Παρασκευή, Φεβρουαρίου 8

Η pregame της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2018-2019



Το Σαββατοκύριακο 9-10/2 συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, με την 8η αγωνιστική, και τη διεξαγωγή των δύο αγώνων του προγράμματος, σε Τζαννάτα - Κεραμειές.
Το Σάββατο, στις 3 το απόγευμα αρχικά στα Τζαννάτα, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον, παιχνίδι με δυο ομάδες που  "μάχονται", η μια για την είσοδο της στην τελική 4αδα και η δεύτερη για την πρωτιά της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Ηρακλής Πρόννων, φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Ο πρωτοπόρος και αήττητος Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 
δοκιμάζεται στα Τζαννάτα
Οι φιλοξενούμενοι, θέλουν το τρίποντο για να διατηρήσουν κορυφή - αήττητο και οι γηπεδούχοι για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, ώστε να βρεθούν σε τροχιά 4αδας.
Η συνέχεια την ίδια ώρα, αλλά την επόμενη ημέρα, Κυριακή 10/2, στο Δημοτικό των Κεραμειών, όπου ο Εθνοφρουρός μετά την εντός έδρας ήττα του, την περασμένη αγωνιστική από τον Ηρακλή, δεν έχει άλλα περιθώρια μιας νέας βαθμολογικής απώλειας και θα παλέψει για τη νίκη, απέναντι στην δυνατή Έρυσσο, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα δείξει πολλά για τη συνέχεια και τους στόχους των ομάδων, σε ότι αφορά τη συμμετοχή στα playoffs, αλλά και το τελικό τους πλασάρισμα.
Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Π.Σ. Πυλαριακός.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 9-2-2019   ώρα:  15:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Ηρακλής - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Βουτσινάς
Άγγελος
Μιχαλιτσιάνου Χ.
Μενεγάτος Ε.
2.
Κυριακή  10-2-2019   ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Εθνοφρουρός - Α.Ο. Ερύσσου
Παναγιωτόπουλος Βασίλης
Μπακάκη Ε.
Γάτσιος Δ.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 8ης αγωνιστικής, του "μικρού" πρωταθλήματος, το Σαββατοκύριακο 9-10/2/2019, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
    
Σάββατο 9-2-2019
"Μάχη" για την πρωτιά αλλά και για την επιβίωση
Το Σάββατο το απόγευμα στα Τζαννάτα, ανοίγει η αυλαία του προγράμματος της 8ης αγωνιστικής και τον Ηρακλή στις 3, να φιλοξενεί τον πρωτοπόρο και αήττητο του «μικρού» πρωταθλήματος, Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Ένα δύσκολο παιχνίδι για τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, αφού ο αντίπαλος του θα πάει αποφασισμένος να διεκδικήσει ακόμη ένα τρίποντο παράλληλα με το αήττητο. Μια εξέλιξη που θα του επιτρέψει να συνεχίσει στο ρετιρέ.
Οι γηπεδούχοι, αρκετά ενισχυμένοι, με παίκτες αξίας σε θέσεις που έλειπαν, την προηγούμενη αγωνιστική κατέκτησαν την πρώτη φετινή τους νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, επί του Εθνοφρουρού με σκορ 3-2 μέσα στις Κεραμειές και έτσι ξαναμπαίνουν δυναμικά στο κόλπο της συμμετοχής τους στην τελική 4αδα.
Από την άλλοι οι φιλοξενούμενοι έκαναν το ρεπό τους.
Η ομάδα του Στ. Κρητικού μέχρι σήμερα και στα 6 συνολικά παιχνίδια που έχει δώσει, έχει μόνο μία νίκη και 5 ήττες με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας, με 3 βαθμούς.
Βίος αντίθετος για τους «πράσινους» του Τάκη Φωή, με την ομάδα του να βρίσκεται, όπως προαναφέραμε στην κορυφή και αήττητη, έχοντας μέχρι τώρα στα 5 παιχνίδια που έχουν δώσει 4 νίκες, 1 ισοπαλία στο ενεργητικό τους και 13 βαθμούς!
Από ότι φαίνεται, έχουν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στα playoffs από πολύ νωρίς και το μόνο που θα κυνηγήσουν από εδώ και πέρα θα είναι η πρωτιά!
Ενώ οι αντίπαλοι τους, αναμένεται να παλέψουν με τον Εθνοφρουρό για την μια θέση, η οποία φαίνεται να εκκρεμεί.
Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι το οποίο μπορεί να επιφυλάξει ευχάριστες εκπλήξεις στη μια ή την άλλη και τις δυο ομάδες να διεκδικήσουν το «χρυσό» τρίποντο της νίκης.
Αποτέλεσμα Α΄γύρου: Το "τριφύλλι" είχε επικρατήσει με σκορ 2-0 στις Κεραμειές.
    
Κυριακή 10-2-2019
Παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τους δυο
Η 8η αγωνιστική πλέον, μεταφέρεται την επόμενη ημέρα, Κυριακή 10/2, με τον Εθνοφρουρό να φιλοξενεί στις 3 το απόγευμα στις Κεραμειές, τον Α.Ο. Ερύσσου σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες στοχεύουν στη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι, μετά το αρχικό καλό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν έχουν την ανάλογη συνέχεια, με αποτέλεσμα να δέχονται εύκολα ή δύσκολα την ήττα. Εύκολα όταν αγωνίζονται με αριθμητικό μειονέκτημα και δύσκολα όταν είναι πλήρεις.
Γεγονός είναι ότι παλεύουν δυνατά κάθε παιχνίδι, για αυτό γίνονται επικίνδυνοι για κάθε ομάδα. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι είναι η μοναδική ομάδα που έκοψε βαθμούς από τον πρωτοπόρο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς!
Την περασμένη αγωνιστική, γνώρισαν μια άβολη εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή Πρόννων στις Κεραμειές με σκορ 2-3.
Οι φιλοξενούμενοι τώρα, σίγουρα βελτιωμένοι αγωνιστικά σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιούν ένα καλό πρωτάθλημα και βρίσκονται μέσα στο στόχο τους για να κατακτήσουν οριστικά θέση στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος.
Με μια νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μάλλον θα το έχουν καταφέρει και στη συνέχεια θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα.
Την προηγούμενη αγωνιστική, ο αγώνας τους στο τοπικό απέναντι στον Πυλαριακό διακόπηκε στο 21’, λόγω του σοβαρού τραυματισμού ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων και ενώ εκείνη τη στιγμή προηγούνταν 1-0 στο σκορ.
Ο Εθνοφρουρός στα 6 παιχνίδια του μέχρι σήμερα έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία, 4 ήττες και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς.
Από την άλλη η Έρυσσος στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης με 6 βαθμούς. Έχει 2 νίκες και ισάριθμες ήττες.
Σίγουρα, πρόκειται για ένα κομβικό και πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Το περιμένουμε ενδιαφέρον.
Αποτέλεσμα Α΄γύρου: Η ομάδα της Ερύσσου είχε επικρατήσει στον Καραβόμυλο με σκορ 3-0.
    
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
5
4
1
0
11 - 3
13
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
5
4
0
1
19 - 5
12
3.
Α.Ο. Ερύσσου
4
2
0
2
9 - 9
6
4.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
6
1
1
4
4 - 13
4
5.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
6
0
0
5
5 - 18
0
    
Η επόμενη (9η) αγωνιστική 
17/2/2019
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
3.
Ρεπό:Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου