Δευτέρα, Φεβρουαρίου 4

Νίκη 4αδας ο Ηρακλής 3-2 τον Εθνοφρουρό

Σε ένα ωραίο παιχνίδι χθες το απόγευμα στις Κεραμειές, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, ο Ηρακλής Πρόννων επικράτησε στο ντέρμπι των ουραγών του Εθνοφρουρού 3-2.
Η νίκη αυτή για την ενισχυμένη την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, ομάδα του Στ. Κρητικού, ήταν η πρώτη φετινή και μάλιστα πολύ σημαντική, αφού την φέρνει σε απόσταση αναπνοής και στο -1 βαθμό από την 4η προνομοιούχο θέση και τον σημερινό της αντίπαλο.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να «σφραγίσουν» τη συμμετοχή τους στην 4αδα πολύ νωρίς.
Τα γκολ
Οι φιλοξενούμενοι στο 35' θα προηγηθούν στο σκορ 0-1 με τον Α. Μανέντη.
Αυτό θα είναι και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 52’ οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν 1-1 με τον Α. Δανελάτο.
Πάλι ο Μανέντης, που η παρουσία του έδωσε μεγάλη επιθετική πνοή στην ομάδα των Πρόννων, στο 72’ με ωραία εκτέλεση φάουλ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μενεγάτου για το 1-2.
Ο νεαρός Γκιάφης στο 85’ θα είναι ο παίκτης του Ηρακλή που θα πετύχει το 1-3 και ουσιαστικά θα κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του, με κοντινό πλασέ σε κενή εστία, ύστερα από την σέντρα του Γιαννάκη.
Το μόνο που θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι είναι να μειώσουν σε 2-3 στο 89’ με τον Αλεξανδράτο.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ν. Χατζηγεωργίου.

Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός:(-), Μινέτος (58’ Κοσμετάτος), Θωμάτος, Τζωρτζάτος, Αλεξανδράτος, Δανελάτος, Μιχαλάτος (46’ Κόκκινος), Χατζής, Τσουρακάνης, Χριστακόπουλος, Γασπαρινάτος.
Ηρακλής:(Στ. Κρητικός), Κρητικός, Ρασσιάς Σπ., Διαμαντάτος, Hhelaj, Μηλιαρέσης, Μανέντης, Βαλσαμής (46’ Γκιάφης), Χρυσανθακόπουλος (62’ Τότολος), Πούλος (70’ Ρώσσης), Καχρίλας (58’ Rrapaj), Καμπίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου