Κυριακή, Φεβρουαρίου 3

Με τιμητικές διακρίσεις έκοψε την πίτα του ο Α.Σ. Κεφαλονιάς TaeKwon-do


Στην ζεστή αίθουσα του Capitol στο Φανάρι πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η καθιερωμένη γιορτή με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ. Κεφαλονιάς Taekwon-do.
Η αίθουσα ήταν γεμάτη από κόσμο, αθλητές μικρούς μεγάλους, φίλους και γονείς τους.
Έναν σύντομο χαιρετισμό και τις ευχές με έναν μικρό απολογισμό για την χρονιά που έφυγε για τον Σύλλογο, έκανε ο πρόεδρος κ. Τ. Κοκκόλης.
Στην ομιλία του με συγκίνηση ανέφερε την απουσία του αντιπροέδρου του Συλλόγου, του φίλου Θωμά Τσακαρισιάνου που έφυγε τόσο άδικα και νωρίς από την ζωή.
Ακολούθησαν τρεις τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά και τις επιτυχίες τους στον Σύλλογο στους Κατερίνα Μοσχοπούλου, Γεράσιμο Μαρκάτο και του αθλητή Κωνσταντίνου Λασκαράτου.
Αμέσως μετά, σειρά πήρε η κοπή της πίτας από τον πρόεδρο του και τα μέλη Συλλόγου κ.κ. Τούλιο Κοκκόλη, Δ. Καλαφάτη, Γ. Καπατσώρη, Ηλία Αρβανιτίδη και Γ. Σέρρα.
Να αναφέρουμε ότι στον χώρο υπήρχε και πλούσιος μπουφές με φαγητά, ποτά και αναψυκτικά που είχε ετοιμάσει ο δραστήριος Σύλλογος του Α.Σ. Κεφαλονιάς TaeKwon-do για τους προσκεκλημένους του.
Εμείς να συγχαρούμε τον δραστήριο Α.Σ. Κεφαλονιάς TaeKwon-do και να ευχηθούμε σε όλους υγεία και πολλές επιτυχίες το 2019 για τον Σύλλογο και τους αθλητές του.
Παρακάτω εικόνες από την γιορτή




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου