Πέμπτη, Φεβρουαρίου 7

Έκοψε σήμερα την πίτα του ο Κεφαλληνιακός (Φωτορεπορτάζ)


Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Πέμπτη 7/2 απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», η ετήσια γιορτή με τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Κεφαλληνιακού Α.Ο. 2013.
Η αίθουσα του Κλειστού είχε γεμίσει από γονείς, αθλητές όλων των τμημάτων, όπως και πολλούς φίλους τους.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αντ. Κουταβάς, μετά τις καθιερωμένες ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία, έκανε έναν μίνι απολογισμό για την περυσινή πορεία του Συλλόγου.
Μια χρονιά επίσης επιτυχημένη, αφού η ανδρική ομάδα κέρδισε ακόμη μια άνοδο. Αυτή την φορά στην Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η..
Μια άνοδο που ήταν η 3η συνεχόμενη μετά την επανίδρυση του.
Στη συνέχεια έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και η κοπή της πίτας, αφού πρώτα την ευλόγησε, από τον αγαπητό σε όλους μας π. Ανδρέα Σβορώνο, αλλά και τον πρόεδρο κ. Α. Κουταβά.
Αμέσως μετά, μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους, όπου τυχεροί ήταν οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών, Νίκος Μαζαράκης, Άγγελος Αυγουστάτος και θεμιστοκλής Σπυράτος, μιας και μαζί με το τυχερό φλουρί μοιράστηκαν και τα παρακάτω δώρα προσφοράς του καταστήματος ΜΚ TOYS, 1 μπασκέτα πτυσσόμενη, επίσης μια παιδική μπασκέτα και 1 μπάλα μπάσκετ.
Τίμησε με την παρουσία του ο Δ.Σ. και πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ανουσάκης.
Να αναφέρουμε εδώ ότι οι πίτες ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείου «Αντώνης» στην Λακήθρα, ενώ τα αναψυκτικά, οι χυμοί και τα νερά του Bazaar του Γ. Κεκκάτου.
Συγχαρητήρια σε όλους με την ευχή να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα στον δραστήριο Κεφαλληνιακό Α.Ο. 

Παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη σημερινή γιορτή









































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου