Σάββατο, Φεβρουαρίου 2

Έκοψε σήμερα την πίτα του ο Ν.Ο. Αργοστολίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Αργοστολίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου. 
Ο χώρος είχε πλημμυρίσει από αθλητές, μικρούς και μεγάλους, προπονητές, από τα μέλη του Δ.Σ., καθώς γονείς και φίλους του δραστήριου Ομίλου.
Στη συνέχεια πρόεδρος κ. Λούκας Νιφοράτος, μετά τις καθιερωμένες ευχές, έκανε και έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε, όπως και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ν.Ο.Α..
Επίσης μίλησε και ο αντιπρόεδρος του ομίλου κ. Αλέξανδρος Κούρκουλος, όπου μετά και τις δικές του ευχές, αναφέρθηκε και στην επαναδραστηριοποίηση του τμήματος πόλο.
Στη συνέχεια έγινε το κόψιμο της  πίτας του Ν.Ο.Α. από τον πρόεδρο του ομίλου κ. Λούκα Νιφοράτο τις προπονήτριες κ.κ. Αλεξία Μωραΐτου - Μαρία Κουνάδη την αθλήτρια Διονυσία Βαλλιανάτου και μοιράστηκαν τα κομμάτια.
Ξεχωριστή στιγμή, η βράβευση της αθλήτριας ανοικτής θαλάσσης του ομίλου Διονυσίας Βαλλιανάτου για τις επιτυχίες και την προσφορά της στον Ν.Ο.Α..
Η τελευταία απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, ευχαριστώντας τον Σύλλογο της και ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό της το ΔΕΣΦΑ, που δυναμικά στηρίζει τις προσπάθειες της.
Στο τραπέζι υπήρχαν τρεις πίτες. Στις δυο για τα παιδιά υπήρχαν 6 φλουριά που για τους τυχερούς που αντιστοιχούσαν σε διάφορα δώρα των χορηγών του ομίλου, ενώ σε αυτήν που ήταν για τους μεγάλους, το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί ήταν μια καφετέρια.
Να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες στον ιστορικό Όμιλο και τους αθλητές του. 
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από την κοπή
























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου