Τρίτη, Απριλίου 23

Η pregame της 5ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2018-2019


Δύο στροφές απέμειναν για να μάθουμε τον φετινό πρωταθλητή στην Α’ τοπική κατηγορία και την ομάδα που θα αντικαταστήσει την Εικοσιμία για να μας εκπροσωπήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Φτάσαμε στην 5η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, σε ένα πρωτάθλημα που εκτός απροόπτου, θα μας κρατήσει «ζωντανούς» μέχρι την τελευταία αγωνιστική σε μια «μάχη» ανάμεσα σε Παλληξουριακό – Πρόννους! 
Εκτός και αν αύριο τα αδιάφορα βαθμολογικά Διλινάτα φύγουν με το τρίποντο από τα Τζαννάτα και οι «ερυθρόλευκοι» περάσουν το εμπόδιο των Φωκάτων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Η αυλαία ανοίγει στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στα Τζαννάτα, ανάμεσα σε Πρόννους – Διλινάτα.
Ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι «καίγονται» για το τρίποντο.
Την ίδια ώρα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο αήττητος Παλληξουριακός φιλοξενείται από τα Φωκάτα και θέλει νίκη για να παίξει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του, για δύο αποτελέσματα, εφ’ όσον φυσικά την ίδια ώρα έχουν πάρει βαθμό-ούς και οι Πρόννοι.
Αγωνία λοιπόν να δούμε αν θα υπάρχει συνέχεια ή η προτελευταία αγωνιστική θα βγάλει τον πρωταθλητή 2018-2019!
Σ.Σ.:Οι διαιτητές θα ανακοινωθούν αύριο το πρωί.
            

Ο κυπελλούχος Παλληξουριακός στην κορυφή συνεχίζει  αήττητος και πρωτοπόρος
            
Τετάρτη 24/4/2019
"Καίγονται" για το τρίποντο οι Πρόννοι απέναντι στα αδιάφορα Διλινάτα
Αύριο λοιπόν Τετάρτη 24/4, στις 5 το απόγευμα στα Τζαννάτα, οι Πρόννοι φιλοξενούν τα αδιάφορα βαθμολογικά Διλινάτα με μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για τον τίτλο.
Οι γηπεδούχοι, αήττητοι στη σειρά, έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από τους υπόλοιπους αντιπάλους τους, όμως με πλεονέκτημα μόλις 1 βαθμού στη σειρά βρίσκονται στην 2η θέση.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός της νίκης (υπό προϋποθέσεις και η ισοπαλία μπορεί να μην αλλάξει κάτι) και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Δ.Α.Κ. να μείνουν στο στόχο τους και την τελευταία αγωνιστική να τα παίξουν όλα στον Άγιο Αντώνη με τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό.
Τώρα, τι αποτέλεσμα θα χρειαστούν, θα το ξέρουμε μετά τα δύο αυριανά παιχνίδια και φυσικά με την προϋπόθεση ότι, οι γηπεδούχοι θα τα έχουν καταφέρει απέναντι στα Διλινάτα.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Παλληξουριακό βρίσκονται δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σειράς εκτός στόχου. 
Είναι, όπως προαναφέραμε βαθμολογικά αδιάφοροι, όχι όμως και αγωνιστικά!
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι στα Τζαννάτα από το οποίο μπορεί να κριθούν πολλά ή ακόμη να δώσει παράταση στην αγωνία για τον πρωταθλητή.
Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας:Τα Διλινάτα έχουν στο ενεργητικό τους δύο νίκες, στα Τζαννάτα για τον α’ γύρο 2-0 και στις Κεραμειές για τον β’ 1-0.
Στα playoffs για τον πρώτο γύρο, οι Πρόννοι πέρασαν από τις Κεραμειές με μια μεγάλη νίκη επί των αντιπάλων τους και σκορ 2-1!!
            
Νίκη ο μοναδικός στόχος του Παλληξουριακού απέναντι στα αδιάφορα Φωκάτα
Την ίδια ώρα, στο.... τυχερό του, Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (έχει 2 νίκες σε δύο παιχνίδια, μεταξύ αυτών και η κατάκτηση του φετινού κυπέλλου), ο Παλληξουριακός σε έναν αγώνα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, θα φιλοξενηθεί από τα ποιοτικά Φωκάτα.
Οι «ερυθρόλευκοι», είναι σίγουρο ότι θα παραταχθούν με σεβασμό στον αντίπαλο, σοβαρότητα και στόχο μια νίκη που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου και την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τους Πρόννους στον Άγιο Αντώνη μια ισοπαλία να τους αρκεί. Φυσικά, αν οι Πρόννοι επικρατήσουν ή τέλος πάντων δεν ηττηθούν από τα Διλινάτα την ίδια ώρα στα Τζαννάτα. Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή σε συνδυασμό δικής τους επικράτησης και ήττα της ομάδας του Δημ. Κουρκουμέλη, θα είναι πρωταθλητές μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της σειράς.
Τα Φωκάτα, που μπορεί μέχρι τώρα να μην έχουν τα αποτελέσματα που ήθελαν και μπορούσαν, βρίσκονται στην τελευταία θέση, χωρίς βαθμό και σε αυτό το παιχνίδι θα προσπαθήσουν να πάρουν τον πρώτο – τους, στην ιστορία τους σε τελική σειρά στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας!
Και εδώ περιμένουμε ένα ανάλογο παιχνίδι και τις δυο ομάδες να παλεύουν για το καλύτερο. Οι μεν γηπεδούχοι να θέλουν να βάλουν «φωτιά» στο πρωτάθλημα, λίγο πριν την ολοκλήρωση του, οι δε φιλοξενούμενοι να φτάσουν μια ανάσα από την κατάκτηση του.
Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας: Δύο νίκες για τους «ερυθρόλευκους» της Παλλικής, 1-0 στον Άγιο Αντώνη σε παιχνίδι του α’ γύρου και 3-1 στις Κεραμειές για τον β’ γύρο.
Στα playoffs για τον πρώτο γύρο, οι κυπελλούχοι πέτυχαν την 3η σερί φετινή νίκη στους μεταξύ τους αγώνες με σκορ 3-0 στον Άγιο Αντώνη.
        

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός
4
2
2
0
8 - 3
12
2.
Α.Ο. Πρόννοι
4
3
1
0
7 - 3
11
3.
Α.Ο. Διλινάτα
4
1
1
2
4 - 6
06
4.
Α.Ο. Φωκάτα
4
0
0
4
1 - 8
00
        
Η επόμενη 6η τελευταία Αγωνιστική Playoffs
(Τετάρτη 5/5/2019)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Φωκάτα
2.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Πρόννοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου