Κυριακή, Φεβρουαρίου 3

Μπορεί να τα έχει με την ατυχία της η Εικοσιμία... Χαμένο πέναλτι και δοκάρι της στέρησαν τη νίκη


Συνεχίστηκε με την 17η αγωνιστική του, το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, στον 8ο όμιλο, σήμερα Κυριακή 3/2 και τον Α.Ο. Εικοσιμίας, να δέχεται νέα εντός έδρας αυτή την φορά από τον Παναρκαδικό. Μια ήττα πολύ άδικη για την ομάδα μας.
Η ομάδα της Κεφαλονιάς σήμερα παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη. Ήταν πολύ καλή, αλλά και συνάμα πολύ άτυχη, αφού αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και είχε δοκάρι.
Έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και στρίμωξε άγρια τους αντιπάλους της που έφυγαν από την Κεφαλονιά με ένα "χρυσό" και με μπόλικη τύχη τρίποντο.
Η Εικοσιμία μπήκε από την αρχή στο παιχνίδι με στόχο να διεκδικήσει την πρώτη της νίκη, παράλληλα με το πρώτο της τέρμα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ήταν άκρως ανταγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα που δεν φάνηκε ιδιαίτερα στον αγωνιστικό χώρο.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, χωρίς πολλές φάσεις, ενώ στο δεύτερο η ομάδα του Μιχ. Αθηναίου και μετά την αποβολή του Gadiaga, ήταν καλύτερη, βγήκε στην επίθεση, αλλά δεν είχε καθόλου τύχη, αφού το δοκάρια έσωσαν την ομάδα της Τρίπολης από μια οδυνηρή ήττα.
Έτσι, δεν ήταν τυχερό της να αφήσει πίσω μια «κατάρα» 17 αγωνιστικών και σίγουρα μπορεί να τα έχει με την τύχη της.
το σημερινό κατά την άποψη μας, ήταν το καλύτερο φετινό της παιχνίδι και μπορεί να αισθάνεται αδικημένη από αυτό το 0-1, αφού εκτός των άλλων, δέχθηκε πάλι ένα εύκολο γκολ, ενώ έχασε και πέναλτι!!
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν μια νίκη που τους ανεβάζει βαθμολογικά και συγκεκριμένα στην 8η θέση, με αποτέλεσμα να κάνει καλύτερη την προσπάθεια τους για παραμονή στην κατηγορία.
Φάσεις και γκολ
Στο 22’ ο Γιαλαμίδης θα τροφοδοτήσει, ύστερα από λάθος τον Κορσιάνο 20 μ. έξω από την περιοχή, ο τελευταίος με τον Καλογερόπουλο εκτός εστίας θα κάνει μια «λόμπα», όμως θα στείλει την μπάλα άουτ πάνω από την εστία.
Εντυπωσιακή θα είναι η απόκρουση του Τσέτσα, ο οποίος θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα διώξει την μπάλα κόρνερ στην κοντινή κεφαλιά του Τρέσα μετά τη σέντρα από αριστερά του Στρέμπα.
Στο 28’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 0-1. Ένα γκολ που θα πετύχει ο Γεωργόπουλος, αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από το φάουλ του Τσιώλη από αριστερά. Ένα πολύ «φθηνό» γκολ που τελικά αποδείχθηκε «χρυσό» για τους φιλοξενούμενους.
Αυτές, ήταν οι καλές στιγμές του πρώτου 45λεπτου. Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε στον αγωνιστικό χώρο και τους γηπεδούχους να κυνηγάνε την ισοφάριση που μόνο από ατυχία δεν ήρθε.
Στο 59’ ο Πολυδωράτος εκτελεί το φάουλ από δεξιά και ο Μπούσι με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Η πρώτη άτυχη στιγμή για την ομάδα μας θα είναι στο 63’, όταν μετά την αλλαγή της μπάλας, σε έμμεσο φάουλ στην περιοχή των Αρκάδων, μεταξύ Κορσιάνου – Πολυδωράτου, ο τελευταίος θα πιάσει ένα δυνατό σουτ και η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Καλογερόπουλου.
Και η δεύτερη στο 72’. Όταν ο Κορσιάνος θα κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής και η μπάλα θα βρει στο χέρι του Gadiaga, με αποτέλεσμα ο παίκτης να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα, να αποβληθεί από το παιχνίδι και οι γηπεδούχοι να εκτελούν πέναλτι. Το πρώτο που κερδίζουν στο πρωτάθλημα.
Όλοι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν το πρώτο και ιστορικό γκολ της ομάδας τους, όμως κανείς δεν υπολόγιζε την νέα ατυχία τους, όταν η κατά τα άλλα πολύ καλή εκτέλεση του Μπούσι, θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Καλογερόπουλου και θα σκορπίσει την απογοήτευση στους γηπεδούχους.
Στο 78’ οι φιλοξενούμενοι θα βγουν στην κόντρα από δεξιά με τον Λυμπερόπουλο, μετά την εξαιρετική πάσα του Τσιώλη, όμως το διαγώνιο σουτ που επιχειρεί θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Τσέτσα.
Τέλος στο 80’ σε μια ίδια φάση ο Τσιώλης θα σουτάρει και ο Τσέτσα στην αριστερή του γωνία απομακρύνει την μπάλα με τα πόδια.
Διαιτητής κ. Κ. Καλαμάρης με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Λύσσαρη και Π. Βασιλόπουλο από την Αιτωλοακαρνανία.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Μ. Αθηναίος), Τσέτσα, Τανουσάι (69’ Αποστόλου), Στεφανάτος, Δημ. Πολλάτος, Μινέτος (46’ Korshumov), Κορσιάνος, Μπούσι, Ντεντλάλα (82’ Πολλάτος Αλ.), Χρηστάτος (80’ Ντουκάι Α.), Λαμπρόπουλος, Πολυδωράτος.
Παναρκαδικός:(Θ. Στάϊκος), Καλογερόπουλος, Καναβέτας, Μπαλάσης, Σπίντζος, Γκατιάγκα, Γιαλαμίδης, Τσιώλης (90’ Vignjevic), Στρέμπας, Τρέσα (74’ Λυμπερόπουλος Δημ.), Λυμπερόπουλος Ν., Γεωργόπουλος (87’ Τσάνης).
Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου