Πέμπτη, Απριλίου 25

Και ο ΝΕΟΛ στο τουρνουά Μπάσκετ μινι της Ακαδημίας

Ο ΝΕΟΛ ΤΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ  MINI

Η ομάδα του Ληξουρίου, που εκπροσωπεί επάξια το νησί μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα συμμετέχει στο τουρνουά της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ με δύο τμήματα, Mini και pro mini
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ευχαριστεί θερμά το Ν.Ε.Ο.Λ.  για την συμμετοχή του και του εύχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη αγωνιστική του πορεία.
Ο Ναυταθλητικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Ληξουρίου (ΝΕΟΛ) ιδρύθηκε το 1991. Σήμερα, στην Ακαδημία του Σωματείου μας συμμετέχουν περισσότερα από 100 παιδιά τα οποία πλαισιώνουν τα τμήματα: προ-μίνι, μινι, παμπαίδες, κορασίδες και παιδικό. 
Η ανδρική μας ομάδα, η οποία ιδρύθηκε το 1998, αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, εκπροσωπώντας σε αυτήν τόσο την πόλη μας, το Ληξούρι, όσο και ολόκληρη την Κεφαλονιά. 

Η λειτουργία τόσο των τμημάτων των Ακαδημιών, όπως και της ανδρικής μας ομάδας, διέπεται από τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του "ευ αγωνίζεσθε". Έμφαση δίνεται όχι μόνο στην αθλητική πρόοδο των παιδιών αλλά και στην καλλιέργεια του αθλητικού τους ήθους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου