.
Α.Ο. Ερύσσου
12
3
1
8
21 - 25
10
6.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
11
2
1
8
10 - 32
07
7.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
11
0
0
11
04 - 68
-3
* Ο Εθνοφρουρός έχει έναν μηδενισμό και -3 βαθμούς
        
Η επόμενη Αγωνιστική
1η Playoffs
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου