Δευτέρα, Φεβρουαρίου 4

Διακόπηκε το παιχνίδι Πυλαριακού - Ερύσσου


Ένα μελανό σημείο είχαμε σήμερα στο γήπεδο του Καραβόμυλου με τον σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή της ομάδας του Πυλαριακού και τη διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή κ. Σπ. Μαγουλά.
Μέχρι την διακοπή, αν και αυτό περνάει σεδεύτερη μοίρα, ο Πυλαριακός και στα 21’ που παίχθηκε το παιχνίδι πατούσε καλύτερα, χωρίς ωστόσο να πετύχει κάτι αντίθετα με την Έρυσσο που έκανε το 0-1 με την συμπλήρωση 15’.
Φάσεις και γκολ
Στο 7’ ωραία κάθετη πάσα του Φάντη από δεξιά, τελευταία στιγμή μπλοκάρει σταθερά ο Καββαδίας.
Στο 11’ νέα ωραία παράλληλη πάσα για τον Πυλαριακό με τον Γιαννάτο από αριστερά και πάλι μπλοκάρει σταθερά την μπάλα ο Καββαδίας.
Στο 15’ πολύ ωραίο σουτ του Κοψίνη για την Έρυσσο, ο τερματοφύλακας Μακρής θα αποκρούσει και στην συνέχεια της φάσης και πάλι ο Κοψίνης θα κερδίσει φάουλ, λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος φέρνοντας την μπάλα στην καρδιά της άμυνας και από κοντά ο Πατρίκιος θα ανοίξει το σκορ στο 0-1.
Στο 21’ θα έχουμε την φάση που θα στιγματίσει το παιχνίδι. Συγκεκριμένα σε μια εναέρια μονομαχία, ποδοσφαιριστής του Πυλαριακού θα συγκρουστεί κεφάλι με κεφάλι με ποδοσφαιριστή της Ερύσσου, με τον πρώτο να πέφτει στο έδαφος.
Αμέσως ο γιατρός του γηπέδου θα εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας τις πρώτες βοήθειες στο νεαρό ποδοσφαιριστή. Να αναφέρουμε και την σημαντική βοήθεια της Β´ βοηθού κ. Χ. Μιχαλιτσιάνου που έτρεξε αμέσως κοντά στον παιδί και με τις γνώσεις της επάνω στις πρώτες βοήθειες βοήθησε τα μέγιστα τον γιατρό του γηπέδου.
Το παιχνίδι στο σημείο αυτό θα διακοπεί για 20’ λεπτά με τον γιατρό του γηπέδου να αποχωρεί από το γήπεδο με τον τραυματία ποδοσφαιριστή. Έτσι και καθώς δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθεί γιατρός για την συνέχεια του αγώνα, ο διαιτητής κ. Μαγούλας θα σφυρίξει την οριστική διακοπή.
Να ευχηθούμε στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τον κ. Β. Παναγιωτόπουλο και την κ. Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Μακρής, Γασπαρής, Παπαδόπουλος, Μιχαλίτσης, Σταμούλης Π., Saliaj, Φάντης, Γρηγοράτος, Γιαννάτος, Φούκας, Ποταμιάνος.
Έρυσσος:(Δ-Σ. Καππάτος), Καββαδίας, Γιαννάτος Δ., Βασιλάτος, Πατρίκιος, Μπέλος, Καψογιώργης, Κοψίνης, Σπυρόπουλος,  Παπάς Γ., Πάπα Ρ., Ρεπούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου