Τρίτη, Οκτωβρίου 13

AΠΣ Ζάκυνθος: Ευχαριστεί Καραμαλίκη - Ανακοίνωσε Νίκο Μαρίνο για προπονητή

Με το Νίκο Μαρίνο στο πάγκο της τεχνικής ηγεσίας θα πορευτεί από εδώ και στο εξής η ομάδα της Ζακύνθου. Μετά την παραίτηση του Στάθη Καραμαλίκη, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε την συνεργασία της με τον Ελληνοαυστραλό παλιό αλλά και νυν παίκτη της ομάδας Νίκο Μαρίνο.

Ο νέος τεχνικός μπορεί να είναι άγνωστος στην φίλαθλη κοινωνία του νησιού και της Γ΄ Εθνικής, έχει γνώσεις προπονητικής καθώς κατέχει δίπλωμα uefa c και σε λίγο καιρό θα αποκτήσει το uefa b. Στην Αυστραλία ήταν προπονητής στην U18 της “Ελλάς Μελβούρνης” κατακτώντας 2 πρωταθλήματα και έναν χρόνο στην U20 της ομάδας “Μέγας Αλέξανδρος” κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες συμμετέχουν επίσης στην Α΄ κατηγορία του πρωταθλήματος της Αυστραλίας.

Ο νέος τεχνικός του ΑΠΣ Ζάκυνθος είναι έτοιμος να αναλάβει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας γνωρίζοντας την ομάδα της Ζακύνθου αφού πριν από μια δεκαετία διέπρεψε με την φανέλα με το Νο 9 στην πλάτη. Πριν λίγες ημέρες είχε  αναλάβει την 2η  ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος στη Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Επίσης, σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Στάθη Καραμαλίκη για την άψογη όπως την χαρακτηρίζει συνεργασία και ανακοινώνει την συνεργασία της με τον νέτο τεχνικό Νίκο Μαρίνο    

Αναλυτικά

Η ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος θέλει να ευχαριστήσει τον Στάθη Καραμαλίκη για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα μας τα τελευταία δυο χρόνια κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες. Τα αποτελέσματα της συνεργασίας ήταν πραγματικά εντυπωσιακά όπως και η συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας υπήρξε ΑΡΙΣΤΗ και ΑΓΑΣΤΗ μέχρι το τέλος. Οι δρόμοι μας με τον Στάθη δεν χώρισαν. Σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε διότι είναι ΠΑΓΙΑ γραμμή της ομάδας ότι οι τίμιες και καθαρές σχέσεις πάντα έχουν συνέχεια. Όσον αφορά τους «φελλούς» δυστυχώς αυτοί πάντα θα επιπλέουν από την Καλαμάτα μέχρι την Αλεξανδρούπολη. Η Ζάκυνθος είναι πραγματικά μεγάλη ομάδα και πάντα θα τους απολαμβάνει». Εκ του Δ.Σ.

«Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Ζάκυνθος ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Νίκο Μαρίνο που μαζί με τον Ντίνο Τσουράκη και τον Ντίνο Κυπριώτη θα βρίσκονται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας».

Πηγή:ioniansports.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου