Παρασκευή, Οκτωβρίου 2

Πρεμιέρα στο τοπικό κύπελλο Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς την Κυριακή στο Ληξούρι


Με ένα παιχνίδι για το τοπικό κύπελλο, ανοίγει την Κυριακή 4/10/2020, η αυλαία του τοπικού ποδοσφαίρου για την περίοδο 2020-2021.
Μάλιστα, ύστερα από αίτημα των δύο ομάδων, Παλληξουριακού – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, η παραπάνω διοργάνωση θα ξεκινήσει μια εβδομάδα νωρίτερα από ότι είχε προγραμματιστεί.
Το παιχνίδι είναι στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, συγκεκριμένα του β’ και είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15:45 στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι.
Σίγουρα έχει φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους, οι οποίοι φέτος θα εκπροσωπήσουν τα νησιά μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι «ερυθρόλευκοι» μια κατηγορία παραπάνω, πιο ποιοτικοί με πολύ περισσότερες λύσεις και επιλογές δεν αναμένεται να συναντήσουν μεγάλη δυσκολία για να προσθέσουν την πρώτη επίσημη φετινή τους νίκη και τους τρεις πρώτους βαθμούς στον όμιλο.
Από την άλλη, οι «πράσινοι» του Αργοστολιού, γνωρίζουν πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουν και πολύ περισσότερο ότι, δεν είναι σε καμία περίπτωση το φαβορί της συνάντησης.
Έτσι, στον Άγιο Αντώνη θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, μια καλή παρουσία και κυρίως στην συλλογή εμπειριών από τους νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές τους.
Το πιθανότερο για τον Ηλία Ζερβό είναι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν ήταν βασικοί, αν και το παιχνίδι θα είναι τελευταίο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και εδώ θα ήθελε να τεστάρει το κατά πόσο έτοιμη θα είναι η ομάδα του την μεθεπόμενη Κυριακή, απέναντι στον Α.Ο. Τσιλιβί Ζακύνθου.
Όσον αφορά τον Τ. Φωή στο Ληξούρι θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει απέναντι στον πολύ δυνατό αντίπαλο του, με στόχο την καλή παρουσία και όπως προαναφέραμε το καλύτερο.
Ο επόμενος αγώνας του ομίλου, μεταξύ Α.Π.Σ. Εθνοφρουρού Φωκάτων θα διεξαχθεί στην Κυριακή 11/10 και ώρα 15:15 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα ο διαιτητής και οι βοηθοί του

α/α
Ημέρα – Ημερομηνία - Ώρα
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή  4-10-2020   ώρα:15:45
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. Παλληξουριακός – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Αντωνιάδης
Νεόφυτος
Κατερέλος Ε.
Καραΐσκος Απ.
         
Η επόμενη (2η) αγωνιστική(14-18/10/2020)

α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Φωκάτα
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου