Σάββατο, Οκτωβρίου 17

'Έσπασαν καρδιές στο Δ.Α.Κ..... Εικοσιμία - Εύγερος 2-1 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, για τον Α’ όμιλο, σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, η Εικοσιμία θα πετύχει το 2Χ2 και θα βρεθεί ολομόναχη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, επικρατώντας της Ευγέρου με σκορ 2-1. Ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο τελευταίο 15λεπτο!!

παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο αξιόλογες ομάδες, με αγωνία, δύναμη, πάθος στον αγωνιστικό χώρο και τους φιλοξενούμενους σε ένα ισορροπημένο πρώτο 45λεπτο να έχουν τις ευκαιρίες να προηγηθούν (βέβαια είχαν και οι γηπεδούχοι κάποιες), όμως το γκολ δεν ήρθε και έτσι παρέμειναν στο «0».

Στο δεύτερο, οι «κυανόλευκοι» ανέβασαν ρυθμό, πατούσαν καλύτερα και τελικά θα πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο της σειράς στη διοργάνωση, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα, όχι μόνο για την πρόκριση της στα προημιτελικά, αλλά και την κατάκτηση της πρωτιάς.

Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου το πάλεψε αρκετά, αλλά τελικά για λίγο δεν τα κατάφερε. Παρά την ήττα της σίγουρα, έδειξε στοιχεία σοβαρής και καλοδουλεμένης ομάδας και οπωσδήποτε συνεχίζει να παραμένει το άλλο μεγάλο φαβορί της πρόκριση στα προημιτελικά.

Στο 0-0 οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ του Αντ. Κορσιάνου να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Καραχάλιου.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 32’ η Εικοσιμία θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Χοτζάι στην περιοχή από τον Papa.

Ο Α. Μπούσι που αναλαμβάνει την εκτέλεση θα νικηθεί από τον Καραχάλιο που αποκρούει την μπάλα και διατηρεί το "0" στην εστία του και το 0-0 στο παιχνίδι.

Έτσι το ημίχρονο θα βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 76’ ο Καραντινός θα σπρώξει στην περιοχή τον Ντ. Ντουκάι και ο διαιτητής κ. Χρηστάτος υποδεικνύει την παράβαση.

Αυτή την φορά εκτελεί ο Αντ. Κορσιάνος που με ωραία εκτέλεση ευστοχεί και δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του 1-0.

Στο 87’  στο μακρινό φάουλ του Καραντινού, ο Κ. Κουμαριώτης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι, θα την στείλει στα δίχτυα του Μαυρίδη, για να έχουμε το αυτογκόλ και την ισοφάριση για τους «πορτοκαλί» σε 1-1.

Και ενώ όλα έδειχναν «Χ» στο Δ.Α.Κ., ο Αντ. Κορσιάνος με μια καταπληκτική κούρσα από δεξιά θα βρει με σέντρα τον Κονόμη στην περιοχή και ο τελευταίος με πλασέ, θα νικήσει τον Καραχάλιο και θα δώσει τη νίκη στην ομάδα του 2-1, αφού μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλο και την κα Ε. Μπακάκη.

Οι συνθέσεις

Εικοσιμία:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης, Κουμαριώτης Κ., Ελ. Καμπανός, Ντουκάι Α. (63’ Κονόμη), Ντ. Ντουκάι, Λογκόνης, Κορσιάνος, Αποστολάτος, Χοτζάι (46’ Κούρτι), Μπούσι, Αραβαντινός Α. (Καμπανός Ε.).

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καραχάλιος Λ., Παπαναστασάτος Χ. (78’ Κουγιανός), Πολλάκης (78’ Τανουσάι), Ψάλτης, Παπαναστασάτος Ν., Καραντινός, Papa (67’ Γασπαράτος), Βαγγελάτος, Παπαναστασάτος Α., Καλαφάτης Λ. (55’ Παγουλάτος), Κωτάτης (67’ Στεφανιώτης).
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου