Παρασκευή, Οκτωβρίου 23

Η Pre game της 3ης αγωνιστικής των 4 ομίλων του τοπικού κυπέλλου

Συνεχίζεται με την 3η αγωνιστική το 
Σαββατοκύριακο 24-25/10 το τοπικό κύπελλο
Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 24-25/10, με την 3η του αγωνιστική το τοπικό κύπελλο, με δράση και στους τέσσερις ομίλους και συνολικά 6 παιχνίδια!
Σταυρός Ιθάκης, Ενωσιακό και Καραβόμυλος, φιλοξενούν τα τρία πρώτα παιχνίδια του προγράμματος, τα οποία θα διεξαχθούν Σάββατο 24/10 πρωί και απόγευμα.
Τα υπόλοιπα επίσης τρία, με τα οποία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, θα φιλοξενηθούν την Κυριακή 25/10, το απόγευμα, σε Αργοστόλι, Καραβόμυλο και Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι.
Έχει προηγηθεί το παιχνίδι της Τετάρτης μεταξύ Εθνοφρουρού - Παλληξουριακού 0-8, ενώ αυτό μεταξύ Α.Ε. Κράνης -Διλινάτων θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28/10.
          
Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων των 4 ομίλων: 

α/α

Ημέρα – Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

βοηθοί

1.

Σάββατο  24-10-2020   ώρα:11:30

Δημοτικό Σταυρού

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ. – Α.Ο. Εικοσιμίας

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Δούλου Ιρ.

Μάστορα Μ.

2.

Σάββατο  24-10-2020   ώρα:11:30

Δημοτικό Καραβόμυλου

Α.Ο. Σάμης – Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

Βουτσινάς

Άγγελος

Κομητόπουλος Π.

Θωμάς Β.

 

3.

Σάββατο  24-10-2020   ώρα:15:15

Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Π.Α.Ο. Εύγερος – Α.Ο. Ερύσσου

Θωμάς

Βασίλης

Καραΐσκος Απ.

Κατερέλος Ε.

4.

Κυριακή  25-10-2020   ώρα:11:30

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Φωκάτα – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Θωμάς

Βασίλης

Καραΐσκος Απ.

Μιχαλιτσιάνου Χ.

5.

Κυριακή  25-10-2020   ώρα:15:15

Δημοτικό Καραβόμυλου

Α.Π.Σ. Πυλαριακός – Α.Ο. Ηρακλής

θωμάς

Βασίλης

Βουτσινάς Αγγ..

Μενεγάτος Ελ.

6.

Κυριακή  25-10-2020   ώρα:15:15

Δημοτικό Αγίου Αντωνίου

Α.Ο. Αστέρας Ληξ. – Α.Ο. Πρόννοι

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Μάστορα Μ.

Αλυσανδράτου Γ.

         
Σάββατο  24/10

Με το παιχνίδι, αύριο Σάββατο 24/10 και ώρα 11:30 στο Σταυρό της Ιθάκης, ανάμεσα σε Οδυσσέα και Εικοσιμία, για την 3η αγωνιστική του Α’ ομίλου συνεχίζεται το τοπικό κύπελλο.

Ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι οποίες επιθυμούν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για τους δικούς της ξεχωριστούς λόγους η κάθε μία!

Οι μεν γηπεδούχοι για να μπουν δυνατά στη διεκδίκηση της μιας εκ των δύο προνομοιούχων θέσεων, που οδηγούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, οι δε φιλοξενούμενοι για να «σφραγίσουν», κατά 99% τον ίδιο στόχο με τους αντιπάλους τους, αλλά και να διεκδικήσουν στη συνέχεια την τιμητική πρωτιά στον όμιλο.

Μετά τα παραπάνω, σίγουρα έχουμε ένα παιχνίδι τουλάχιστον με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Όσο για τα υπόλοιπα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο και τη διάθεση των δύο ομάδων.

Σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι ο Σταυρός, οι γηπεδούχοι δίνουν πάντα τη δική τους «μάχη», κάτι που περιμένουμε και στο συγκεκριμένο. Σίγουρα οι «κυανόλευκοι» από τη Λειβαθώ, διαθέτουν μια πλήρη και πιο ποιοτική ομάδα, είναι το φαβορί, όμως θα χρειαστούν και την ανάλογη προσοχή για να τα καταφέρουν.

Ο Σπ. Ζερβός βλέπει με χαμόγελο την επιστροφή στην αποστολή του βασικού αμυντικού του Ανδρ. Τσίρου, από την άλλη όμως τον προβληματίζει και η απουσία του τιμωρημένου νεαρού Γ. Προσαλέντη.

Ο Τ. Παπαθεοδωρόπουλος έχει και αυτός κάποια προβλήματα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κάποιων ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν την αποστολή στην Ιθάκη.

         


Την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο και σε παιχνίδι του Δ’ ομίλου, η Σάμη φιλοξενεί την Πρόοδο με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει δικαίωμα να ελπίζει στη συνέχεια, για την πρόκριση της στον επόμενο γύρο και στους «8» της διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι, με μια ισοπαλία και μία ήττα στα παιχνίδια που έχουν προηγηθεί για να ελπίζουν θα χρειαστούν μόνο νίκη.
Αυτή του Χρ. Μανωλόπουλου ξεκίνησε με δυο ήττες. Εκτός έδρας με σκορ 6-0 από τα Διλινάτα και εντός από την ΑΕΚ με σκορ 2-3.
Και οι φιλοξενούμενοι, που παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί» για πρόκριση, θέλουν το δικό τους «2», αφού με ήττα μάλλον αποχαιρετούν πολύ νωρίς το όνειρο για συνέχεια στη διοργάνωση.
Σίγουρα, μεγάλο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στον Καραβόμυλο, αφού μόνο με νίκη ελπίζουν οι αντίπαλοι.
Η ομάδα του Κ. Καβαλλιεράτου, στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει με αντιπάλους τα φαβορί του ομίλου και μάλιστα εκτός έδρας, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και κατάφερε να πάρει μια ισοπαλία (ΑΕΚ 2-2), ενώ γνώρισε και μία ήττα (από τα Διλινάτα 5-2), έτσι θα επαναλάβουμε και πάλι η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μονόδρομος! Και αν για τους γηπεδούχους η νίκη είναι μονόδρομος για τους φιλοξενούμενους είναι κάτι παραπάνω.
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι στον Καραβόμυλο, άλλωστε πάντα τα παιχνίδια των παραπάνω ομάδων έχουν το ανάλογο ενδιαφέρον!!
Ο Κ. Καβαλλιεράτος δεν μπορεί να υπολογίζει στην αποστολή τον Γ. Παπαδημάτο, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Στα ευχάριστα η επιστροφή στο βασικό σχήμα του Παντ. Περιβολάρη.

          

Η αγωνιστική μεταφέρεται για το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Ευγέρου - Ερύσσου στις 3 και 15 στο Ε.Α.Κ. Φαρακλάτων.

Ένα σημαντικό από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Για τους «πορτοκαλί» της Ευγέρου, μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Εικοσιμία, δεν μπορεί να σκέφτονται, κάποιο άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης, για να παραμείνουν στον στόχο τους, που δεν είναι φυσικά άλλος, από την πρόκριση τους στους «8» της διοργάνωσης.

Και για τους φιλοξενούμενους όμως είναι ένα παιχνίδι που θέλουν μόνο νίκη. Μια νίκη που θα τους βάλει για τα καλά στο…. κόλπο.

Μέχρι τώρα, μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και με μια ακόμη το όνειρο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, χάνεται.

Φαβορί θεωρούμε ότι είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μέχρι τώρα δείχνουν στοιχεία μιας καλής ομάδας και μένει να το αποδείξουν. Έχουν μια νίκη και μία ήττα και μάλιστα στο τέλος από τη δυνατή Εικοσιμία!

Στα Φαρακλάτα περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και φυσικά ανοικτό, αφού ούτε οι φιλοξενούμενοι έχουν να χάσουν κάτι και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα απολαύσουμε και αρκετά τέρματα.

          
Κυριακή  25/10

Η 2η αγωνιστική μεταφέρεται πλέον στο πρωί της Κυριακής 25/10 και ώρα 11:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με το ενδιαφέρον παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου, ανάμεσα σε Φωκάτα και Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

Και οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη, αλλά και μία ήττα, την οποία θεωρούμε απόλυτα φυσιολογική, σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα από τον ίδιο αντίπαλο, τον Παλληξουριακό της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Έτσι, θέλουν νίκη για να πάρουν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση, μιας και το ένα από τα δύο εισιτήρια για τους «8», έχει ήδη βρει κάτοχο.

Σίγουρα, η ομάδα της Λακήθρας έχει τον πρώτο λόγο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως θα βρει απέναντι της μια καλή ομάδα που θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα της δίνει ελπίδες για τη συνέχεια και την πρόκριση της στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το πρωί της Κυριακής, αναμένουμε ένα καλό αγωνιστικά παιχνίδι, αφού η ανάγκη βαθμών εκατέρωθεν, το κάνει περισσότερο ενδιαφέρον.

Ελπίζουμε να δούμε και αρκετά γκολ, εκτός από καλό ποδοσφαιρικό θέαμα!

          

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο Δημοτικό Καραβόμυλου και σε παιχνίδι για τον Γ’ όμιλο, η ευχάριστη μέχρι στιγμής έκπληξη (;) του τοπικού κυπέλλου, ο Πυλαριακός, φιλοξενεί τον Ηρακλή Πρόννων, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του διατηρήσει το απόλυτο και θα κλείσει πολύ - πολύ νωρίς θέση στην κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., για τη συνέχεια και τους «8» της διοργάνωσης.

Οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου με πειστικές μέχρι τώρα εμφανίσεις είναι πλέον, όχι μόνο φαβορί για πρόκριση, αλλά και την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Προέρχονται από σπουδαία εμφάνιση στη Σκάλα και νίκη 3-2 επί των δυνατών Πρόννων, έχουν φτάσει ένα βήμα από τους «8» και θέλουν ουσιαστικά με μια νίκη να «καπαρώσουν» την πρόκριση τους, όπως και στην περυσινή διοργάνωση.

Οι φιλοξενούμενοι με μια ισοπαλία και μία ήττα στα δύο πρώτα παιχνίδια με μια νέα οριστικά χάνουν τις περισσότερες, αν όχι όλες τις πιθανότητες να είναι η δεύτερη ομάδα που θα προκριθεί στους «8»!

Δύσκολο σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως στον Καραβόμυλο θα κατέβουν για να διεκδικήσουν το καλύτερο, χωρίς άγχος και σκοπιμότητες.

Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με την ομάδα του Κ. Βιτωράτου, καλύτερη και πιο ποιοτική, να είναι το φαβορί. 

Ελπίζουμε ότι θα παρακολουθήσουμε καλό θέαμα και γιατί όχι αρκετά γκολ.

          

Τέλος, την ίδια ώρα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, σε παιχνίδι του ίδιου ομίλου με το οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, ο Αστέρας Ληξουρίου, φιλοξενεί τους Πρόννους σε ένα παιχνίδι που «καίει» βαθμολογικά και τις δύο ομάδες

Οι γηπεδούχοι, την προηγούμενη αγωνιστική θα πάρουν το πρώτο τους βαθμό, στην επιστροφή τους στα τοπικά ποδοσφαιρικά πράγματα, με αντίπαλο τον Ηρακλή στα Τζαννάτα, ενώ έχουν και μία ήττα στην έδρα τους στην πρεμιέρα από τον δυνατό Πυλαριακό.

Φυσικά, στο συγκεκριμένο παιχνίδι η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες πρόκρισης υπάρχουν!

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, μετά την εντός έδρας ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τον Πυλαριακό, δεν έχουν περιθώρια μιας νέας βαθμολογικής απώλειας, αφού έτσι στη συνέχεια θα υπάρχει άγχος. Με νίκη σχεδόν θα έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στους «8»!

Στο Ληξούρι, περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δυο ομάδες να δίνουν «μάχη» για το αποτέλεσμα και να διεκδικούν "χρυσούς" βαθμούς! 

          


Την Τετάρτη 28/10 η συνέχεια και η ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής 
με  το παιχνίδι μεταξύ Α.Ε. Κράνης - Α.Ο. Διλινάτα
         
Οι βαθμολογίες
Α’ Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας

2

2

0

0

5 - 2

6

2.

Π.Α.Ο. Εύγερος

2

1

0

2

2 - 2

3

3.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας

2

1

0

1

3 - 3

3

4.

Α.Ο. Ερύσσου

2

0

0

2

3 - 6

0

        
Β’ Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο.Παλληξουριακός

3

3

0

0

16 - 00

9

2.

Α.Ο. Φωκάτα

2

1

0

1

08 - 04

3

3.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

2

1

0

1

07 - 05

3

4.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

3

0

0

3

01 - 23

0

        
Γ’ Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

2

2

0

0

5 - 3

6

2.

Α.Ο Πρόννοι

2

1

0

1

6 - 4

3

3.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

2

0

1

1

3 - 4

1

4.

Α.Ο. Ηρακλής Πρ.

2

0

1

1

3 - 6

1

        
Δ’ Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

ΑΟ Διλινάτα

2

2

0

0

11 - 2

6

2.

Α.Ε. Κράνης

2

1

1

0

5 - 4

4

3.

ΑΟ Σάμης

2

0

1

1

4 - 7

1

4.

ΑΟ Πρόοδος

2

0

0

2

2 - 9

0

                    
Η επόμενη (4η) αγωνιστική
(31/10 και 1/11-2020)
Α’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Οδυσσέας Ιθάκης
2.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ο. Εικοσιμίας
                    
Β’  όμιλος

α-α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Φωκάτα - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

2.

Τετάρτη 28/10
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Α.Ο. Παλληξουριακός
                   
Γ’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Αστέρας Ληξ.
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Α.Ο. Πρόννοι
                    
Δ’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο.Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο. Διλινάτα
2.
Α.Ο. Σάμης - Α.Ε. Κράνης

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου