Σάββατο, Φεβρουαρίου 9

Έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα ο Ηρακλής Πρόννων 2-1 έσπασε το αήττητο του Π.Α.Ο.



Ο Ηρακλής Πρόννων είναι η ομάδα, που από σήμερα το απόγευμα έβαλε «φωτιά» το πρωτάθλημα, μετά τη μεγάλη του νίκη και μάλιστα με ανατροπή επί του αήττητου μέχρι τότε, πρωτοπόρου  Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, με σκορ 2-1.
Μια νίκη που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και ίσως αποδειχθεί στο τέλος η πιο σημαντική σε ότι έχει να κάνει με την τελική 4αδα.
Η ομάδα του Γ. Ρασσιά αρκετά ενισχυμένη την τελευταία μεταγραφική περίοδο δείχνει πολύ δυνατή και κάνει τη δική της αντεπίθεση να κερδίσει το χαμένο έδαφος του α' γύρου.
Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, με αρκετές διαμαρτυρίες και μια αποβολή για τους «πράσινους».
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή, όμως στο τέλος οι γηπεδούχοι ανέβασαν «στροφές», με στόχο να γυρίσουν το ματς και τα κατάφεραν, αφού ήταν καλύτεροι σε αυτό το διάστημα, παίρνοντας μια «χρυσή» νίκη από τον πρωτοπόρο της Β' κατηγορίας.
Τα γκολ
Στο 36’ ο Beshaj θα ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους με ωραία κεφαλιά, ύστερα από την σέντρα από αριστερά του Φωή.
Με αυτό το σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 80’ ο Μηλιαρέσης θα πετύχει την ισοφάριση και το 1-1, μετά από την αμυντική σύγχυση και τα διαδοχικά σουτ στην εστία του Παπαστεργίου που προσπάθησε να σώσει το γκολ, πλην όμως δεν τα κατάφερε.
Ήταν μια φάση που θα φέρει διαμαρτυρίες από πλευράς «πράσινων» για οφσάιντ και για αυτό θα αποβληθεί ο Beshaj.
Τέλος, οι γηπεδούχοι θα «κλέψουν» τη νίκη με ένα γκολ στο 84’ του Rrapaj με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, πετυχαίνοντας το τελικό 2-1 για την ομάδα του
Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου και τον κ. Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής Πρ.:(Γ. Ρασσιάς), Γιαννάκης, Τότολος (58’ Μηλιαρέσης), Ρασσιάς Σπ., Διαμαντάτος, Xhelaj, Μανέντης, Πούλος, Καμπίτσης (65’ Διαμαντάτος), Καχρίλας (72’ Θεοδωράτος), Ρώσσης (46’ Rrapaj), Γκιάφης.
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Σπαθής, Τασιούλης (59’ Πάπα), Βοροκλινιώτης, Καλογηράτος, Κατσούρης, Φωής, Κώστογλου (Πίρρα), Τσάκος (64’ Βανδώρος), Μπάμπης, Beshaj.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου