Κυριακή, Οκτωβρίου 18

2Χ2 τα Διλινάτα μετά το σημερινό 5-2 επί της Σάμης

 

Ένα πολύ καλό σε θέαμα και πολλά γκολ παιχνίδι, είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ανάμεσα στα Διλινάτα και τον Α.Ο. Σάμης, το οποίο ολοκληρώθηκε με νίκη της ομάδας του «μεγάλου χωριού» και σκορ 5-2.

Η ομάδα του Γ. Τόγια κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους και να προηγηθούν στο πρώτο 15λεπτο με 2-0.

Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους απάντηση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 2-2.

Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη τα Διλινάτα ανέβασαν ρυθμούς, απέναντι σε μια Σάμη που από ένα σημείο και μετά έδειχνε κουρασμένη από την προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου και έτσι θα πετύχουν ακόμη τρία τέρματα.

Μετά την επιτυχία τους αυτή, τα Διλινάτα επέστρεψαν άμεσα στην κορυφή και μάλιστα οδηγούν μόνοι τους, την κούρσα στον όμιλο.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 2’ η γηπεδούχοι θα ευτυχήσουν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα ο Πολλάτος Δημ., θα μπει από δεξιά, θα κάνει την παράλληλη πάσα και ο επερχόμενος Τζωρτζάτος Διον. με πλασέ θα πετύχει το 1-0.

Στο 12’ θα έχουμε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Και πάλι ο Πολλάτος Δημ. θα κάνει το σουτ από πλαγιά δεξιά, ο τερματοφύλακας Τρίφι θα κάνει ασθενή απόκρουση και στην επαναφορά, ο Πολλάτος Αλ. θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 23’ η Σάμη θα καταφέρει να μειώσει το σκορ.

Ο Μετάι θα κάνει βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με αποδέκτη τον Αμουργη Γ., ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ θα μειώσει στο 2-1.

Στο 40’, θα έχουμε την ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους.  Ο Αμούργης Α., θα εκτελέσει φάουλ από αρκετά μακριά, ο Μωραΐτης θα κάνει την κεφάλια και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του  Andrea, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια και στο 2-2.

Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 60’ οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι. Συγκεκριμένα ο Παπαδημάτος θα ανατρέψει τον Ντότσι στην γωνία της περιοχής με τον διαιτητή κ. Θωμά να καταλογίζει την παράβαση, κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Σάμης.

Μάλιστα, στην ίδια φάση ο Παπαδημάτος θα δει δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με «10» για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Πολλάτος Αλ., ο οποίος θα ευστοχήσει στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα Τρίφι για το 3-2.

Στο 80’ θα έχουμε το 4-2 με τον Ντότσι, ο οποίος θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, και θα νικήσει τον τερματοφύλακα της Σάμης.

Στο 87’ θα γραφτεί το τελικό 5-2 με τον Αποστόλου, ο οποίος θα βρεθεί μόνος με την εστία έπειτα από ωραία παράλληλη πάσα του Τζωρτζάτου Δ., από την δεξιά πλευρά και θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Ν. Αντωνιάδης και Α. Καρλής.

Οι συνθέσεις

Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Andrea, Nesterenko I., Τζωρτζάτος Κ., Ρεπούσης, Πολλάτος Δημ., Τζωρτζάτος Διον., Πολλάτος Αλ. (68’ Αποστόλου), Λουκάτος, Pula, Σπαθής (56’ Lulaj), Ντότσι (83’ Τζωρτζάτος Χρ.).

Σάμη:(Κ. Καβαλιεράτος), Τρίφι, Παπαδημάτος, Μιχαλάτος, Μιχασλίτσης, Καβαλλιεράτος Γ. (86’ Δρακουλόγκωνας Β.), Μωραΐτης (86’ Καβαλλιεράτος Ζ.), Αμούργης Α., Μετάι, Σοφιανός, Καψογιώργης, Αμούργης Ι.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου