Τετάρτη, Απριλίου 24

Δεν τους "Χ"άλασε η ισοπαλία και το 3-3 με τα Διλινάτα

Σε ένα πολύ καλό, ανοικτό και χορταστικό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στα Τζαννάτα, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Α’ κατηγορίας, οι γηπεδούχοι Πρόννοι, διατηρώντας το αήττητο στη σειρά, θα αναδειχθούν ισόπαλοι με σκορ 3-3, απέναντι στα αδιάφορα Διλινάτα και θα πάνε αποφασισμένοι στη «μάχη» του Ληξουριού την τελευταία αγωνιστική, όπου θα τα παίξουν όλα για όλα, μιας και θέλουν μόνο νίκη στον Άγιο Αντώνη.
Σε γενικές γραμμές, οι ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, όπου πέτυχαν από τρία γκολ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο και οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο.
Η ισοπαλία αυτή δεν αλλάζει τα σχέδια της ομάδας του Δημ. Κουρκουμέλη, αφού έτσι κι αλλιώς, ακόμη και να είχε πάρει τη νίκη σήμερα, θα ήθελε και πάλι το τρίποντο στο φινάλε!
Τέλος να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι στο 89' έμειναν με "δέκα", λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Χαραλαμπόγλου.
Φάσεις και γκολ
Οι φιλοξενούμενοι, θα μπουν αποφασιστικά και θα αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους, αφού μόλις στο 1’ θα προηγηθούν 1-0 με ωραία καρφωτή κεφαλιά του Κ. Στάβερη από το ύψος της μικρής περιοχής, ύστερα από την σέντρα του Πολλάκη από δεξιά.
Στο 12΄ο Ντερβισάι θα κρατήσει το 1-0 με δύσκολη διπλή προσπάθεια στο σουτ, από μακριά του Σπαθή.
Στο 18’ ο Ντερβισάι, μετά από ένα μακρινό γέμισμα του Παπαδημητρόπουλου στην περιοχή του,  δεν μπορεί να διώξει την μπάλα, αυτή θα φτάσει στον στον Κ. Στάβερη, τον οποίο ανατρέπει για να υποδειχθεί πέναλτι από τον διαιτητή κ. Θωμά.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος, που ευστοχεί και γράφει το 2-0 της ομάδας του και δεύτερο προσωπικό του στον αγώνα.
Άτυχος θα σταθεί στο 21’ ο Διον. Τζωρτζάτος, αφού θα δει την μπάλα, στο σουτ που επιχειρεί, να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Παπαβασιλείου.
Στο 26’ ο Χασάι θα βγει την κόντρα και απέναντι από τον Παπαβασιλείου θα κάνει το πλασέ στα χέρια του τερματοφύλακα των Πρόννων, σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία να μειώσει για την ομάδα του.
Εντυπωσιακή απόκρουση για τον Ντερβισάι στο επόμενο λεπτό στην κοντινή κεφαλιά του Κόμητα, μετά από την σέντρα του Πολλάκη από δεξιά.
Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του αγώνα, δεν είχαμε κάτι αξιόλογο αναφοράς και οι γηπεδούχοι θα πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ 2-0!
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Διον. Τζωρτζάτος θα κάνει το σουτ, από τα όρια της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.
Στο 70’ ο Ζαρνακούπης εκμεταλλεύεται την αμυντική σύγχυση, κλέβει την μπάλα, μπαίνει περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ, στέλνει την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Ντερβισάι γράφοντας το 3-0!
Και ενώ όλα έδειχναν ότι, οι Πρόννοι θα έπαιρναν το 4ο τρίποντο στη σειρά, η ομάδα του «μεγάλου χωριού» δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και θα ξεκινήσει μια μεγάλη αντεπίθεση, η οποία λίγο έλειψε να χρήσει πρωταθλητή τον Παλληξουριακό, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των playoffs.
Αρχικά, στο 76’ ο Χρ. Τζωρτζάτος από αριστερά, θα παίξει παράλληλα στην περιοχή και ο Ν. Λουκάτος με μακρινό πλασέ θα μειώσει σε 3-1.
Στη συνέχεια και στο 85’ ο Διον. Τζωρτζάτος θα βγει στην αντεπίθεση από δεξιά, θα μπει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ μειώνει ακόμη περισσότερο το σκορ για την ομάδα του σε 3-2!
Σπουδαία απόκρουση σε κόρνερ, από τον Ντερβισάι στο 88’ στην κεφαλιά του Πολλάκη από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά το φάουλ του Παπαδημητρόπουλου.
Τελικά στο 90’ τα Διλινάτα θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο τελικό 3-3 με κοντινό πλασέ του Χασάι, μετά το φάουλ του Κ. Τζωρτζάτου από δεξιά και την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων.
Έτσι, με αυτό το 3-3, που δεν αλλάζει τα δεδομένα των Πρόννων, σε σχέση με τον «τελικό» του Αγίου Αντωνίου, η ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη παραμένει «ζωντανή» στο κυνήγι του του τίτλου, απέναντι στον Παλληξουριακό και θα τα παίξει όλα για όλα στο φινάλε, αφού θέλει μόνο νίκη, αντίθετα με τον Παλληξουριακό, ο οποίος «βολεύεται» και με μια ισοπαλία.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Α.Ο. Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Σπαθής (77’ Κατσιλίδης), Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χ, Κουρκουμέλης Σπ., Κόμητας, Ζαρνακούπης (89’ Llalaj), Πολλάκης, Αποστολάτος, Στάβερης Κυρ. (81’ Γιαννάτος).
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Ντερβισάι, Νεστερένκο Α., Τζωρτζάτος Δημ, Τζωρτζάτος Χρ., Λουκάτος, Καλαφάτης Ε., Χασάι, Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Διον., Τζωρτζάτος Κ., Νεστερένκο Ι. (82’ Βουκελάτος), Αλεξάτος.
Το Sportsthea και οι Συνεργάτες του 
Σας εύχονται
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου