Παρασκευή, Οκτωβρίου 30

Α.Ε. Κράνης:Στην κορυφή του Δ' ομίλου η ομάδα μας

Στην κορυφή του Δ' ομίλου βρίσκει την ομάδα μας το κλείσιμο του 1ου γύρου μετά την επικράτηση με 2-0 απέναντι στα Διλινάτα, το βράδυ της Τετάρτης.
Οι παίκτες της ομάδας μας μπήκαν μυαλωμένα στον αγώνα και ακολουθώντας τις οδηγίες του coach Παπαδάτου απέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα. Στη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου παίχτηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου και η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί στο 44' με ωραία κεφαλιά του Κόμητα ύστερα από σέντρα του Πολυχρονάτου.

Το 2ο ημίχρονο συνεχίστηκε μέχρι τα μισά του στο ίδιο μοτίβο. Στο 81΄η ομάδα μας διπλασίασε τα τέρματα της με ωραίο σουτ του Γεωργόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα των Διλινάτων αύξησε την πίεση της χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα, με κέρδος ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, το οποίο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

A.E. Κράνης (Παπαδάτος): Caushi, Πολυχρονάτος, Στεφανάτος (Τασιούλης), Βιτωράτος (Γεωργόπουλος), Χριστόπουλος, Μανωλάτος (Μπατιστάτος), Κόμητας, Δρόσος, Αναλυτής (Τζωρτζάτος Φ.),Χειμπέϊα (Μπαλάσκας Β.),Χασάι

Αναπληρωματικοί: Τσουραμάνης, Καρβούνης, Θεοδωρόπουλο

Διλινάτα:(Τόγιας): Καρλής, Nesterenko, Τζωρτζάτος Κ., Πολλάτος Δημ., Τζωρτζάτος Διον., Λουκάτος, Pula (Ντόντα), Ντότσι (Σπαθής), Lulaj (Αλεξάτος), Ντεντλάλα (Αποστόλου), Ρεπούσης

Αναπληρωματικοί: Μάρκου, Πολλάτος Διον., Τζωρτζάτος Δημ., Τζωρτζάτος Χ., Andrea

Σκόρερ: 0-1 Kόμητας 44'

            0-2 Γεωργόπουλος 81'

Διαιτητής: Μενεγάτος

Βοηθοί: Μπακάκη - Κατερέλος

Γιατρός Αγώνα: Πεφάνης Άγγελος

Φωτογραφίες και φάσεις από τον αγώνα μπορείτε να δείτε στο  παρακάτω link που είναι μια προσφορά του kefalonitis που κάλυψε τον αγώνα.

https://www.kefalonitis.com/sports/item/52599-α-ε-κρανησ-αο-διλινατων-2-0-28-10-2020.html

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την Κυριακή 01/11 στις 15:00 στον Καραβόμυλο, απέναντι στην Σάμη.

Συνεχίζουμε δυνατά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου