Δευτέρα, Απριλίου 22

Δ.Τ. Ποσειδώνα Ληξουρίου... Επιτυχημένοι οι Επτανήσιοι αγώνες τεχνικής κολύμβησης


ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ  2019
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ, που συνδιοργάνωσε ο όμιλος μας με τη Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και τη ΚΕΔΗΚΕ, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος στο κολυμβητήριο Αργοστολίου.  
Παρευρέθηκαν οκτώ σωματεία από όλη την Ελλάδα, Δελφίνια Περιστερίου, ΚΟ Ιωαννίνων, Δελφίνια Βόλου, Νηρέας Ιωαννίνων, Γλαύκος Περιστερίου, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Αργοστολίου και ΑΝΟ Αργυρούπολης, συνολικά ενενήντα αθλητές - αθλήτριες συμπεριλαμβανομένης της πανευρωπαϊκής πρωταθλήτριας, αθλήτριας των Δελφινίων Περιστερίου Κτενάς Σοφίας.
Η διοργάνωση ήταν άριστη με τους ανθρώπους του κολυμβητηρίου να  ολοκληρώνουν εγκαίρως τις εργασίες συντήρησης του και να συμβάλουν στην υλοποίηση των αγώνων, οι νέοι κριτές μας, που αφιλοκερδώς βρίσκονταν στο κολυμβητήριο,  να αντιμετωπίζουν με το καλύτερο δυνατό  τρόπο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και η προσφορά των χορηγών μας, IONIANSEAFERIES, IONION PELAGOS, Ιχθυοπωλείο ΡΑΣΙΑΣ, ΗΧΟΘΕΑΜΑ, Οινοποιείο ΣΚΛΑΒΟΣ, Ενοικιάσεις οχημάτων MERCURY, INSIDE BAR, Φρουτεμπορικη ΠΟΛΛΑΤΟΣ, CAFE COMPASS, ΝΕ ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΔΑΜΟΔΟΣ, VODAFONE, Κάβα Ποτών ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ, Τυροκομείο ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ, Οινοποιητικος Συνεταιρισμός ΡΟΜΠΟΛΑ, ΕXPRESS MARKET, Φούρνος ΣΕΣΟΥΛΑΣ, ΜΕΛΑΝΘΕΑ και Φούρνος ΜΑΝΕΝΤΗΣ πολύτιμη για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης. 
Επίσης πολύτιμη η προσφορά των ανθρώπων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Αλέξανδρου Ξιάρχου, Τεχνικός Σύμβουλος Τεχνικής Κολύμβησης της ΚΟΕ και Ιωάννη Μοντεσατου, προιστάμενου Μηχανογράφησης της ΚΟΕ που ήρθαν στο νησί μας και με την πολυετή εμπειρία τους βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές γονείς παράγοντες και φιλάθλους, που άκουσαν στο κάλεσμα μας και παρευρέθηκαν, τους κριτές -χρονομέτρες, τους χορηγούς μας και τον δήμαρχο κ.Παριση, τον αντιδήμαρχο Ληξουριου κ. Κατσιβέλη, τον αντιδήμαρχο τουρισμού κ. Κεκατο και τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Κωσταντακη, που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.
Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Τσικλη Χρυσάνθη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου