Δευτέρα, Απριλίου 22

Σημαντικές επιτυχίες από το μέλλον του Κεφαλλονίτικου στίβου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16 στην Πάτρα


Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η  Γ.Ε Κεφαλληνίας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16, που έγινε το Σάββατο 20 Απρίλη στην Πάτρα.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες της Γ.Ε.Κ κατέκτησαν  11 μετάλλια (4 χρυσά, 5 ασημένια και 2 χάλκινα) και συγκέντρωσαν 83 βαθμούς, φέρνοντας την ομάδα μας στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.
Αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο  Πάνος Αλυσανδράτος, ο οποίος ήταν πρώτος στο άλμα σε ύψος με νέο ατομικό ρεκόρ 1.72 και πρώτος στα 300μ με 38.81, επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς για την κατηγορία Κ16.
Νέα ρεκόρ είχαμε από τις Ιωάννα Σολιδάκη στα 80μ, η οποία ήρθε πρώτη με 10.60 και από τη Νάντια Σταματελάτου, δεύτερη στο ύψος με 1.56. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε και η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ80 των κοριτσιών με χρόνο 42.49. 
Οι τρεις αθλητές που αναφέραμε και η ομάδα της σκυταλοδρομίας, έπιασαν τα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι στη Χαλκίδα.
Η ομάδα της Γ.Ε.Κ συμμετείχε στους αγώνες με 26 αθλητές και αθλήτριες, ανάμεσα τους πολλοί πρωτοεμφανιζόμενοι, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες. Μεταξύ αυτών που συνόδεψαν την αποστολή ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας, του οποίου ο γιος, Βασίλης Δρακουλόγκωνας κατέλαβε την όγδοη θέση στα 80μ.
Αμέσως μετά το Πάσχα, οι «μεγάλοι» της ΓΕΚ, θα συμμετέχουν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, ενώ έχουμε πλέον μπει στην τελική ευθεία για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός του στίβου της Κεφαλονιάς, τους Διεθνείς Αγώνες  «ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2019», στις 11 Μάϊου, στο Αργοστόλι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου