Παρασκευή, Απριλίου 19

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Α.Σ. Κεφαλονιά στο «LOUTRAKI EASTER BASKETBALL CUP 2019» με τρεις ομάδες (κορασίδες, παίδες, έφηβοι)!!!


Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά συμμετέχει στο διεθνές και φημισμένο τουρνουά "LOUTRAKI EASTER BASKETBALL CUP" με την πιο πολυπληθή αποστολή, που περιλαμβάνει τρία τμήματα των ακαδημιών (κορασίδες, παίδες, έφηβοι) και αριθμεί συνολικά 45 άτομα.
Πρόκειται πραγματικά για μια σπουδαία εμπειρία για τους αθλητές και τους προπονητές που θα συμμετέχουν στο διεθνές Πασχαλινό τουρνουά μπάσκετ που φέτος διεξάγεται από 21 έως και 23 Απριλίου - τόσο με Πανελλήνια συμμετοχή ομάδων όσο και ομάδων από το εξωτερικό (Τουρκία, Λίβανος, Αλβανία κλπ). Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων που έχει ανακοινωθεί τα τμήματα μας θα αγωνιστούν ως εξής:
AGE GROUP U18 - ΕΦΗΒΙΚΟ
AGE GROUP U15 GIRLS- ΚΟΡΙΤΣΙΑ
AGE GROUP U15-ΠΑΙΔΙΚΟ
KEFALONIA BC  
KEFALONIA BC
KEFALONIA BC
FILOTHEI BC
FILOTHEI BC
FIVOS KOS
LESBG
KRONOS GERAKAS
INVADERS
OLYMPIADA ARGOS
LEONTES KIATO
AG. NIKOLAOS PALINIS
Την αποστολή του συλλόγου μας θα συνοδεύσουν οι προπονητές και έφοροι: Βουργίδης Γιάννης, Πολλάκη Ράνια, Δούλιας Εμμανουήλ, Γκαβός Γιώργος, Πολλάκη Λίνα και Γιαννάτος Γιώργος.

Ο Α.Σ.Κ. επίσης ενημερώνει ότι οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, θα σταματήσουν την Μ. Τρίτη στις 23 Απριλίου και θα ξεκινήσουν πάλι την Πέμπτη του Πάσχα 2 Μαΐου, οπότε και θα ξεκινήσει το Αναπτυξιακό Τουρνουά Μπάσκετ των Ακαδημιών του συλλόγου που διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Πάνου Ματιάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου