Σάββατο, Οκτωβρίου 24

Νίκη με ανατροπή στον Σταυρό για την Εικοσιμία 4-2 τον Οδυσσέα (Εικόνες)

Πέρασε από τον Σταυρό με δύσκολη νίκη και ανατροπή, απέναντι στον Οδυσσέα και σκορ 4-2 η Εικοσιμία, ανατρέποντας το 2-0 των γηπεδούχων, πετυχαίνοντας έτσι το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο σε ισάριθμους αγώνες.

Μια νίκη η οποία μετά την γκέλα της Ευγέρου, φέρνει τους γηπεδούχους εκτός από την πρόκριση τους στους «8» της διοργάνωσης και μια ανάσα από την πρωτιά.

Οι γηπεδούχοι, παρά την πολύ καλή τους παρουσία και το προβάδισμα 2-0 στο παιχνίδι, δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το σερί τους, μετά τη νίκη στις Βασιλικάδες, δεν είχαν την ανάλογη συνέχεια και δέχθηκαν την ήττα, χάνοντας πολύτιμο έδαφος για πρόκριση τους στην επόμενη φάση.

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά και θα αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους, αφού θα προηγηθούν 2-0.

Στο 21’ ο Κώτσης θα ανοίξει το σκορ 1-0 για τους «κιτρινόμαυρους» με ωραία κεφαλιά.

Ο Cela στο 40’ θα βγει στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και με ωραίο πλασέ, απέναντι από τον Μεσολωρά, θα δώσει διαφορά στο σκορ 2-0 για την ομάδα του.

Όμως, οι φιλοξενούμενοι λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Συγκεκριμένα στο 44’, αρχικά ο Λογόνης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι, θα μειώσει αρχικά σε 2-1.

Στη συνέχεια και στο 45+, θα φέρουν το παιχνίδι στο 2-2, με ένα καταπληκτικό δυνατό σουτ του Μπούσι, έξω από την περιοχή.

Έτσι, με ισόπαλο το σκορ 2-2 οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη και στο 63’, οι «κυανόλευκοι» από τη Λειβαθώ, με νέα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λογκόνη θα πάρουν κεφάλι στο σκορ με 2-3.

Τέλος στο 73’ θα γραφτεί το τελικό 2-4 στον Σταυρό, με ωραίο σουτ του Αντ. Κορσιάνου, μέσα από την περιοχή και δεξιά, ύστερα από την εξαιρετική κάθετη του Κονόμη.

Στο παιχνίδι υπήρξαν και κάποιες δύσκολες φάσεις και τους γηπεδούχους να εκφράζουν κάποια παράπονα για αυτές.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τις κες Ι. Δούλου και Μ. Μάστορα.

Οι συνθέσεις

Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Χαϊδεμενάτος, Προσαλέντης Ν., Φατούρος (32’ Μετσάνι Α.), Plepi, Πατσαλιάς, Κώτσης, Ρενάτο, Cela, Τσίρος, Λυκούδης (46’ Κουτσουβέλης Π.), Μαλιακρίδας (71’ Καραντζής Ν.).

Εικοσιμία:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μεσολωράς, Κουμαριώτης Κ. (46’ Φουρνιέ), Καμπανός Ελ. (61’ Κουμαριώτης Λ.), Καμπανός Ευθ. (61’ Ντουκάι Α.), Ντ. Ντουκάι (46’ Χοτζάι), Λογκόνης, Μπούσι, Κονόμη (70’ Λιναρδάτος), Αποστολάτος, Κορσιάνος, Αραβαντινός Α..










Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου