Δευτέρα, Απριλίου 22

Άγγελος Κωνσταντάκης: Η επιτυχία του Επτανήσιου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης είναι η απάντηση στις συκοφαντίες

Αποτέλεσμα εικόνας για κεδηκε

Αγαπητοί συμπολίτες,
Την Κυριακή 21/4, έγιναν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης με συμμετοχή σωματείων από όλη την Ελλάδα με επίσημους κριτές και σπουδαίους αθλητές.
Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ήταν συνεπής στο ραντεβού, οι εργαζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου ήταν άψογα προετοιμασμένο, στάθηκε αντάξιο στις απαιτήσεις αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης και έμειναν πολύ καλές εντυπώσεις στους φιλοξενούμενους.

Το κυριότερο είναι ότι έγινε η αρχή ώστε να ξαναγίνουν πρωταθλήματα τεχνικής κολύμβησης και αυτό το σπουδαίο άθλημα να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο στο νησί μας αφού έχουμε την τύχη να έχουμε στην Κεφαλονιά δυο σπουδαίους προπονητές – αθλητές, τον Ανδρέα Μύριλλο και την Νατάσσα  Τσίκλη.
Η επιτυχία του πρωταθλήματος είναι η καλύτερη απάντηση στο πρόσφατο συκοφαντικό δημοσίευμα για το κολυμβητήριο.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν εν όψει εργασιών προετοιμασίας της εγκατάστασης για την εαρινή περίοδο, ανοίχτηκαν κλειστά αποδυτήρια που δεν χρησιμοποιούνταν και μετά από δυνατό αέρα φωτογραφήθηκαν και παρουσιάστηκαν φύλλα δέντρων μέσα στην πισίνα, σαν σκουπίδια.
Το κολυμβητήριο είναι μια μεγάλη ανοικτή εγκατάσταση δίπλα στη θάλασσα και κάθε χρόνο γίνονται εργασίες συντήρησης.
Οι χαφιεδίστικες συμπεριφορές σε αθλητικούς χώρους για πολιτική σκοπιμότητα, κάνουν ανεπανόρθωτο κακό στο ίδιο το άθλημα και αυτό είναι το χειρότερο.
Απάντηση σε τέτοιου είδους αντιαθλητικής και ανήθικης συμπεριφορά σε αθλητικούς χώρους είναι η ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου που το κρατά πάντα ανοικτό στους πολίτες.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &
Ε.Σ. Πολιτισμού - Αθλητισμού - Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου