Πέμπτη, Απριλίου 18

Μικρά και πολύ ενδιαφέροντα από τον χθεσινό τελικό του τοπικού κυπέλλου


** Στο τέλος του τελικού έγινε η ανάδειξη του φετινού MVP
Συγκεκριμένα οι αθλητικοί συντάκτες που παραβρέθηκαν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ψήφισαν τον MVP του τελικού και ανέδειξαν  τον Σπύρο Μαρκάτο, ο οποίος εκτός των άλλων πέτυχε δύο τέρματα, το ένα μάλιστα καταπληκτικό, ενώ είχε και μια ασίστ.
Βέβαια προβληματιστήκαμε αρκετά για την τελική μας απόφαση, από την καταπληκτική αγωνιστική παρουσία του Μπράτι που πέτυχε και αυτός δύο τέρμα και είχε μια ασίστ επίσης. Τελικά έχασε το έπαθλο με διαφορά στήθους από τον μετέπειτα MVP.
** Ξεχωριστή κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ήταν η βράβευση, ενός ανθρώπου που έχει γράψει τη δική του ιστορία και είναι εκ των ιδρυτών της ομάδας του Παλληξουριακού. Του κ. Διονύση Σολωμού ο οποίος χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο, ενώ ο ίδιος έδειχνε φοβερά συγκινημένος!
** Οι διοργανωτές είχαν βάλει τα δυνατά τους και το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, μετά από 4+ χρόνια αδράνειας (από τον Ιανουάριο του 2015) «ντυμένο» στα γιορτινά του, φιλοξένησε ομάδες και φιλάθλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
**  Πολύς κόσμος στις κερκίδες του ανακαινισμένου Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, δείγμα του πόσο έλειπε από το ποδόσφαιρο μας το γήπεδο της πρωτεύουσας, οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.
** Ιδιαίτερο τόνο στη γιορτή έδωσαν επίσης οι φίλαθλοι των δυο ομάδων με τα χαρακτηριστικά φανελάκια και τα κασκόλ των ομάδων τους.
Εδώ τη «μάχη» της κερκίδας, σύμφωνα με την εικόνα που είδαμε, κέρδισαν αυτοί του Πυλαριακού, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να «σπρώχνουν» την ομάδα τους, όποιο και να ήταν το σκορ!
** Την είσοδο των δύο ομάδων και των διαιτητών στον αγωνιστικό συνόδεψαν «πιτσιρίκια» από τις ακαδημίες τους.
Ένα πολύ όμορφο θέαμα και τα παιδιά χαρούμενα να χαίρονται τις στιγμές και τον κόσμο να χειροκροτεί τους αυριανούς αστέρες των γηπέδων μας!
** Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και ανακοινώθηκαν οι συνθέσεις. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. με τους προέδρους των ομάδων χαιρέτησαν τις δύο φιναλίστ και οι αρχηγοί  Σωκ. Μαρκάτος – Π. Σταμούλης, αντάλλαξαν ανθοδέσμες και λάβαρα.
** Πολύ ωραίο και κατατοπιστικό το φυλλάδιο που μοίρασε η Ε.Π.Σ.ΚΙ. στους φιλάθλους, μιας και εκεί υπήρχαν οι συνθέσεις των ομάδων, η πορεία τους, αλλά και άλλα στοιχεία απαραίτητα στον θεατή!
** Όμορφο τόνο έδωσαν οι τσιρλίντερς τουArt & style dance studio, της σχολής χορού της Όλγας Γαλιατσάτου, με ένα καταπληκτικό πρόγραμμα στην αρχή, λίγο πριν την έναρξη του τελικού, αλλά και στο ημίχρονο.
** Πολύ ικανοποιημένοι φάνηκαν οι άνθρωποι της διοργανώτριας, αλλά και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής, από την οργανωτική, επιτυχία του τελικού.
** Θα ήταν φυσικά παράλειψη μας, αν δεν αναφερόμαστε και στον χορηγό του αγώνα το café Ristretto του κ. Δημήτρη Κουμαριώτη, ο οποίος για μία ακόμη χρονιά βοηθάει το τοπικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια πολλά και μακάρι και άλλοι φίλοι του ποδοσφαίρου να ακολουθήσουν το δικό του παράδειγμα.
** Μεγάλη πρέπει να πούμε, ότι υπήρξε και η συμβολή των κοριτσιών της γραμματείας της διοργανώτριας, πριν και σήμερα, Χρύσας και Ειρήνης που έκαναν τα πάντα για να έχουμε αυτή την επιτυχία σε έναν ωραίο τελικό.
** Παρόν έδωσαν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στον 39ο τελικό, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίσης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παν. Δρακουλόγκωνας, ο αντιδήμαρχος Λειβαθούς και μέλος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Ηλ. Κουρκουμέλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Δ.Σ. και υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Διον. Αραβαντινός, ο πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου κ. Σαβ. Σαββαόγλου κ.α.
** Ο Δημ. Μοσχόπουλος Γραμματέας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και Δημ. Λιακόπουλος μέλος του Δ.Σ., ήταν οι παρατηρητές του αγώνα και πραγματικά ήταν άψογοι στα καθήκοντα τους και βοήθησαν πολύ, ιδιαίτερα τα Μ.Μ.Ε..
** Την απονομή μεταλλίων στους διαιτητές έκαναν ο πρόεδρος της Ε.Δ. κ. Γερ. Μαζαράκης με τον Ηλία Κουρκουμέλη, αντιδήμαρχο Λειβαθούς και μέλος του Δ.Σ. της διοργανώτριας.
Τα μετάλλια στον φιναλίστ Πυλαριακό ο αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Δρακουλόγκωνας με τον ταμία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. Κ. Αθ. Ψαρά.
Στους κυπελλούχους ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίσης με τον πρόεδρο της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. κ. Γερ. Καραντινό.
Στον MVP ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγ. Κωνσταντάκης.
Τέλος την απονομή του κυπέλλου στον Παλληξουριακό και στους αρχηγούς Σωκ. Μαρκάτο – Δημ. Καμινάρη, έκανε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θεμ. Βαλσαμής με την Αντιπρόεδρο κ. Αγγ. Τουλάτου.
Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου με το 40ο τελικό του τοπικού κυπέλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου