Δευτέρα, Απριλίου 15

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:Συγχαρητήρια στον ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΣΚΙ

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του εκπροσώπου της Ένωσής μας ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας για την προσπάθεια που κατέβαλε το σωματείο μας στη διοργάνωση αυτή.
Οι δυσκολίες στο εγχείρημά τους ήταν ομολογουμένως πολλές και ποικίλης φύσεως και φάνταζαν πολλές φορές ανυπέρβλητες.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΜΗΣ ΒΑΛΣΑΜΗΣ SportstheaΠαρόλ’ αυτά η παρουσία του ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ υπήρξε υποδειγματική και προς τιμή όλων των συμμετεχόντων, το σωματείο δεν εγκατέλειψε στιγμή την προσπάθεια που κατέβαλλε.
Έδωσε το παρόν με αξιοπρέπεια και ήθος σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του και αυτό εκτιμήθηκε τόσο από τα αντίπαλα σωματεία του ομίλου της Γ’ Εθνικής με τα οποία αγωνίστηκε όσο και από το φίλαθλο κόσμο γενικότερα.
Θα θέλαμε επίσης να απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας που συνέβαλλε στην ομαλή διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων, στους χορηγούς που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια του σωματείου και τέλος στο φίλαθλο κοινό που παραβρέθηκε σε κάθε αγώνα καθώς και σε όλους όσους βοήθησαν στην ολοκλήρωση αυτής της δύσκολης  προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου