Σάββατο, Φεβρουαρίου 9

Σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή πίτας του Ν.Ε.Ο.Λ.


Σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, η κοπή πίτας του συλλόγου μας με την παρουσία παιδιών από όλα τα τμήματα των Ακαδημιών, αθλητών από το ανδρικό τμήμα μπάσκετ, γονιών καθώς και φίλων του ΝΕΟΛ.
Κατά τη διάρκεια της μικρής μας γιορτής, μοιράστηκαν λαχνοί σε όλα τα τμήματα του Σωματείου μας καθώς και στους γονείς που παρευρέθηκαν, ενώ έπειτα από κλήρωση, αναδείχθηκαν οι τυχεροί οι οποίοι κέρδισαν συνολικά 9 δωροεπιταγές. Οι 3 από αυτές προερχόταν από τη Διοίκηση του ΝΕΟΛ, ενώ για την προσφορά των υπολοίπων ευχαριστούμε θερμά:
• τον Αραβαντινό Διονύση για τις τρείς δωροεπιταγές των 50, 40, 30 ευρώ αντίστοιχα από την εταιρία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
• την EURONICS ΡΕΜΟΥΝΤΗ ΛΗΞΟΥΡΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ για τη δωροεπιταγή των 30 ευρώ
• το κομμωτήριο MAIN STREET του Συνοδινού Χρήστου που προσέφερε 2 κουρέματα στους τυχερούς μικρούς μας αθλητές
Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου, τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παλλικής Κατσιβέλης Γεώργιος, ο Δημοτικό Σύμβουλος Αραβαντινός Διονύσιος καθώς και οι πρώην πρόεδροι του σωματείου μας Σταματελάτος Στέλιος και Μαρκάτος Νίκος.
Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που πρόθυμα μας βοήθησαν στον μπουφέ που ακολούθησε, στα ζαχαροπλαστεία PERFETTO (Μαλλιώρης Αντώνης) και ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ (Μαυροειδής Άκης), όχι μόνο για τις υπέροχες βασιλόπιτες αλλά και για τη συνεχή στήριξή τους, καθώς και στον πατέρα Νικόλα Σωτήρα που είναι πάντα δίπλα μας δίνοντάς μας την ευλογιά του.
Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας, όλους τους χορηγούς μας, τον κόσμο που μας στηρίζει συνεχώς, τους φιλάθλους που βρίσκονται δίπλα μας σε κάθε αγώνα, τους γονείς των μικρών μας αθλητών αλλά και τους ίδιους τους αθλητές.
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του ΝΕΟΛ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου