Τρίτη, Απριλίου 23

Η «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ» στην Κεφαλονιά για το τουρνουά basket της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ


Την εξαιρετική ομάδα της Ολυμπιάδας Παπάγου  που την σεζόν 2016-2017, τερμάτισε αήττητη στο τουρνουά ΕΣΚΑ προμίνι, φιλοξενεί η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ για το τουρνουά μπάσκετ που θα διεξαχθεί από 2 έως 4 Μαΐου στο κλειστό Αργοστολίου.
Πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ δυνατή συμμετοχή που ανεβάζει σημαντικά το αγωνιστικό επίπεδο της διοργάνωσης.
Η ομάδα της Αθήνας που θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την Κεφαλονιά αποτελείται από 14 αθλητές και το προπονητικό team. Την  αποστολή θα συνοδεύσουν και αρκετοί γονείς.
Λίγες πληροφορίες για την Ολυμπιάδα Παπάγου :
Το Σωματείο μας ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στη ευρύτερη περιοχή μας (Παπάγου - Χολαργός κλπ). Ο Α.Σ.Ο.Π. είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Κ.Α.)

Έδρα του συλλόγου είναι το κλειστό γυμναστήριο του Παπάγου.
Το τμήμα των παιδιών που έχουν γεννηθεί το 2006 αποτελείται από περίπου 40 παιδιά, χωρισμένα σε 2 γκρουπ. Τα περισσότερα παιδιά βρίσκονται στον σύλλογο από το 2011 και με την συστηματική δουλειά των προπονητών τους, την θέληση και το ταλέντο των παιδιών και την στήριξη των γονέων έχουν πραγματοποιήσει μια θεαματική πορεία με πρώτες θέσεις στα τουρνουά Ικάρου «Ανδρέας Μιαούλης» την σεζόν 2014-2015, στο τουρνουά Αμύντα «Α. Καστρινός» την σεζόν 2016-2017, τερμάτισαν αήττητοι στο τουρνουά ΕΣΚΑ προμίνι την σεζόν 2017-2018 και πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στο τουρνουά ΕΣΚΑ μίνι την φετινή σεζόν
Προσπαθώντας συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε με στόχο πάντα να κάνουμε τον αθλητισμό και το basketball ελκυστική, χρήσιμη και δημιουργική δραστηριότητα για τα παιδιά, επεκτείνουμε την προπονητική περίοδο με το πρόγραμμα ειδικής προπόνησης, κατάρτισης και αθλητικής προετοιμασίας με την ονομασία Basketball Extended Summer Training Programme (B.E.S.T. Programme).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου