Τρίτη, Οκτωβρίου 13

Με δύο αγώνες για τον Α' και Β' όμιλο συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 14/10 το τοπικό κύπελλο

Με δύο παιχνίδια για τον Α' - Β' όμιλο και τη φάση των ομίλων συνεχίζεται αύριο το απόγευμα, σε Ληξούρι – Αργοστόλι το τοπικό κύπελλο και συγκεκριμένα:
          
Πρώτος είναι προγραμματισμένος αυτός του Ληξουρίου στις 3:15 το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη και αφορά την 2η αγωνιστική του Β' ομίλου. 
Να αναφέρουμε ότι, διεξάγεται μεσοβδόμαδα, λόγω της συμμετοχής των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Και οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από εύκολες νίκες στην πρεμιέρα. 
Οι μεν γηπεδούχοι στο ίδιο γήπεδο 5-0 επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και οι φιλοξενούμενοι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 8-1 επί του Εθνοφρουρού.
Η ομάδα του Ηλ. Ζερβού, που αναμένεται να παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα, μετά την εντυπωσιακή της είσοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τη μεγάλη της νίκη επί του Α.Ο. Τσιλιβί Ζακύνθου, θέλει να συνεχίσει με την ίδια φόρα και να πάρει το δεύτερο σερί τρίποντο στο θεσμό.
Από την άλλη, αυτή του Γκ. Ρέτσι θα προσπαθήσει για το καλύτερο, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Θα παίξει χωρίς άγχος, αφού όλοι γνωρίζουν ότι, η Λακηθρινή ομάδα δεν είναι το φαβορί της συνάντησης και ότι προκύψει!
Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες και τις δύο ομάδες παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να προσφέρουν, εκτός από γκολ και θέαμα!
          
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 7 το βράδυ, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Α΄ομίλου, η Εικοσιμία θα φιλοξενήσει τον νεοφώτιστο στην φετινή Α' κατηγορία, Α.Ο. Ερύσσου, κλείνοντας την τελευταία εκκρεμότητα στη συγκεκριμένη αγωνιστική!
Σίγουρα, οι «κυανόλευκοι» από τη Λειβαθώ είναι αντικειμενικά το φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό θα επιδιώξουν να αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο.
Η Έρυσσος από την άλλη, γνωρίζοντας την ποιοτική διαφορά της αντιπάλου της, δεν πηγαίνει σαν φαβορί στο Αργοστόλι, αλλά να παίξει, όμορφο, θεαματικό και ανοικτό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας χρήσιμες εμπειρίες, που θα χρειαστούν στη συνέχεια, στην «παρθενική» της παρουσία στην Α’ τοπική κατηγορία, διεκδικώντας το καλύτερο.
Αναμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, στο οποίο οι δύο αντίπαλοι είναι ικανοί να προσφέρουν θέαμα και αρκετά γκολ!
          
Βαθμολογίες
Α’  όμιλος

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Π.Α.Ο. Εύγερος

3

1

1

0

0

1

0

2.

Α.Ο. Εικοσιμίας

0

0

0

0

0

0

0

3.

Α.Ο. Ερύσσου

0

0

0

0

0

0

0

4.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας

0

1

0

0

1

0

1

          
Β’  όμιλος

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. Φωκάτα

3

1

1

0

0

8

1

2.

Α.Ο. Παλληξουριακός

3

1

1

0

0

5

0

3.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

0

1

0

0

1

1

8

4.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

0

1

0

0

1

0

5

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου